Čím nahradit mléko před spaním?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Katerrrinka a kolik vypije celkem, asi 150 ml myslis jen tekutiny krom mlika ne? Protoze kuba taky v tomhle veku - skoro do dvou let - moc nepil, nekdy dve dcl, nekdy vic.. vsichni ze to je malo, ale je to individual, kamosce holka zase vypila litr a pul (nepocitam mliko) a to je zase hodne.. takze kdyz sectes mliko, tekutiny v jidle tak ma urco vic a jestli ma pocurany pleny, tak mu to staci, vzdyt i do kase davas 150 vody..jestli delas max. porci.. a dite pit proste nedonutis, vim to z vlastni zkusenosti, takze takovy ty rady, zkouset dalsi veci, ja taky zkousela vsemozny, milon druhu lahvicek, strikacky, ruzny druhy piti, proste kdyz nechce, ani sladky veci nepomahali..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, hezké rady, že musí víc vypít. Ale jak? Moje malá má rok a vypije tak 500 ml i s mlíkem. Vím, že je to málo, ale prostě to do ní nejde. Z lahve pije jen mléko, ale vodu z lahve pít odmítá, takže pije z hrnečku a pak při koupání saje žínku. Ale donutit dítě vypít víc nejde, bohužel. Ale plíny á počůraný dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerrrinka aha, to se omlouvám, přehlídla jsem, že je ještě kojený…to pak jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaci.Kacka je mi jasny ze nema vylozene hlad, ale nechat ho od sesti bez kdyz chodi spat okolo devate a vstava v sedm se mi zda neprijatelne dlouha doba bez jidla..:(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak náš dostával ještě v roce na véču kaši - tak v půl sedmé - sedmé a pak max už jen napít vody, čaje na žížu…spávat chodil po Večerníčku a vstával až ráno - třeba osmá devátá hodina a hlady netrpěl…když už dostal na véču třeba něco jiného než kaši, tak pak dostal ještě trochu mlíka - pokud má ten váš alergii, tak jsou různá hypoalerg. mlíka…
Jinak malej pije od malinka celkem dost - vody, čaje…taky jsem prostě pořád něco nabízela, dokud se neobsloužil sám - pak jsem spíš musela pití do flašky dávkovat po částech, aby nevyžahl vždy celou lahvinku nebo hrneček najednou, ať tam bylo, co chce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kamrádky holčina se pořádně rozpila, až když ji zkusila naředit odšťavněné ovoce
Jsou to vyčůránci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerrrinka zkusila bych mu dát kravské mlíko, moje holka ve věku 14 měs začala odmítat umělko přitom ho dřív milovala ale kravské si vzala a pila ho až do 3 let každý večer. někdy jen tak někdy jsem jí do toho dala jahodové frapko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo no, já jsem teda i sama od sebe pak přešla už na normální mlíko - protože po tom umělým akorát ty děti pak kynou - nebo teda aspoň ty co znám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn donedávna pil také málo, budou mu 2 roky. Měl 500 ml denně mléka a max. 200 ml ostatního (čaj, šťáva, atd.). Jestli má alergii na mléko, tak bych mu ho nedala. Oni si děti řeknou, co jim nedělá dobře. Zkuste udělat makové mléko, ořechové, ovesné, mandlové. Recepty jsou na netu, většinou se jedná o namočení daných surovin do vody a pak rozmixovat a přecedit. Má to spoustu živin a lépe se tráví. Malýmu dělám na střídačku s UM makové, přidám trochu javorového sirupu a pije to. I když mně to moc nechutná. Nebo co vím, tak se dá koupit rýžové mléko a to je také pro alergiky. U nás tedy změna flašky neměla úspěch, bylo to úplně jedno a z nějakých se nenapil vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl presne, pit nedonutis… takze se mi nejvic libilo, kdyz mi kuba zvracel a na pohotovosti, no hlavne pitny rezim, ja rikam, no ale prave proto volam, jestli nemame prijet, nechce mi pit, jist.. no musi… ale jak to do nej narvat.. ono kdo nezna, nepochopi, to je jak se vsim… komu dite pije litr, rekne si, ze to je hracka, komu dite chodi v roce na nocnik, rekne si to samy, ze to musi umet kazdy dite.. ale az kdyz to nejde tomu jeho, tak se teprv zamysli..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cosmic tak si říkám, jstli ta moje holka není aspoň v něčem po mě. Manžel jí říkal, že je jeho klon, ale naprosto ve všem. No a já taky nevypiju ty dva litry denně, tak bude asi v tomhle po mě. Donut pít jí nejde no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit