Krmení jen dvakrát denně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o radu ohledně papání!
Ahoj maminky, mám 6,5 měsíční holčičku. Na oběd máme zeleninu a maso, nebo jen zeleninu a večer kaši. Dr. nám řekla že mám přidat ráno přesnídávku, jenže moje zlatíčko žádné ovoce nechce. U všeho ji natahuje a zavírá pusinku. Nevím co ji tedy ráno dát. Přijde mi málo krmit jen dvakrát denně. Je plně kojena.
děkuji za rady
a dneska si poprvé sedla
(jo a ještě jsem tu četla že se dává žloutek? Jak a kdy ho podáváte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když nechce, nenuť. Zkus nabídnout zase za pár dní. V tomhle věku jí bohatě stačí, co jí dáváš, plus kojení ![]()
a vařený žloutek můžeš jednou týdně místo masa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že na 6.5m toho jí dost. Pokud je jinak kojená, rozhodně to není málo
A násilím jí to asi do žaludku cpát nebudeš. Takže nezbyde než počkat, až na to dostane sama chuť ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby toho tolik snědl můj skoro 16měsíční syn, byla bych přešťastná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame 9m a take jen 2 jidla denne, presnidavku a obed, kase nepozre zadne, ani napul s presnidavkou
neresim.zkus ji dat hrusku, ta je sladoucka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusina1 ani banán ji nejede? ![]()
Třeba jablka ve skleničce jsou nakyslý ne tak slaďoučký
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 píše:
@pusina1 ani banán ji nejede?
Třeba jablka ve skleničce jsou nakyslý ne tak slaďoučký![]()
ne ta potvora nechce ani to
ale masíčko a kašičku to jooo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pusina1 jí toho dost, žloutek se dává místo masa a to už ti odpověděly holky, ale s tím, že nechce ovoce - možná proto, že je to studené ![]()
je zvyklá na teplé maso-zeleninky a teplou kaši, můžeš to zkusit mírně přihřát a uvidíš, buď to veme a nebude ji to natahovat a nebo jí to opravdu zatím chuťově nesedí a musíš počkat
jinak mě holka sice začala vše ochutnávat od 4 měsíců na doporučení doktorky, ale jíst to pořádně začala až někde na 9-10 měsících, a do té doby se hlavně kojila a je to úplně v pohodě ![]()
kluk je jedlík a baští vše co dostane skoro hned od těch 4 měsíců a o kojení tolik zájem nemá
takže jen na mých dětech vidím, jak je každé jiné
občas to chce doktorce něco odkývat a dělat si svoje, pokud holka normálně prospívá, tak bych to vůbec neřešila
je tu i spousta maminek co pokud jen kojí, začnou s příkrmy klidně až od 8- 9 měsíce, dokud dítko dobře prospívá a neřve hlady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syrový ovoce jsi zkoušela? Kluk ho měl radši než přesnídávky.
- Citovat
- Upravit
Mě hodně pomáhala tabulka o zavádění příkrmů na
www.kojeni.net ![]()
Mám druhého prcka a zase jedu podle ní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit