Zkušenosti s mlíčkem Hipp combiotic 3
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s mlíčkem Hipp combiotic 3
Ahoj holky jaké máte zkusenosti s mlickem hipp 3? chtela bych ho vyzkouset, ale nevim zda treba nehrudkovati - to me vzdycky odradi nebo neco podobneho
. dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Bubunka syn je na Hipp od 11 měsíců doteď a jsem naprosto spokojená. Chutná mu, nehrudkuje. Akorát pozor, teď „vylepšovali“ recepturu, tak už není BIO a nemá pro i prebiotika - v té verzi od 1 roku (nevím, které zrušili, my máme doma ještě tu starou šarži, kdy to mělo oboje).
- Citovat
- Upravit
Spokojenější jsem se starší šarží, ta nová „vylepšená“ mi nepřijde nic moc ale u ročáka to neřeším, až doděláme ty 2 pixly co mám v zásobě tak najede na kozí nebo kravské
Nějak extrmně nehrudkuje - pouze v případě, že ho zaliju moc horkou vodou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubunka Používám zatím 2 a vůbec nehrudkovatí. Jen pokud teprve budeš na UM přecházet, tak bych asi spíš šáhla po levnější značce. Mrcha děsně zdražil. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice Ale zas má často akce, za plnou cenu jsme nekupovala nikdy a Nikolas už ho pije 6 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almira-Alm No jo, ale kdo to má furt lovit. Navíc nebydlím někde, kde bych měla hned po ruce hafo obchodů na výběr. A jet přes celé město jen kvůli akci na Hipp už až tak výhodné není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice No já mám asi docela štěstí - nejsem lovič akcí - ale několikrát se mi poštěstilo, že jsem narazila na Hipp za 179kč (2× na Feedo) a několikrát v Albertu ve výprodeji (půl roku do konce exspirace) tak jsem si jich hned vzala třeba 8.. Teď pije mlíko 2× denně tak už nemá spotřebu ale tehdy se to fakt vyplatilo -50% dolů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je možné, že při přechodu z Hippu 2 na 3 (nebo obecně z přechodu na trojku UM) se může objevit nějaká alergická reakce? Prcek má na tvářích červené fleky, objevili se mu zhruba v době zavedení UM 3, ale zrovna začaly i mrazy, takže si nemůžu být jistá, z čeho to má. Měly jste některá podobnou zkušenost? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akivasha Pokud už má trojku, tak určitě má i příkrmy, nemůže to být z něčeho jiného
Alergická reakce se asi může objevit kdykoliv, ale zrovna u mléka se mi to nezdá. A zas takové mrazy snad nejsou, aby měl červené fleky od toho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příkrmy má, od roku jsme začali najíždět na batolecí jídla, ale spíše stylem trochu přisolit, domácí houskový knedlík a pod. jinak jí ty samé potraviny.
Nějaké šílené mrazy nejsou, to je pravda, ale u nás strašně fouká a manžel má právě s tímto problémy - jak jdou teploty pod nulu a fouká, tak má hned tváře úplně rudé, tak mě napadla souvislost z manželovy strany mají všichni obecně citlivou pokožku, tak jestli to nezdědil…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Akivasha podivej se, jak moc zmenilo slozeni. Pokud bych mela podezreni, ze mu vyrazku zpusobila trojka, tak bych koupila jednu dve krabice dvojky a cekala bych, zda vyrazka zmizi. To je asi nejjednodussi reseni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka Budu muset no
akorát by mě zajímalo, co když mu ta vyrážka zmizí… tj. 3 mu nedělá dobře… co pak? Dát kravské mléko? Já právě myslela, že UM je jen upravené kravské, takže to by měl alergii na mléko
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad nebude vadit kdyz prilozim i svuj dotaz.. mam malou 9 mesicu temer po celou dobu na hippu bio combiotic… ted co rusi ovalne provedeni a nahrazuji krabickama - je uz problem sehnat 800 g baleni… vidim uz jen 600 g za stejne penize
… v zasobe mam cislo 3 ( tedy pisou od roka, ikdyz driv to myslim meli od 9 m )… chci jeste chvili malou mit na 2… - ale k dotazu : dodrzovali jste plne cislovani s ukoncenyma mesicema? Jsme uz na prikrmech, presnidavkach i kasich - sice jsem podrobne rozdily ve slozeni nestudovala, ale myslim, ze zasadni rozdil by byt nemel ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
synovi se v roce rozjel atopický ekzém do neskutečných rozměrů zhruba týden po zavedení HIPPu… od narození byl na sunaru a v té době bylo jediné nové jídlo právě ten HIPP, po týdnu šel do koše
… no nevím, ale jsem si jistá, že se to opravdu rozjelo po HIPPu, trvalo půl roku než jsme se toho zbavili (syn není alergický vůbec na nic, byli jsme na testech)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-elisa píše:
Snad nebude vadit kdyz prilozim i svuj dotaz.. mam malou 9 mesicu temer po celou dobu na hippu bio combiotic… ted co rusi ovalne provedeni a nahrazuji krabickama - je uz problem sehnat 800 g baleni… vidim uz jen 600 g za stejne penize… v zasobe mam cislo 3 ( tedy pisou od roka, ikdyz driv to myslim meli od 9 m )… chci jeste chvili malou mit na 2… - ale k dotazu : dodrzovali jste plne cislovani s ukoncenyma mesicema? Jsme uz na prikrmech, presnidavkach i kasich - sice jsem podrobne rozdily ve slozeni nestudovala, ale myslim, ze zasadni rozdil by byt nemel ne?
kdes to viděla?
nedávno jsem koukala u nás v lékárně a mají stále stejnou pikslu, před vánocema jsem objednávala z feeda a taky je balení stále stejné, teď jsem koukala na jejich stránky a taky se to nezměnilo. Trochu jsi mě vyděsila. Jinak dvojku pil do roka, od roka pije trojku. Držím se číslování na krabici. Dřív to mlíko dělali maličko jiný, co mi říkala lékárnice, měnili to asi nedávno, říkala, že to má malinko jiný složení a proto to asi dali od roka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit