Čtyřdenní špinění před ms

Anonymní
22.1.19 20:39

Čtyřdenní špinění před ms

Ahoj, jen na úvod bych chtěla říct, že (snad vás nepobouřím) nejsem maminka, ani se o dítě nesnažím, je mi 14 let a dotaz píšu sem protože tento web mám ráda a vždycky si tady čtu diskuse ohledně podobných témat. Nikde jsem na netu nic nenašla, a tak se musím zeptat zde. Omlouvám se za toto téma, ale docela mě vyděsilo, když jsem asi týden před očekávanou menstruací měla na kalhotkách trochu krve. Už se mi to párkrát stalo, ale tohle trvalo 4 dny a pokaždé skoro ve stejný čas, vždy jen trocha krve ve výtoku a dal nic. Ms mám přes rok, není pravidelná, ale podle kalendáře, mám ovulaci na den přesně (v očekáváný den mám slabé křeče, bolesti hlavy a hlen). Nedalo mi se nezeptat, jednoduše jsem nikde nenašla odpověď, je mi divné že to trvalo 4 dny, pak nic a ted mam týden zpoždění. Asi bych to tolik neřešila, ale před a během toho „špinění“ jsem měla pocit jako bych měla dostat ms, ale teď několik dní jen čekám, a nic. Snad můj dotaz pochopíte, je to můj první a doufám že ne poslední, že mě nevyhostíte :D děkuji za odpovědi :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.1.19 20:42

Ještě dodávám, abyste mi nepsali že si z toho nic dělat nemám, že ji mám nepravidelnou- mám trochu problémy se štítnou žlázou(hyperfunkce), ale beru na to jod a předešlá ms po brání jodu byla 32DC. Tak jsem si myslela že už to pravidelné bude. No a teď příznaky ale ms nikde :roll: :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 20:51

to spineni mas mezi cykly? To znamena treba 21. den po mestruaci? Pises, ze je tyden pred menstruaci. nejlip by ti asi poradil gynekolog po prohlidce, ale napisu ti jak jsem to mela ja. Kdyz jsem byla ve tvem veku na stredni skole. Mela jsem spineni 14 dnu po mestruaci, vychazelo to asi na ovulaci. Byla jsem s tim i u gynekolozky. Rikala, ze 4% zen to tak maji, me se ale nechtelo co 2 tydny nosit vlozky, tak mi nekdo poradil, ze bych mohla zkusit caj z kokosky pastusi tobolky a opravdu to pomohlo. Od te doby uz jsem mezi cykly vic nekrvacela. Na tvem miste bych se ale radsi poradila s gynekologem. Muze to byt treba i neco jineho. Je dobre byt proste pod dohledem lekaru. Co na to tve spineni rika tvoje mamka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 20:54
@Anonymní píše:
Ještě dodávám, abyste mi nepsali že si z toho nic dělat nemám, že ji mám nepravidelnou- mám trochu problémy se štítnou žlázou(hyperfunkce), ale beru na to jod a předešlá ms po brání jodu byla 32DC. Tak jsem si myslela že už to pravidelné bude. No a teď příznaky ale ms nikde :roll: :think:

Urcite se radsi porad s lekarem. Rekni to v te ordinaci, kde Ti predepsali jod i u gynekologa. Treba to bude muj pripad, jak jsem psala, ale muze to souviset s tou stitnou zlazou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 20:59
@Anonymní píše:
to spineni mas mezi cykly? To znamena treba 21. den po mestruaci? Pises, ze je tyden pred menstruaci. nejlip by ti asi poradil gynekolog po prohlidce, ale napisu ti jak jsem to mela ja. Kdyz jsem byla ve tvem veku na stredni skole. Mela jsem spineni 14 dnu po mestruaci, vychazelo to asi na ovulaci. Byla jsem s tim i u gynekolozky. Rikala, ze 4% zen to tak maji, me se ale nechtelo co 2 tydny nosit vlozky, tak mi nekdo poradil, ze bych mohla zkusit caj z kokosky pastusi tobolky a opravdu to pomohlo. Od te doby uz jsem mezi cykly vic nekrvacela. Na tvem miste bych se ale radsi poradila s gynekologem. Muze to byt treba i neco jineho. Je dobre byt proste pod dohledem lekaru. Co na to tve spineni rika tvoje mamka?

