Pohlaví miminka - touha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.2.22 19:35

Pohlaví miminka - touha

Ahoj… Rozdmýchám takovou diskuzi ale… Běžně vidím, že si lidé přeji více holčičku, než chlapečka. Osobně tedy čekám druhé dítě kluka, mám termín za chvíli a také jsem chtěla více holčičku. Ale zajímalo by mě, jaké k tomu má kdo důvody? V čem to je že zrovna holčičku? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19981
23.2.22 19:38

Ja chtela vic kluka a mam dvě holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 19:40
@lachtanice86 píše:
Ja chtela vic kluka a mam dvě holky

@lachtanice86
A proč chlapečka zrovna? :) jakože je ti to víc sympatické, blízké či jak

• Citovat
  • Upravit
19981
23.2.22 19:49
@Anonymní píše:
@lachtanice86
A proč chlapečka zrovna? :) jakože je ti to víc sympatické, blízké či jak

Třeba proto, ze bych nemusela řešit ms, nemusela se bát že ho někdo přepadne, znásilní, i manzel chtěl parťáka na pájení, opravy a tak, a pak taky že nejsem holčičí typ, takze představa copanku, šatiček a růžové barvy, byla moje noční můra. No a jsem tam :mrgreen: 3leta miluje růžovou, chce dělat pletený cop a šatičky nosí i na doma.
Nicméně hlavní bylo, že se obě narodily zdravé a zatim to tak stále je a vlastně jsem ted šťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
23.2.22 19:54

Mě bylo pohlaví celkem jedno, ale říkala jsem si, že bych chtěla aspoň jednoho kluka. Já jsem si vždycky rozuměla víc s kluky, mám ráda sport a jiné spíš klučičí aktivity, jsem takový přímočarý typ, jako kluci. Holčičky, když jsou malé, bývají často ukňourané, zákeřné, panovačné, ukvičené… Což ale neznamená, že bych byla nešťastná z holek. Přání mít aspoň jednoho kluka nebyla vyloženě nějaká touha, jen taková lehká preference. Nakonec mám 2 kluky a 1 holku, což je pro mě naprostý ideál. Další dítě už neplánujeme, ale kdyby ano, tak bych si asi poprvé v životě přála holčičku, kvůli dceři, aby měla takovou parťačku, jako její bráchovi mají sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
23.2.22 19:57

Já jsem si vždycky přála aspoň jednoho syna. Je to asi tim, že jsem si vždycky víc rozuměla s klukama a nejsem moc parádivý typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 19:58

Za mě… Mě docela mrzí když se potom podívám do dospělosti a dál. Spousta žen si pak rozumí s maminkama mnohem víc. :D dokáží si spolu užít dospělé, jedou spolu třeba i na dovolené.. Kterej 30 letej syn klacek pojede s máti někam nebo tak, že. Přijde na polévku, poseka dřevo a toť vše. Hlavně nechci aby byl kluk ten typ zbraně atd.. Takové to mlácení se s klukama a příliš mužské věci… Mě z toho drásaj nervy :roll:… U holek vubec neřeším že bych nějak toužila paradit ji a tak

Příspěvek upraven 23.02.22 v 20:01

• Citovat
  • Upravit
480
23.2.22 19:58

Já jsem si dřív přála chlapečka a jak jsem otěhotněla, tak jsem zjistila, že bych radši holku. :lol: Důvod u mě byl, že jsem si přála mít do budoucna hezký vztah matka-dcera, který já jsem se svou mamkou nikdy neměla a mě to mrzelo. Navíc moc ráda vařím, peču a snažím se hezky pečovat o rodinu a byla bych moc ráda, kdyby moje dcera měla v budoucnu zájem se ode mě něco přiučit. To jsou asi mé hlavní důvody, takže ve zkratce bych asi ráda dceři dala to, co mi moje maminka nikdy nedala a mě to chybělo. Oblékání a česání ten důvod asi není. :D

Příspěvek upraven 23.02.22 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
23.2.22 19:59

Chtěla jsem moc chlapečka, vybrané jméno, věci v modré barvě jsou taky hezčí, než v té růžové (ačkoliv ano, není nikde pravidlo, aby byla modrá a růžová)Ale nějak jsem se shlédla v představě, že budeme mít chlapečka…Narodila se mi úžasná dcerka :srdce:neumím si teď představit kluka ;) A neměnila bych za nic na světě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
23.2.22 20:01
@Anonymní píše:
Ahoj… Rozdmýchám takovou diskuzi ale… Běžně vidím, že si lidé přeji více holčičku, než chlapečka. Osobně tedy čekám druhé dítě kluka, mám termín za chvíli a také jsem chtěla více holčičku. Ale zajímalo by mě, jaké k tomu má kdo důvody? V čem to je že zrovna holčičku? :kytka:

Podle mě je normální mít preferenci na pohlaví. Někdo to řeší víc, někdo min, ale nejdůležitější je pak být rada za to, co mám ;)
Ja si jako první přala kluka. Bála jsem se, ze výchovu holky nezvládnu, přišlo mi to náročnější celkově a měla jsem strach, ze ji zkazím život. Bylo mi dvacet, měla jsem za sebou bourlivejsi období, náročnou pubertu s dost problémy a strach, ze to samy by mě čekalo s holkou tam proste byl. Naštěstí hodně rychle zmizel :)
První mám dceru a je to super :srdce: :D Pak jsem chvíli chtěla druhou holku, aby byly partacky, ale to mě rychle preslo a jako druhy jsem si prala kluka. A mám ho :D Sama mám brachu a máme super vztah, a to samý vidím i u svých děti. A jsem moc ráda za páreček ;)

Ale zajímalo by mě, kdyby si to člověk mohl navolit, v jakým poměru by se děti rodily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
23.2.22 20:03

Já mám chlapečka, jsem moc ráda že jsem chlapovi dala syna a druhé si přeji holčičku.
Jinak stim co píšeš nesouhlasím podle mě chtějí lidé více kluky než holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.2.22 20:06

Chtěla jsem holky, kluci mi jsou tak nějak proti srsti. Vyrůstala jsem s klukama, neměla jsem kamarádku se kterou bych si hrála s panenkama a prožívala holčičí věci. V rodině se taky desetiletí žádná holka nenarodila. Toho klučičího života jsem měla dost. Asi jsem nutně potřebovala do života rovnováhu. Mám dvě cácorky a jsem šťastná.

• Citovat
  • Upravit
1238
23.2.22 20:15

Chtela jsem kluka, mame kluka. Mam ke klukum bliz. Ted se snazime o druhy a je mi jedno, jestli holka nebo kluk. Preci jen bych chtela cesat culicky, ale kluk bude pro syna asi „lepsi“ partak. Takze u me je to s druhym 50/50. Hlavne kdyz se povede a bude zdrave :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.22 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj… Rozdmýchám takovou diskuzi ale… Běžně vidím, že si lidé přeji více holčičku, než chlapečka. Osobně tedy čekám druhé dítě kluka, mám termín za chvíli a také jsem chtěla více holčičku. Ale zajímalo by mě, jaké k tomu má kdo důvody? V čem to je že zrovna holčičku? :kytka:

Mně to bylo jedno. Pohlaví jsem si říct nenechala. Protože to, co má dítě mezi nohama, je opravdu nedůležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.2.22 20:19

Mne to bylo jedno, mám dva kluky a holku, ale přiznávám, ze když mi při třetím řekli, ze je to holka, tak jsem měla velkou radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí