Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@smajlik345 píše:
Jestli to bude vaše poslední slečna tak bych to ukončila jménem na A - Amálie, Anastázie, Abigail
Amalie nebo Amelie
. Ta mi vypadla. Tak hlasuji taky pro Amalku.
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
Kolem nás bylo jednu dobu přeEmmčickováno - ale jméno se mi líbí a moc. Možná mrkněte na mapu jmen, nebo nějak tak se to jmenuje - můžete to vzít od konce.
Nicméně znám holčičky všech těch jmen (nepřijdou mi tak málo používaná), tak bych to brala ryze podle toho, jaké jméno se vám líbí ![]()
Máme Alici a Lindu, kdyby byla někdy třetí, byla by Viola. Ještě se mi líbí Adina, Amálie, Justýna, Johana, Zoe ![]()
@LydiaD píše: Čekala jsem nářky, že chcete klukaMě jako první napadla Andrea, malou neznám žádnou, ale nevim jestli by se nepletlo s adrianouÚplně super, co píšeš
![]()
![]()
![]()
Počáteční jména máte A, E,E… dala bych tam zase A?
Alice? Anita? Když chcete méně časté.
@Samina007 píše:
Známá má Adinu. Dala bych jakékoliv jméno, všechna jsou krásná. Záleží dost i na příjmení.
Adina by se podle mě pletla určitě.. Ja třeba znám dve adriany a oboum se rika Aďka
Blahopřeji! A máme taky 4 dcery
. Jmen tady padlo už hodně, většina se mi líbí
Já jsem ještě chtěla Zitu nebo Miriam. (Máme Annu, Magdalénu, Kateřinu a Kristýnu
.
Gratuluji ke 4 holčinám! 🍀 Souhlasím, také bych zvolila jméno na “A”, naskočila mi jako první Andrea.
Z toho, co tu padlo a není moc dávané, tak Alice, Beáta, Miriam. Nebo bych přidala ještě Lilianu.
Pokud chcete málo dávané jméno, tak výše zmiňované Amálie a Sáry bych vyškrtla. Ema i Emma jsou taky dost dávané.
@Anonymní píše:
@a12
S manželem nám přijde že všechny 3 jména jsou málo používaná. Osobně ani jeden žádnou Adrianu, Emmu ani Ester neznáme. Proto si nemyslíme, že by se jméno jako například Terezka hodilo, protoze těch známé zase oba plno a přijde nám to jméno hodně časté.
A mně by se tam zrovna ta Terezka libila ![]()
Jen by se zas mohlo plést esterka a terka ![]()
A co Klára? Docela by se mi tam hodilo neco s „r“
ikdyz ho teda emma nemá