Děkuju za radu, já právě mamce nic neřekla, vůbec se o tom nebavíme a chtěla jsem spíš vědět jestli je to normální, nebo už ne. Zkusím počkat příští cyklus, to krvácení bylo mezi 24. -28. DC.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.19 21:01
@Anonymní píše:
Urcite se radsi porad s lekarem. Rekni to v te ordinaci, kde Ti predepsali jod i u gynekologa. Treba to bude muj pripad, jak jsem psala, ale muze to souviset s tou stitnou zlazou.

A jod jsem koupila normálně v lékárně, ne na gyndě :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 06:45
@Anonymní píše:
Děkuju za radu, já právě mamce nic neřekla, vůbec se o tom nebavíme a chtěla jsem spíš vědět jestli je to normální, nebo už ne. Zkusím počkat příští cyklus, to krvácení bylo mezi 24. -28. DC.

4 dny jsi mela nejdriv spineni a pak si dostala menstruaci? Jak dlouho potom trvala menstruace? Od 28. dne byla krev na vlozce uz jasne cervena? To vsechno se te budou ptat i na gynde. Spineni muze byt i zacatek menstruace, ktera se nejdriv projevuje jako spineni, asi hnede barvy, ze? Muze to byt z hormonalniho duvodu nebo kvuli oslabeni nejakeho organu v tele, treba i kvuli hyperfunkci stitne zlazy. Tak treba pockej na dalsi menstruaci, jak jsi chtela, a potom se porad u lekare. S mamkou bych to ale urcite vsechno taky probrala. Jeste Ti nebylo 18, tak by to mela vedet. K lekari pujde stejne asi s tebou, ze? Pokud mas cislo na sveho pediatra, tak tam treba muzes zavolat s zeptat se. Gynekologie existuje i detska. Treba ti udelaji jen ultrazvuk a prohlizet te nebudou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 15:28
@Anonymní píše:
4 dny jsi mela nejdriv spineni a pak si dostala menstruaci? Jak dlouho potom trvala menstruace? Od 28. dne byla krev na vlozce uz jasne cervena? To vsechno se te budou ptat i na gynde. Spineni muze byt i zacatek menstruace, ktera se nejdriv projevuje jako spineni, asi hnede barvy, ze? Muze to byt z hormonalniho duvodu nebo kvuli oslabeni nejakeho organu v tele, treba i kvuli hyperfunkci stitne zlazy. Tak treba pockej na dalsi menstruaci, jak jsi chtela, a potom se porad u lekare. S mamkou bych to ale urcite vsechno taky probrala. Jeste Ti nebylo 18, tak by to mela vedet. K lekari pujde stejne asi s tebou, ze? Pokud mas cislo na sveho pediatra, tak tam treba muzes zavolat s zeptat se. Gynekologie existuje i detska. Treba ti udelaji jen ultrazvuk a prohlizet te nebudou.

Dobře děkuji, ale menses jsem právě od té doby nedostala a stále čekám s 8 denním zpožděním.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 17:04
@Anonymní píše:
Dobře děkuji, ale menses jsem právě od té doby nedostala a stále čekám s 8 denním zpožděním.

To spineni asi uz byla menstruace. Podle me dalsi bud spineni nebo menstruace bude az za mesic. Kdyz mi bylo asi 13 let, tak jsem nejdriv misto menstruace (cervena krev na vlozce) mela jen hnede spineni, ale v podstate je to slabsi menstruace, podle meho nazoru. Tak treba to prober s maminkou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.19 20:32
@Anonymní píše:
To spineni asi uz byla menstruace. Podle me dalsi bud spineni nebo menstruace bude az za mesic. Kdyz mi bylo asi 13 let, tak jsem nejdriv misto menstruace (cervena krev na vlozce) mela jen hnede spineni, ale v podstate je to slabsi menstruace, podle meho nazoru. Tak treba to prober s maminkou.

No právě si nejsem jistá, nikdy se mi to nestalo a špinění u mě vždycky znamenalo, že ten den nebo ten druhý přijde ms. Vždy jsem měla menses silnější, a tak nevím, co si mám o tom myslet. Ale děkuji, když tak dám vědět :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.19 19:49

Tak už ms mám :) opravdu nevím, co to bylo..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa