Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Teď jsem dočetla tenhle článek
http://prozeny.blesk.cz/…dvojcat.html
To mě teda zaujalo, jak je tohle možné ![]()
No, tak to je krásný
Ale přiznám se, že čtyřčata by byla asi trochu moc… ![]()
No tak to je teda mazec, já se teď docela bojím i dvojčat, že by to bylo docela moc ale když jsem dočetla tohle tak radši ty dvojčata ![]()
To je fakt krásný ![]()
Ségra má trojčata, takže 4 děti si dokážu celkem živě představit, ale upřímně - nechtěla bych to ![]()
krásný
ale raději si to „jenom“ přečtu ![]()
je mi jasný že po tak dlouhé cestě za miminkem, jsou nakonec za ty 4 rádi ![]()
je to fakt super, my čekáme dvojčata a já toho mám plný kecky už teď a to jsou ještě v bříšku ![]()
No, mám právě po narození 1 cipíse (chci min. 2 děti, ale pěkně postupně
a při představě, že bych měla dvojčata, se mi už v těhotenství rosilo čelo
. A rovnou čtyři…? Klobouk dolů. ![]()
Tady se píše rovnou o oserčatech nar. před rokem… Tohle už musí být blázinec!!! ![]()
Jsou krásný holky malinký
Já myslím, že i trojčata je už dost, ale samo kdo by dal jedno pryč že jo
Čekám dvojčata a strašně se na ně těšíme, ale z čtyřčat bych byla lehce nervozní ![]()
A asi budou mít problém se školkou ![]()
Mně na tom hlavně zaujal ten způsob, jak se to vlastně celé přihodilo. Jsou krásní a taky docela velcí, na to že byli čtyři.
To je krasny nadeleni. My mame jen dvojcatka a je s nima dost prace, ale uz bych si nedovedla predstavit, ze mame jen jedno.Prislo by mi takovy „osizeny“
Ctyrcata se asi nedaji zvladnout v jednom. Ta rodina ma asi vypomoc. Jinak si to nedovedu predstavit.
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.