Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já každým dnem čekám 4 dítě mám dvě z bývalého vztahu a teď budu mít druhé ze současným partnerem jako finančně to není žádná sláva ale i tak by mě potrat nikdy nenapadl a partner je na tom stejně a co se týká války tak o tom jsem se bavila s partnerem a říkám kdyby si tohle řekli všichni tak česká Republika vymře ono pořád je něco
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let.![]()
No ve 3 plus jedna a jen s průměrným platem mi to přijde masakr 4 děti. No nic už jste si to nadrobili
No jako jsi mlada, 3 zvladas nejspis, takze to ctvrte uz neni zadna traga
…ja teda bych asi poresila bydleni, resp. zvazila, jake jsou nase financni moznosti ohledne porizeni vetsiho bydleni a pripadne auta.
My uvazujem bad 3.ditetem, jsme tez 3+1 a ja to beru tak, ze pokzd do toho pujdeme, tak leda s vidinou koupe domku a vetsiho auta. V byte se trema to musi vyt mazec, natoz se 4.
@Anonymní píše:
No jako jsi mlada, 3 zvladas nejspis, takze to ctvrte uz neni zadna traga…ja teda bych asi poresila bydleni, resp. zvazila, jake jsou nase financni moznosti ohledne porizeni vetsiho bydleni a pripadne auta.My uvazujem bad 3.ditetem, jsme tez 3+1 a ja to beru tak, ze pokzd do toho pujdeme, tak leda s vidinou koupe domku a vetsiho auta. V byte se trema to musi vyt mazec, natoz se 4.
A co teprve se sesti 😂 taky mame byt 3+1 ale ne klasicky panelakovy. Je dost velky takze se da rict, ze o sebe ani nezakopavame.
Blázni. Já jsem na prášky už ze tří dětí.. Nehledě na to, že jsem trochu sobec, už odmítám přibrat, mít hemoroidy, rodit.. Odmítám i lítat na kontroly - ať už se sebou nebo s dětma - kor když nemám hlídání a úplně vidím jak si celou rodinu užívám u gynekologa
cukrovka, týden v porodnici, kyčle, každý týden u pediatra.. Jezismarja, fakt jsem ráda, že to mám třikrát za sebou a zjistit další těhotenství, tak se radši střelim
ale taky to přišlo časem, zamlada jsem byla taky sluníčkovější. A to je mi 30 ![]()
A vy si z toho ještě děláte srandu.. No, tleskám, takovej matroš bych chtěla taky. ![]()
Je mi 34 a čekám šesté. Bydlime teda v baráčku a hledáme větší, ale při momentálních cenách to asi chvilku potrvá. Ctyri děti jsou brnkacka, to zvládneš
Možná bych zkusila hledat větší bydlení, pro pohodlí všech. Ale holt jste chtěli a zadařilo se.Na potrat bych nešla. Držím palce.
No a proto se chystám jak dokojim 3 dítě na sterilizaci a do té doby se chráníme opravdu pečlivě.
Rozhodnutí je na vás. Jsi ještě celkem mladá, tak jestli to aspoň trochu finančně zvládnete tak bych si dítě nejspíš nechala když už je zaděláno.
Gratuluji
to je úžasná zpráva přeci. Děti pomalu rostou, mají skvělé věkové rozestupy, budou to parťáci
kamarádi mají 4 děti a jsou velmi šťastní, určitě to zvládnete, myslím, že málokterá maminka opravdu lituje dalšího dítěte… spíš se zrapi, že šla na potrat…držím palce, užijte si ještě jedno miminko, je to dar
@Božena Kožená
Gratuluji ![]()
Dětátko je požehnání a dar.
Věřím, že vše se dá zvládnout. ![]()
Přeji hodně štěstí a správné rozhodnutí.
Nevím, na co se ptáš. Tímhle stylem budeš těhotná za chvíli znovu a pak zase.
Máš panické ataky, bereš na ně léky takové, že se nemůžeš chránit HA a teď si těhotná a absolutně tě netrápí, že třeba to dítě může být vlivem léků poškozené…
@Božena Kožená já bych do toho nešla, tvůj zdravotní stav, finanční situace celé rodiny a 3 děti jsou už tak dost
@berunecka6 píše:
A co teprve se sesti 😂 taky mame byt 3+1 ale ne klasicky panelakovy. Je dost velky takze se da rict, ze o sebe ani nezakopavame.
A my máme 2+1 a vejdeme se sem se 4 dětmi 🙂 někdy je to masakr, ale rozhodně se tu nenudíme. A když jdeme na návštěvu k prarodičům, tak jsme stejně všichni na malém prostoru
@Božena Kožená píše:
Ahoj Holky, možná mě tu plno maminek odsoudí, ale musím jsem napsat a trošku se vypovídat nebo alespoň třeba narazit na někoho kdo to má podobně.
Jsem maminka 3 dětí syn 12 let, Holčičky 9let a 3roky.
Antikoncepci ani nic jiného nemám ani tělísko nesnesu trpím na panické ataky.Beru léky.
Vždy jsme se chránily velmi dobře ale před 3 týdny se narodil kamarádovi syn no a mi ze srandy pojď uděláme si ještě miminko tak jsem tomu nevěřila neměla jsem plodné dny a bohužel jsem těhotná. Nevim teda jestli říkat bohužel nebo se těšit nevím jestli jít na přerušení nebo ne finančně jsme na tom průměrně děti mají co potřebuji být máme 3+1 jen nevím jestli je to vhodné v téhle době teď ta válka na Ukrajině bojím se.Vim že to za mě nikdo nerozhodně jen bych chtěla vědět jestli jsou tu nějaké maminky co mají také 4 děti a zvládají to a nejsou nějak bohaté…
Děkuji všechny komentáře snesu.
Přidám že mi je 32 let.![]()
Nejde o počet dětí. Ale evidentně nejste ty ani tvůj partner normální 🤯. Napřed si řeknete, že si uděláte další dítě. Pak se založí diskuse, jestli si to nechat
. Máš 32r., máš tři děti, čtvrté čekáš. *****
upraveno adminem - urážka