Čtvrtá dcera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
21.7.20 21:48

Předně gratuluji! Myslím že je úplně jedno jaké jméno jí dáte. Každopádně je to nádhera mít 4 holčičky. Co na to manžel? Bude ještě zkoušet, aby měl syna? Mám kamaráda, který je velký fotbalista a pořád vykládal, jak se těší až bude kluka učit kopat…má taky 4 dcery…už to víc zkoušet nechce :).

• Citovat
  • Upravit
14858
21.7.20 21:48

Tak pokud ti jde o nečasté jména mezi malými dětmi tak dej třeba Hanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LydiaD
21.7.20 21:51

Čekala jsem nářky, že chcete kluka ;) Úplně super, co píšeš :potlesk: ;) :hug: :srdce:
Počáteční jména máte A, E,E… dala bych tam zase A?
Alice? Anita? Když chcete méně časté.

• Citovat
  • Upravit
13047
21.7.20 21:51

Známá má Adinu. Dala bych jakékoliv jméno, všechna jsou krásná. Záleží dost i na příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.7.20 21:54
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti. :lol: nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?

Dala bych nějaké od A, aby to jako hezky zakončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.

Jestli to bude vaše poslední slečna tak bych to ukončila jménem na A - Amálie, Anastázie, Abigail

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@carsa
Manžel nikdy po klukovi nijak neprahl. Když jsme čekali první holku, říkal mi, že by chtěl spíše holčičku. U druhé chtěl taky holčičku a u třetí a teď u čtvrté mu to už bylo spíše jedno :mrgreen: vždycky chtěl hodně děti a z toho aspoň 2 dcery. A ty ma dokonce 4 :lol: tak si myslím že si ani nemá na co stěžovat

• Citovat
  • Upravit
14092
21.7.20 21:56

@carsa Však může i holku učit kopat. :D Mám holku a dva kluky a fotbal hraje už 4 roky holka. :mrgreen:

Anonymní: Dala bych od A. :-) Anita, Alice, Amáta (tu jsem chtěla, neprošla přes milovníka Red Dwarf), Amálie, Amelie, Alex(ie, ia), Astrid(a).

Jo a Em(m) je fakt hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
21.7.20 21:57

Taky se přikláním k A. Alice, Agáta, Astrid, Anita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.7.20 21:59
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti. :lol: nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?

Alice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
21.7.20 22:00

Leona, Lea ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
21.7.20 22:06
@Anonymní píše:

Super :mrgreen: :srdce:
Dala bych Editku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
21.7.20 22:06

Dala bych od A a nejspíš favoritku Anastázii :srdce: :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
21.7.20 22:09

Od A?..tak za mě Aida :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
21.7.20 22:10

Mste krásná jmena! Od A bych nedavala, at se to tak neplete. Me hned napadla Beata, uz ji tu nekdo take zminil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze