Čtvrté dítě nebo potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
25.2.22 16:16

@Božena Kožená stejne se musis rozhodnout sama. Me treba manzel pri ctvtem a patem diteti nutil do potratu. Cekala sem ze od nas i odejde. Nakonec je rad ze je ma a seste si vymyslel sam 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80055
25.2.22 16:19

@Božena Kožená ano, jak píše @Kelsey - máte hrozně nezodpovědný přístup k životu, ty i manžel, nechápu tenhle přístup k životu - máme děcka, uděláme si další dítě, tak nebudeme mít další dítě - jsi taková odjakživa nebo nemůže to být tím, že bereš léky proti té panické atace v takovém množství, že je ti všechno jedno a neřešíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
25.2.22 16:34
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let. :dance: :srdce:

Mě by zajímalo podle čeho nebo na základě čeho sis myslela, že máš neplodné dny? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
25.2.22 16:55

Gratuluji k těhotenství. :hug:
Pokud jste si řekli s manželem, že byste mohli mít ještě jedno miminko, tak mi přijde divné, že se teď tady ptáš, jestli máš jít na potrat.
Tak se prostě zadařilo, tak ho asi máte mít. :think: :nevim:
Teď už jste zvládli 3 děti, tak zvládnete i čtvrté.
Syn, i starší dcera můžou pomáhat doma, aby sis také trohu zatím odpočala, než se miminko narodí.
Chtělo by to nějakej větší byt nebo baráček. A bude to určitě lepší.
Přeji co nejlepší rozhodnutí. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
25.2.22 17:15

@lovean tak tak. Děti se rodily i za války a maminky to zvládaly dobře ;) A to neměli ani zdaleka tolik vymožeností a vychytávek jako máme k dispozici my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
25.2.22 17:28
@JancaS84 píše:
No a proto se chystám jak dokojim 3 dítě na sterilizaci a do té doby se chráníme opravdu pečlivě.
Rozhodnutí je na vás. Jsi ještě celkem mladá, tak jestli to aspoň trochu finančně zvládnete tak bych si dítě nejspíš nechala když už je zaděláno.

A zase ženská jde na sterilizaci, proč ne chlap? je to daleko menší zakrok

• Citovat
  • Upravit
8302
25.2.22 17:33
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let. :dance: :srdce:

12 a 9 si budou rozumět spolu, a 3 si bude rozumět s miminkem. Holt, když jste praštěný, tak čekáte. Na potrat bych nešla. Budeš si to vyčítat (pravděpodobně) a tvýmu psych. stavu to nepřidá. Příště si ze srandy zahrajte lodě a nesouložte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
25.2.22 17:36

Ale ty jsi tu neřekla všechno… To ty nejsi praštěná, ale tvůj muž. Řekl jí, že si udělají dítě, tak to při jednom sexu dotáhli do konce a ona se těšila. Vyšlo to hned a ON ji potom řekl, že to nezvládne a ať jde na potrat. Takže bych tady že sebe dobrovolně nedělala blbku, když nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151943
25.2.22 17:43
@berunecka6 píše:
@Božena Kožená stejne se musis rozhodnout sama. Me treba manzel pri ctvtem a patem diteti nutil do potratu. Cekala sem ze od nas i odejde. Nakonec je rad ze je ma a seste si vymyslel sam 🙂

Tleskáme…jako promiň, ale kdyby mě manžel tlačil do potratu při čtvrtém dítěti, tak s ním nebudu mít ani to páté, natož šesté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151943
25.2.22 17:44
@Zeoli píše:
12 a 9 si budou rozumět spolu, a 3 si bude rozumět s miminkem. Holt, když jste praštěný, tak čekáte. Na potrat bych nešla. Budeš si to vyčítat (pravděpodobně) a tvýmu psych. stavu to nepřidá. Příště si ze srandy zahrajte lodě a nesouložte.

Tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.2.22 17:48

Já bych především měla obavy o to, že svůj genetický materiál zatížený psychickými problémy a léky předávám dál. Už dvě děti byly dost.. Ale holt tak to je, čím vyšší inteligence, vzdělání, zodpovědnost a životní rozhled, tím si lidé obvykle pořizují méně dětí. Kdyby nebylo lidí jako vás, asi už jsme pomalu jako národ vymřeli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
25.2.22 17:51
@unuděná píše:
Já bych především měla obavy o to, že svůj genetický materiál zatížený psychickými problémy a léky předávám dál. Už dvě děti byly dost.. Ale holt tak to je, čím vyšší inteligence, vzdělání, zodpovědnost a životní rozhled, tím si lidé obvykle pořizují méně dětí. Kdyby nebylo lidí jako vás, asi už jsme pomalu jako národ vymřeli :mrgreen:

Tímhle stylem se brzy vrátíme tam, odkud jsme jako lidi vznikli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
25.2.22 18:00
@karkarka píše:
Tímhle stylem se brzy vrátíme tam, odkud jsme jako lidi vznikli.

Je to tak no :mrgreen: Počkej, to mi vlastně pouštěl manžel nějakej film, kruci, jak se to jmenovalo… JO! Idiocracy! Doporučuji shlédnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
25.2.22 18:02
@Crystal87 píše:
Je mi 34 a čekám šesté. Bydlime teda v baráčku a hledáme větší, ale při momentálních cenách to asi chvilku potrvá. Ctyri děti jsou brnkacka, to zvládneš ;) :lol: Možná bych zkusila hledat větší bydlení, pro pohodlí všech. Ale holt jste chtěli a zadařilo se.Na potrat bych nešla. Držím palce.

fakt?? jste věřící??
nemáš žádné profesní ambice nebo tak něco??
nemyslím to ve zlém, jen je to pro mne Absolutně nepřijatelné a nepředstavitelné!! Děti obecně miluju, jezdila jsem od 14 i jako instruktorka pak jako vedoucí na tábory, mám pajdák, dotud OK.. ALE 2 děti je dle mne optimum… při vyjímečných konstalacích tři.. (např. slepované rodiny, další děti, nebo velmi bohatý manžel a žena naprosto pohlcena nadšením z péče o domácnost a děti)
ALE šest dětí - to pokud se dobře učí a mají koníčky, kroužky a fajn milující rodiče- ti smekám poklonu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80055
25.2.22 18:07
@unuděná píše:
Já bych především měla obavy o to, že svůj genetický materiál zatížený psychickými problémy a léky předávám dál. Už dvě děti byly dost.. Ale holt tak to je, čím vyšší inteligence, vzdělání, zodpovědnost a životní rozhled, tím si lidé obvykle pořizují méně dětí. Kdyby nebylo lidí jako vás, asi už jsme pomalu jako národ vymřeli :mrgreen:

hm - v každém jiném odvětví je vždy lepší kvalita nad kvantitou - a u lidí to neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí