Čím nahradit mléko před spaním?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
cim nahradit mleko pred spanim?
Dobry den, poradte prosim. Syn ma kolem seste sedme k veceri kasi a pak mu kolem osme devate kdy uz je vykoupany davam napit mlicka, aby pred spanim doplnil tekutiny a jeste se nasytil. Vzdy vypije tak 100-120ml ale posledni dobou odmita uplne. Nevite co jineho bych mu pred spanim mohla dat? Piti moc nepije, za cely den do nej naleju tak 150ml takze abych mu dala neco k zakiusnuti a dala mu to pred spanim zapit by taky neslo, potrebuji vylozene neco z ceho bude mit tekutiny.. Dekuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já dávám prckovi normální kakao, ale to až od roku. Kolik je tvýmu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co pijete, moje malá třeba vůbec nechce samotný pytlíkový čaj, tak vyvářím, jablíčko, hrušku, švestku, jahody… a ředím s čajíkem, můžeš dát i jen tak samostatně šťávičku, nebo pokud už jste dost staří vymačkané šťávičky z čerstvého ovoce, třeba zase naředěné, pokud nechceš dávat kupované sladké, jinak mě zrovna teď nic nenapadá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ma alergii na mliko, vzdy se po nem hned posere takze ma alergy care..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprijde mi ze by mu piti nechutnalo, spis ho to obtezuje ze mu davam neco do pusy a rusim ho, je desne hyper:/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerrrinka hele z toho důvodu máme asi 5 flašek a dávám mu pokaždé z jiné, aby ho to „bavilo“
na spinkání má dudlíkovou, na den brčkovou, hrneček,… pití se pak stane zábavou
jinak aspon vývyr do něj rvát, ovocné šťávy, džus…pokud by mi pil syn jen 150 denně, naliju do něj cokoliv (třeba pivo
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ma tekutiny i z mlika, kase atd, plenky pocurany docela ma tak mi to neprijde tak zly ale samozrejme se snazim aby pil vic. Spis me trapi co s tim mlikem pred spanim:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz jsme museli vyradit komplet mleko, byl maly zvykly pred spanim na svoji lahvicku (ca. 18 mesicu, uz se nekojil)… zacala jsem mu davat ruzne dzusy a hustsi stavy, aby se nanoc napil a trochu zasytil. napr. most, stavu z mrkve atd.
zvyknul si a chutnalo mu to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nepremyslela jsi nad tim, ze mu kase v tech sest staci a pak uz je syty a proto nechce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me kluk taky nechtel pit tak jsem zkousela a docela mu jede feniklovy caj s jablecnym dzusem/stavou a oparvdu zkouset ruzne flasky ted mu je 15 mesicu a pije litr piti plus 0,5litru mlika, co mu hodne chutna jsou stavy nebo naredeny kvalitni dzusy jsou to sice cukry ale me je to fuk susenky nedostava a on to vybeha
a do toho mlika muzes pridat Kakao nebo vanilku od nestle nebo trochu ovoce to u nas taky sklizi uspech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerrrinka Tak mu před spaním nic nedávej. Proč by nutně musel mít mlíko, když už je mu rok a nechce ho
Zkus mu dát jen napít vody a neřešila bych. Jinak bych klidně přes den zkusila normální hrneček a do toho brčko. Bude ho to bavit, hlavně bublinky při foukání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerrrinka Ja jsem cetla ze rocni dite by melo vypit cca do 250ml/den + 750 mleka. Pokud tedy jeste kojis, staci 2-3 kojeni a tech 150 co pises podle me (predpokladam ze ma kase, ovoce, zeleninu, polevky apod). S tim pitim - nas malej take nectel pit nic - obtezovalo ho to, nez jsme nasli vhodnou lahvicku. Ted mame od Nubyho takovou s mekkym nasosem, pije se z ni temer jak z lahve ale mnohem lip tece tedy ho to tolik neotravuje (btw musela jsem ho na ni naucit v noci, kdyz se probudil, pres den bylo uplne marne). Pak zjistil ze je to dobra vec a lahev neda z ruky. Nyni 3× denne kojime a k tomu vypije tak 3 lahne vody! (ca 700ml)… tak treba by to mohlo zabrat i u vas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit