Zázvor v těhotenstve

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
66
24.2.22 18:23

Zázvor v tehotenstve

Zdravím ospravedlňujem sa za blbý dotaz..ale môže uškodiť odštaveny surový zázvor v limonade v tehotenstve?? Pýtam sa z dôvodu že na nete je písané že vraj to môže byť nebezpečne 🤦 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6651
24.2.22 18:35

Ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
24.2.22 18:37

Když toho nebudeš pít na litry, tak ne. Zázvor se doporučuje i na těhotenské nevolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
24.2.22 18:54

Najdi si kolik gramu denne se muze. V malem mnozstvi je to dobre na nevolnosti.

Tak je to 4gr cerstveho nebo 1 g suseneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
24.2.22 20:34

Jako u všeho, s mírou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
24.2.22 21:02

Ja v prvnim trimestru pila litr silneho zazvoroveho caje denne. Pripraveny z carstveho nastrouhaneho zazvoru s lzickou medu. Pomahalo mi to na nevolnosti, nic mi z toho nikdy nebylo. Jedla jsem furt i krupicovou kasi se skorici, ta se pry taky nema. Klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.2.22 21:10

Já osobně jsem na začátku těhotenství byla na jídle, dala jsem si sladký čokoládový koláč, pizzu a čaj z čerstvého zázvoru. Po jídle jsme jeli domů a mě se tak udělalo špatnému, srdce mi bušilo, horko mě polili. No uvažovala jsem, že moc čokolády. Ale doma mi to nějak nedalo a hledala na netu zda můžu zázvor. No a vida prý ne. Takže moji nevolnost přikládám k tomu. Takže ano v malém množství, ale ve velkém bych to neriskovala. Někomu to nic nedělá, ale zrovna tobě může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.22 02:34

@karkuš A děťátko je zdravé? Kolik mu/jí je? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
25.2.22 02:35

@Mkilus Mohla bys tady prosím dát zdroj? Proč ne? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
25.2.22 03:00
@karkuš píše:
Ja v prvnim trimestru pila litr silneho zazvoroveho caje denne. Pripraveny z carstveho nastrouhaneho zazvoru s lzickou medu. Pomahalo mi to na nevolnosti, nic mi z toho nikdy nebylo. Jedla jsem furt i krupicovou kasi se skorici, ta se pry taky nema. Klid ;)

To ja už som v 3 trimestri tiež jem kade čo (okrem suroveho mäsa a sushi ) a do krupicovej kaše sa určite nebojím dať trochu škorice a pod ;) mne šlo ten zázvor či si ho môžem dať napr ako čerstvú šťavu s neho a zaliať sódou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
25.2.22 15:02

@AnnaNov s první dcerou jsem si dala zazvorovy čaj s medem a měla jsem to samé co paní nahoře. Busilo srdce, zvracela jsem, bylo mi zle, za mě taky nee 😊 a to jsem vypila 1 hrnek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10836
25.2.22 15:08
@AnnaNov píše:
@karkuš A děťátko je zdravé? Kolik mu/jí je? Díky.

Tak pokud ho donosila, tak bude ok. U zazvoru je riziko potratu, jinak asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
26.2.22 10:59

@AnnaNov Jsem v 22tt, zatim vsechno v poradku se mnou i s ditetem. Zadne buseni srdce ani nic takoveho jsem nezazila a pila jsem zazvor cely prvni trimestr, fakt temer denne. Mela jsem vecerni nevolnosti a toto opravdu pomahalo. Ale na zazvor jsem byla dost zvykla uz z drivejka. Takze nekomu to muze vadit a nekomu zas pomahat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí