Čtvrté dítě nebo potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
25.2.22 14:33

Tak já každým dnem čekám 4 dítě mám dvě z bývalého vztahu a teď budu mít druhé ze současným partnerem jako finančně to není žádná sláva ale i tak by mě potrat nikdy nenapadl a partner je na tom stejně a co se týká války tak o tom jsem se bavila s partnerem a říkám kdyby si tohle řekli všichni tak česká Republika vymře ono pořád je něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
25.2.22 14:39
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let. :dance: :srdce:

No ve 3 plus jedna a jen s průměrným platem mi to přijde masakr 4 děti. No nic už jste si to nadrobili

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.22 14:43

No jako jsi mlada, 3 zvladas nejspis, takze to ctvrte uz neni zadna traga :lol:…ja teda bych asi poresila bydleni, resp. zvazila, jake jsou nase financni moznosti ohledne porizeni vetsiho bydleni a pripadne auta.

My uvazujem bad 3.ditetem, jsme tez 3+1 a ja to beru tak, ze pokzd do toho pujdeme, tak leda s vidinou koupe domku a vetsiho auta. V byte se trema to musi vyt mazec, natoz se 4.

• Citovat
  • Upravit
244
25.2.22 14:47
@Anonymní píše:
No jako jsi mlada, 3 zvladas nejspis, takze to ctvrte uz neni zadna traga :lol:…ja teda bych asi poresila bydleni, resp. zvazila, jake jsou nase financni moznosti ohledne porizeni vetsiho bydleni a pripadne auta.My uvazujem bad 3.ditetem, jsme tez 3+1 a ja to beru tak, ze pokzd do toho pujdeme, tak leda s vidinou koupe domku a vetsiho auta. V byte se trema to musi vyt mazec, natoz se 4.

A co teprve se sesti 😂 taky mame byt 3+1 ale ne klasicky panelakovy. Je dost velky takze se da rict, ze o sebe ani nezakopavame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
25.2.22 14:49

Blázni. Já jsem na prášky už ze tří dětí.. Nehledě na to, že jsem trochu sobec, už odmítám přibrat, mít hemoroidy, rodit.. Odmítám i lítat na kontroly - ať už se sebou nebo s dětma - kor když nemám hlídání a úplně vidím jak si celou rodinu užívám u gynekologa :mrgreen: cukrovka, týden v porodnici, kyčle, každý týden u pediatra.. Jezismarja, fakt jsem ráda, že to mám třikrát za sebou a zjistit další těhotenství, tak se radši střelim :lol: ale taky to přišlo časem, zamlada jsem byla taky sluníčkovější. A to je mi 30 :lol:

A vy si z toho ještě děláte srandu.. No, tleskám, takovej matroš bych chtěla taky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
25.2.22 14:56

Je mi 34 a čekám šesté. Bydlime teda v baráčku a hledáme větší, ale při momentálních cenách to asi chvilku potrvá. Ctyri děti jsou brnkacka, to zvládneš ;) :lol: Možná bych zkusila hledat větší bydlení, pro pohodlí všech. Ale holt jste chtěli a zadařilo se.Na potrat bych nešla. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
25.2.22 15:17

No a proto se chystám jak dokojim 3 dítě na sterilizaci a do té doby se chráníme opravdu pečlivě.
Rozhodnutí je na vás. Jsi ještě celkem mladá, tak jestli to aspoň trochu finančně zvládnete tak bych si dítě nejspíš nechala když už je zaděláno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
25.2.22 15:23

Gratuluji :kytka: :hug: to je úžasná zpráva přeci. Děti pomalu rostou, mají skvělé věkové rozestupy, budou to parťáci :potlesk: kamarádi mají 4 děti a jsou velmi šťastní, určitě to zvládnete, myslím, že málokterá maminka opravdu lituje dalšího dítěte… spíš se zrapi, že šla na potrat…držím palce, užijte si ještě jedno miminko, je to dar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
25.2.22 15:33

@Božena Kožená
Gratuluji :potlesk:
Dětátko je požehnání a dar.
Věřím, že vše se dá zvládnout. :srdce:
Přeji hodně štěstí a správné rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
25.2.22 15:39

Nevím, na co se ptáš. Tímhle stylem budeš těhotná za chvíli znovu a pak zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
25.2.22 15:49

Máš panické ataky, bereš na ně léky takové, že se nemůžeš chránit HA a teď si těhotná a absolutně tě netrápí, že třeba to dítě může být vlivem léků poškozené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.22 15:55

@berunecka6 Ahoj Děkuji moc za reakce skvělé :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76458
25.2.22 15:57

@Božena Kožená já bych do toho nešla, tvůj zdravotní stav, finanční situace celé rodiny a 3 děti jsou už tak dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6028
25.2.22 16:02
@berunecka6 píše:
A co teprve se sesti 😂 taky mame byt 3+1 ale ne klasicky panelakovy. Je dost velky takze se da rict, ze o sebe ani nezakopavame.

A my máme 2+1 a vejdeme se sem se 4 dětmi 🙂 někdy je to masakr, ale rozhodně se tu nenudíme. A když jdeme na návštěvu k prarodičům, tak jsme stejně všichni na malém prostoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.2.22 16:11
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let. :dance: :srdce:

Nejde o počet dětí. Ale evidentně nejste ty ani tvůj partner normální 🤯. Napřed si řeknete, že si uděláte další dítě. Pak se založí diskuse, jestli si to nechat :zed: :roll:. Máš 32r., máš tři děti, čtvrté čekáš. *****

upraveno adminem - urážka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky