Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Chceme dát holčičce jméno Zara, máme v plánu jí říkat Zarinka, nebo Zari. Reakce okolí jsou tak půl napůl někomu se líbí někomu ne. Což nás ale netrápí.
Je to i jedna víla ze Zvonilky, což dospěláci neocení, ale malá holčička určitě https://www.postavy.cz/zarina/ ![]()
@Beautiful smile píše:
Za naší rodinu navrhujeme tato jména: Jessika, Elena, Charlotta
Hele a to si obehla manžela, deti a ptala ses jich jakej maj na to názor? ![]()
Protože uz hodně jsem tu četla za nás.. Nevim jestli od tebe, ale vzdycky jsem se nad tim pozastavila jako jestli konzultujete s manželem jaký jmeno poradit nekomu na emiminu ![]()
Svatava, Stáňa, Freja, Šárka, Slávka, Saskia, mLada, Radana, Naďa, Morana, Milena, Minerva
@a12 píše:
Hele a to si obehla manžela, deti a ptala ses jich jakej maj na to názor?
Protože uz hodně jsem tu četla za nás.. Nevim jestli od tebe, ale vzdycky jsem se nad tim pozastavila jako jestli konzultujete s manželem jaký jmeno poradit nekomu na emiminu
Taky se nad tim vzdy pozastavuji
.
Ale tak u nekoho rodinna porada musi byt
.( ne omlouvam se
)
Někdo psal na uzavření - tak něco od Z? Nebo ta Laura by sla, Sofinka taky.
Já bych hlasovala za Anastasia, nebo pokud nechcete od A, tak třeba Diana, Hedvika
Anebo třeba: Luna, Livie, Libuše, Jasna, Ida, Ingrid, Hela, Enya, Emilie, Danica, Dana, Brigid, Bohdanka
@Anonymní píše:
@Liška2014
Mě teda inspirovalo jmen hodně. 😂 Ale dohodnout se s manželem bude celkem oříšek. Ten si už od samého začátku těhotenství trvá na Františce nebo Františkov. (po jeho babičce) s čímž ja úplně nesouhlasím, ale manžel nehodlá ustupovat
A co Morgana?
taková malá čarodějnice by mohla muže zlomit ![]()
Jee, vy opravdu nemate v okoli zadne Emmicky nebo Emicky? Tak to je neuveritelna nahoda
Emicky a Sofinky jsou v poslednich letech jedny z nejdavanejsich jmen, nevim, jestli dokonce nepredbehly Terezku. Ale malou Adrianku teda neznam. Libil se mi napad s tim dalsim jmenem od A ![]()
@PájitaP píše:
Jména dětí se pletou, i když je každé úplně jiné. Toho bych se nebála. I když pravda, znám sestry Adrianu a Arianu. A to byl “hukot”. Zachraňovalo to jen to, že první se říkalo pouze Adrianko a druhé pouze Ari.
A to jeste holky mohly byt Adriana a Ariadna, ![]()
@mau-mau píše:
Amáta je plíseň, anoTaky znám jen tuhle
A mne by to zrovna nevadilo a to jsem milovnik Trpaslika. Vzdyt to byla roztomila plisen, mela vyrust pul metru ![]()
Příspěvek upraven 23.07.20 v 08:04
@Tarinka vidíš to jsem ani nevěděla. Nám se to jméno líbí a příjmení máme bez ova, tak k němu perfektně sedí.
Ja nepochopim proc nekdo ma potrebu resit jmeno na diskuzi?
Klidne me ukamenujte, ale copak nemate kalendar? Uz se v nich prece uvadi 2× tolik jmen, co driv, vyber je obrovsky. A stejne kazdemu se k tomu bude hodit nejake jine jmeno, rozhodnuti je na rodicich, urcite mate v zaloze “nevyplytvane” favority z predchozi doby ![]()
@Sharmel píše:
Ja nepochopim proc nekdo ma potrebu resit jmeno na diskuzi?Klidne me ukamenujte, ale copak nemate kalendar? Uz se v nich prece uvadi 2× tolik jmen, co driv, vyber je obrovsky. A stejne kazdemu se k tomu bude hodit nejake jine jmeno, rozhodnuti je na rodicich, urcite mate v zaloze “nevyplytvane” favority z predchozi doby
tímto přístupem můžeš rovnou zrušit celé emimino. Vždyt je tolik literatury na nejrůznější témata, stačí je dohledat! Máme stohy knih na téma těhotenství, kojení, zdravotní potíže všeho druhu, výchova dětí a kdejaké psychologické a partnerské příručky, kuchařky, literatura pro zahradníky a co já vím co všechno! Stačí projít domácí knihovničku, zajít do té veřejné nebo udělat pár kliků na počítači…
Ale unikl ti jeden rozměr, pro řadu lidí asi důležitý. Obyčejné lidské pokecání, verbální kontakt, inspirace, zábava s širokou škálou různých lidí… Diskusní fóra jsou jedna z cest, která tu možnost nabídnou.
Kapišto?