Čtyřměsíční nespavec

162
1.11.11 09:07

Čtyřměsíční nespavec

Ahoj maminky.
Potýkáme se s problémem, že naše malá nějak nemá potřebu spát. Pravidelně každý večer chodí spát mezi 20-21h, kolem 1h se vzbudí (někdy ji ale slyšíme klidně ve 23h), jdeme papat (Nutrilon HA), což je cca do 2h, pak usne ještě tak na 2h a od 4 ráno bývá vzhůru. Nepláče, hlad nemá, jen prostě kouká, převaluje se a nespí. Když k ní cca v 7h vstanu, směje se, brouká si, v klidu počká na jídlo, je v pohodě. Přes den si tak 4× denně schrupne cca na 30-60 min,ale to je podle mě celkově v málo. Všude čtu, že mimča kolem 4.měsíce spí v noci klidně 10h + ještě přes den..ložnici větrám, s kočárkem ven chodíme, nevím už, jak jí utahat :-? za chvilku začneme s příkrmy, co myslíte, spraví se to?po čem vám miminka hezky spinkají, přesnídávky, jogurty, kašičky?nevím ani, s čím začít..děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
1.11.11 09:21

Jé, buď ráda, že je hodná a nevys.rá :mrgreen: Já měla kluka taky těžce nespacího a lámat se to začlo až krátce před prvními narozeninami. Teď spí dost (tedy myšleno přes noc, usíná kolem půl deváté, budí se většinou o půl osmé), přes den nespí vůbec. Jenže on v době, kdy nespal, vyžadoval moji plnou pozornost (do půl roka věku tedy většinu toho času prořval). Je zdravý, chytrý jak opice a moc šikovný, takže následky na něm to nespaní nenechalo. Za to já to tedy snášela hrozně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.11.11 10:00

taky máme nespavce, nespí ve dne ani v noci, akorát že si povídá chvilku a zbytek prořve,protože si chce hrát, což teda v noci odmítám, takže říve a říve, ale už mě to je šumák, nechávám ho uřvat ať si říká kdo chce co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
1.11.11 12:12

My máme 7 a pů měsíce a už dobře 2 měsíce máme problém s pravidelným spáváním přes den! Večer chrní, jen se vzbudí na krm :mrgreen:
Ale přes den je to pokaždé jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky