Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak pokud ti jde o nečasté jména mezi malými dětmi tak dej třeba Hanu
Čekala jsem nářky, že chcete kluka
Úplně super, co píšeš
![]()
Počáteční jména máte A, E,E… dala bych tam zase A?
Alice? Anita? Když chcete méně časté.
Známá má Adinu. Dala bych jakékoliv jméno, všechna jsou krásná. Záleží dost i na příjmení.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?
Dala bych nějaké od A, aby to jako hezky zakončila.
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
Jestli to bude vaše poslední slečna tak bych to ukončila jménem na A - Amálie, Anastázie, Abigail
@carsa
Manžel nikdy po klukovi nijak neprahl. Když jsme čekali první holku, říkal mi, že by chtěl spíše holčičku. U druhé chtěl taky holčičku a u třetí a teď u čtvrté mu to už bylo spíše jedno
vždycky chtěl hodně děti a z toho aspoň 2 dcery. A ty ma dokonce 4
tak si myslím že si ani nemá na co stěžovat
@carsa Však může i holku učit kopat.
Mám holku a dva kluky a fotbal hraje už 4 roky holka. ![]()
Anonymní: Dala bych od A.
Anita, Alice, Amáta (tu jsem chtěla, neprošla přes milovníka Red Dwarf), Amálie, Amelie, Alex(ie, ia), Astrid(a).
Jo a Em(m) je fakt hodně.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?
Alice.
@Anonymní píše:
Super
![]()
Dala bych Editku
Mste krásná jmena! Od A bych nedavala, at se to tak neplete. Me hned napadla Beata, uz ji tu nekdo take zminil.
Předně gratuluji! Myslím že je úplně jedno jaké jméno jí dáte. Každopádně je to nádhera mít 4 holčičky. Co na to manžel? Bude ještě zkoušet, aby měl syna? Mám kamaráda, který je velký fotbalista a pořád vykládal, jak se těší až bude kluka učit kopat…má taky 4 dcery…už to víc zkoušet nechce
.