Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@pe-terka píše:
tímto přístupem můžeš rovnou zrušit celé emimino. Vždyt je tolik literatury na nejrůznější témata, stačí je dohledat! Máme stohy knih na téma těhotenství, kojení, zdravotní potíže všeho druhu, výchova dětí a kdejaké psychologické a partnerské příručky, kuchařky, literatura pro zahradníky a co já vím co všechno! Stačí projít domácí knihovničku, zajít do té veřejné nebo udělat pár kliků na počítači…
Ale unikl ti jeden rozměr, pro řadu lidí asi důležitý. Obyčejné lidské pokecání, verbální kontakt, inspirace, zábava s širokou škálou různých lidí… Diskusní fóra jsou jedna z cest, která tu možnost nabídnou.
Kapišto?
No to je presne ono: napsat chytre znejici elaborat o lidke psychice a porovnavat neporovnatelne
To snad nemyslis vazne, ze diskuze o jmenech je to same jako ptat se na neco zivotne duleziteho, s cim si ani lekari kolikrat nevi rady nebo nazory psychologu se lisi
![]()
@Sharmel píše:
No to je presne ono: napsat chytre znejici elaborat o lidke psychice a porovnavat neporovnatelneTo snad nemyslis vazne, ze diskuze o jmenech je to same jako ptat se na neco zivotne duleziteho, s cim si ani lekari kolikrat nevi rady nebo nazory psychologu se lisi
![]()
tak máš i různé poradenské stránky nebo alternativní články stran zdravotních neduhů. Podle tvého klíče netřeba zakládat diskuse ani v tomto případě
Když si doktoři s problémem nevědí rady, myslíš, že je vždycky dobré řídit se radami anonymních lidí na internetu? Neříkám, že to někdy nemůže zafungovat, ale tento typ dotazu je naprosto srovnatelný s tím, když si tu někdo řeší, jaké jméno dát svému dítěti.
Myslet si o tom můžeš cokoli, ale tím to končí ![]()
@Sharmel a já nechápu, že někdo má potřebu tady vyvolávat takové diskuze jako ty.
Já to zcela chápu, seč si kalendář koupit umí každý, ale znát názory od nestranných lidí je taky fajn.
A když nemám k tématu co říct ( napsat ) tak se nepíšu.
@Jannys píše:… a proto tu zacinaji rozbroje jineho charakteru, utoceni a urazeni cizich nazoru na jmena. Jako kdyby to bylo poprve
@Sharmel a já nechápu, že někdo má potřebu tady vyvolávat takové diskuze jako ty.
Já to zcela chápu, seč si kalendář koupit umí každý, ale znát názory od nestranných lidí je taky fajn.
A když nemám k tématu co říct ( napsat ) tak se nepíšu.
Příspěvek upraven 24.07.20 v 08:31
Zakladateko, my take cekame ctvrtou holcicku. Doma mame Marii, Sofii a Alici. A ted take tapeme nad jmenem
. Mame cas do Vanoc, kdy mam termin.
@Sharmel píše: … a proto tu zacinaji rozbroje jineho charakteru, utoceni a urazeni cizich nazoru na jmena. Jako kdyby to bylo poprve![]()
Tohle snad potreba je
A k tematu mam co napsat: vybirani jmen na diskuzich je spamovani, zahlcovani novymi tematy a zbytecne vyvolavani utoku typu “Jak nekdo muze dat diteti takove jmeno”. Nechape to je ten, kdo je na emiminu prvni den.Příspěvek upraven 24.07.20 v 08:31
Tak zrovna to jak někdo může dát dítěte takové jméno.. Myslím, že to pro tu zakladatelku je celkem fajn odezva.. Kdyz ji tady 9z10 řekne, že to jméno fakt není dobrej nápad, tak mozna díky ty zbytečný diskusi o jméně nezkazí dítěti život takovou blbostí ![]()
@kyticka86 krásné
hned mi naskočila Sylvie ![]()
Jaké vy máte doma typy?
Tak aby se kruh uzavřel, jsem taky pro jméno na A. Anna by hezky doplňovala Emmu.
Agáta, Adéla, Alice, Beáta, Berenika, Sára, Adina, Agnes, Karol, Stella, Klára, Zita