Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@a12 píše:
A mně by se tam zrovna ta Terezka libila
Jen by se zas mohlo plést esterka a terka
Ale zakladatelka hledá málo dávané jméno.
Jména dětí se pletou, i když je každé úplně jiné. Toho bych se nebála. I když pravda, znám sestry Adrianu a Arianu. A to byl “hukot”. Zachraňovalo to jen to, že první se říkalo pouze Adrianko a druhé pouze Ari.
@bigl píše:
Ale zakladatelka hledá málo dávané jméno.
Ja vim ne
si přečti na co odpovídám ![]()
Ale tak to neměli dávat emmu, že jo ![]()
Máme Yvonku. K vám by se mi hodila, klidně i ve variantě s měkkým i.
Tak Adriana, těch pár znám, ale není to tak časté jméno, Ester znám jen jednu, takže ta je neobvyklá, ale Emma je zrovna jedno z nejčastěji dávaných jmen posledních pár let, takže ta neobvyklá ve škole určitě nebude, takže bych se na nějakou neobvyklost vykašlala i u poslední a dala to co se vám nejvíce líbí
Osobně bych dala jméno na A, to tak do té čtveřice pasuje
Sestřenice má dcery Anežku a Agátku, kamarád Amálku a Aničku a v nemocnici jsme minulý týden na dětském poznali Anetku a Anabel ![]()
@Flyingfrog píše:
@carsa Však může i holku učit kopat.Mám holku a dva kluky a fotbal hraje už 4 roky holka.
![]()
Anonymní: Dala bych od A.
Jo a Em(m) je fakt hodně.Anita, Alice, Amáta (tu jsem chtěla, neprošla přes milovníka Red Dwarf), Amálie, Amelie, Alex(ie, ia), Astrid(a).
Amáta je plíseň, ano
Taky znám jen tuhle ![]()
Beáta, Adina, Elena, Amálka, Anna, Justýna, Gabriela, Anežka…fiiiiha je jich hodně.
@a12 to je možné. V tom případě i třeba Adéla není vhodná. Všechny tři můžou být zkráceně Áďa.
Jinak já mám Nelu a Nikolu a i tak si je lidé pletou. Si moc člověk nevybere.
@Missiinka Anabel zní super
jen já si pod tím jménem spojuju ten horor
jsem poseroutka
osobně mám dceru Annu a ta snad nikdy nebude mít panenku Anabel ![]()
@Samina007 píše:
@a12 to je možné. V tom případě i třeba Adéla není vhodná. Všechny tři můžou být zkráceně Áďa.
Jinak já mám Nelu a Nikolu a i tak si je lidé pletou. Si moc člověk nevybere.
Neni, no ![]()
Já mám třeba syna Davida a u druhyho jsem třeba hned zavrhla Vítka.. Protože kdybych jednomu rekla davidku, což se vyslovuje davitku a druhýmu vitku, tak uz to zni skoro stejně ![]()
Tak si myslim, že čím odlisnejsi jména tím lepší
@Jannys píše:
@Missiinka Anabel zní superjen já si pod tím jménem spojuju ten horor
jsem poseroutka
osobně mám dceru Annu a ta snad nikdy nebude mít panenku Anabel
Tak ona jí maminka říkala spíš Belčo nebo Beli, sem tam Any, když na ni volala
Jen jak něco vyvedla, tak na ni zavolala Anabelo ![]()
@a12 to máš pravdu. No hlavně, když alespoň někdo na zavolání jména příjde. Obzvlášť pak ti moji předpuberťáci.😄 Někdy jsem ráda, že alespoň pes se na zavolání objeví. Co na tom, že to není na něj 😄