Čtyřletý snědl sůl
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čtyřletý snědl sůl
Čtyřletý si vlezl na linku a snědl sůl. Nevím kolik, hned se pozvracel, křičel, že ho to pálí na jazyku, pak jsem mu dala hodně napít vody. Teď mi tu hajá, že mu není dobře. Jak na potvoru mi nefunguje telefon. Poradíte rychle, prosím? Není to nebezpečné? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne, co snědl, tak vyzvracel, neboj, bude v pořádku, syn takhle taky jednou zblajznul lžičku, poblil se a bylo dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tipla bych ze toho moc nepojedl, takze bych ho sledovala a aby hodne pil idealne cistou vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu moc děkuji, bojuji tu s telefonem a nemohu ani přijmout hovor od manžela, ach jo. Jestli to není nebezpečné, tak jsem klidnější.
Jen, jestli to vyzvracel všechno, nebylo toho moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ikdyby nevyzvracel, tak sůl tělu nevadí, poradí si
. Nemusíš se bát. Zvracel proto, že sůl ve vysoké koncentraci zvracení vyvolává (používá se na vyvolání zvracení i v nemocnici)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RadkaCh Ne, nespletl, ví co to je, solí je fascinovaný, když vidí, jak solím, chce hned solit taky a vždycky si rád líznul.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem jako malá taky snědla sůl, hodně
poblila jsem a pak bylo fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vvero píše:
@RadkaCh Ne, nespletl, ví co to je, solí je fascinovaný, když vidí, jak solím, chce hned solit taky a vždycky si rád líznul.
No jo, tak ji asi budeš muset schovávat
Neboj se, sůl není nijak jedovatá, podráždí mu trochu trávení a i kdyby nevyzvracel všechno, tak v žaludku se rozpustí a je po všem. Až bude s postupujícím věkem zobat čím dál víc přeslazených pochoutek, tak toho do sebe narve mnohem víc ![]()
- Citovat
- Upravit
Opravdu Vám všem moc děkuji. Uklidnily jste mne. Normálně takto nevyvádím, ale v poslední době je toho nějak moc. Malá si pořád strká něco do nosu, i drobky ze země, tak to potom musím šťourat ven a teď ta sůl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vvero můj 3 leták jí chodim neustále olizovat
Nechápu co na tom mají, jednou jí snědl cca 1/4 kávové lžičky, jako tvářil se všelijak, ale nicmu nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lili5 píše:
Ikdyby nevyzvracel, tak sůl tělu nevadí, poradí si. Nemusíš se bát. Zvracel proto, že sůl ve vysoké koncentraci zvracení vyvolává (používá se na vyvolání zvracení i v nemocnici)
a slaný kafe na kocovinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vvero jo nacpané věci v nose
Syn si tam strčil kolínko( těstovinu), chtěla jsem mu to vyndat pinzetou, jenže řval tak mu to zajelo ještě více dovnitř. Už jsem nás balila na pohotovost, při obouvání si pšíknul a kolíkno naštěstí vyletělo. Jo s dětmi jsou to neustálé infarktové stavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kuchyňskou sůl (chlorid sodný) tělo potřebuje - jednak je součástí tělních tekutin (v malém množství), jednak se z ní v žaludku vyrábí kyselina chlorovodíková (solná - opět v malém množství), která napomáhá trávení. Pokud je soli v těle moc, vylučuje se potem a močí. Při konzumaci většího množství soli je nebezpečné maximálně to, že příslušné místo na sliznici může být „jakoby poleptané“. Což asi bylo, když křičel, že ho to pálí… No lae dětské tělo má úžasnou schopnost regenerace, takže i ty zasažené sliznice se po čase obnoví…
Stačí dodržovat pitný režim a mělo by to být dobré.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit