Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zuzana nebo Karolína. Dala bych naopak jiné. Aby to nezačínalo zase na E a nepletlo se to. Každá je jedinečná.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?
Mi přijde, že můžete dát úplně cokoli.. Čím se k sobě ty tři hodí?
Jinak jména maj všechny hezky, abys to nepochopila špatně.. Jen v tom nevidím žádný klíč, podle kterýho byste vybirali aby se hodily..
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
Em(m)a je zrovna jedno z nejdávanějších jmen posledních let. Jinak ta jména jsou každé z jiného soudku, takže se k tomu bude „hodit“ cokoliv. Z méně častých mě k tomu napadají Miriam, Karin, Dorota.
Zakladatelko, mě napadá Agáta. Ta mi přijde typově podobná.
Do školy se mnou chodila Noemi. Ta se mi líbí moc. Taky není častá.
Tak zrovna jméno Emma má 5100 dívek, jejich průměrný věk je 10 let.
Diana, Karolína, Hedvika, Viktorie, Marianna, Angelina, Anna, Sofie ![]()
Ahoj, potřebovala bych poradit. S manželem čekáme čtvrtou holčičku. Vždycky jsme chtěli hodně děti.
nejstarší je 11 let. Jmenuje se Adriana. Po ni máme Ester te je 7 a nejmladší tříleťačka je Emma. Za necele 2 měsíce k nám přibyde čtvrtá slečna a my si vůbec nevíme rady se jménem aby se hodilo k třem straším holkám. Nemáte nějaké návrhy?