Dáváte dětem v noci pít nápoje pokojové teploty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dáváte dětem v noci pít nápoje pokojové teploty
Ahoj holky. Když se vám děti v nici budí a jediné co zabere, je ucucnout z lahvičky, letíte pokaždé to pití přihřívat, nebo stačí pokojovka. Malá má rok a půl a ne vždy jsem v noci schopná jít lahvičku přihřát. Díky za názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malá má půl roku a lahev s pitím tu má pořád k dispozici. Nenapadlo mě to ohřívat a ona se taky netváří, že by to čekala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evale teplá voda by nechutnala ani mě
Nic jiného nedostanou. Lahev s vodou tedy mají v postelích k dispozici vždy, abych nemusela vstávat kvůli každému loku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V noci bych dávala jenom vodu (pokojové teploty) a snažila se odnaučit pití v noci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdá se že mluvíš o mléku, jestli ne tak teplou vodu dceři fakt nedávám
má na stole lahev s vou pořád, pravidelně obměňuji aby nebyla už fuj a není problém.
a když byla malá tak na nějaký ucucávání se u nás nehrálo. bud bylo jídlo (miminko) tak se jedlo, nebo dokrm v noci (větší miminko) a pak nic. voda nebo salbý čaj. já se taky potřebuju vyspat, v kuchyni jsem skoro celý den, ještě tak v noci, pfff ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evale no tak rozhodně bych nikam neletěla, v roce a půl se snad už může napít normálně z flašky, co má v posteli. Kvůli čurání teda v noci pít nedávám, občas si trochu cucne z pítka, jinak ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já pití nikdy nedávala, ale kdyby jo, určitě bych to neběhala ohřívat, a už vůbec ne takhle starému dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zimě jsem nechávala pití stát na topení, aby nebylo moc studené, ale v roce a půl už bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evale Pít v noci nechce (nabízela jsem vodu, bez úspěchu), chce se jen přitulit. Ani by mě nehlo mu chodit pití ohřívat. Pokud bych měla dítě, co by v noci mělo hlad a potřebovalo UM, řešila bych to termoskou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš malý se snad probudil v noci párkrát jen do roka, kdy teda dostal cucnout pití - vody, čaje…a nebo max, když byl nemocný, tak když se v noci vzbudí, tak mu napít dám. Ale to je fakt vyjímka, jinak dostane trochu napít už je po véče (jsou mu dva), aby se nepočůral do rána a spí jak dudek bez probuzení…
Ale na dotaz - ne, nic nepřihřívám. A ta potřeba napití vody v noci, mi přijde jako ještě lepší varianta, než potřeba sosat v noci mlíko
Ale pak v noci kvůli čůrání to bude chtít odbourat taky no…napadá mě třeba snižovat množství pití a donutit ji spíš napít se po večeři…nebo nejdřív před spaním… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk má zhruba od roku v rohu postele láhev a v noci se obslouží sám, takže přihřátou jí nikdy neměl a ani přes den. Vlažný čaj až donedávna odmítal (je mu skoro 3,5 roku).
- Citovat
- Upravit
Holky dík. Mluvíte mi z duše. Abyste ruzuměly, já si taky myslím, že pokojovka stačí. Ale občas když se vyskytnu přes noc u našich, musím poslouchat řeči, že je pití o 10-15stupňů studenější než lidské tělo a že do žaludku nemá přijít nic studeného, nota bene, když je to malé dítě a ještě k tomu v noci. Takže příště místo dohadování s „autoritou“nastrčím tuhle diskusi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit