Cukry dětem do roka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8297
13.8.10 18:40

K piti vodu, z granulatu Sunarek, je bez sacharozy.

Misto susenek krupky, ted obcas dostane bio susenky od Hero, kupuju v DM.

Presnidavky, nikdy nemel slazenou presnidavku, bud ty 100% od Sunarku nebo od Hami, Ted jeste ve zdrave vyzive v DM od alnatury jablko s bananem, mango s jablkem, prodavaji to ve velky sklenicich.

Tem cukrum se vyhnout da, pokud si dite nezvykne na slazene, tak v klidu sni i kyselejsi cerstve ovoce.

Jeden cas jsem davala k piti i granulat od Hami, ale hodne redeny a kdyz zacal rozumne pit, okamzite jsem presla na neslazene napoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.8.10 21:01

chtěla bych vědět recept na to švestkové pyréééé…Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
13.8.10 21:37

já po narození malé koupila odšťavňovač a dělám jí štávy z ovoce ( nejvíc jablko,mrkev, švestka,hruška…),ředím to tak 50ml štávy 300ml voda,sladím tím i čaj,je to zdravé ( zvlášt ted když je ovoce ze zahrádky),jogurty jí jen bílé,sušenky mám od Sunarky a dávám jí tak jeden za týden ( mě ale moc chutnají tak rychle mizí) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.8.10 21:39

Goli - máš to v SZ. byla jsem teď nějakou dobu v kuchyni, dělala jsem jí švestky a jablíčko. A věšela prádlo..... a jedla, jsme nějak mrtvá a ještě bych měla vyžehlit, na křesle je jedna pračka, na sušáku je druhá a v pračce třetííííí dítě se mi vrátilo z tábora.

Včera jsem dělala malé porek, zelené fazolky, cuketu - co zahrada tchánovců dala :D Zanedlouho b udou i rajčata, tak si je taky udělám a až bude ten správný věk, budou po ruce z domácích. Jen se mi těžce nedostává malých skleniček na zavařovánííííí tak zatím plním mražák,a le ten není bezedný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
13.8.10 21:58

tak tak přesnídávky taky kupuju ty drahé nepřislazované a že jich máme spotřebu, ale čerstvého ovoce se ani nedotkne tak aspoň takhle. Někdy koupím čerstvé a udělám přesnídávku domácí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
13.8.10 22:12

Markit.Hl : žehlení ti neuteče a já děkuji za švěstičky. Odpočíň a ráno moudřejší večera, já žehlení moc nemusím tak radši hned žehlím jednu pračku za druhou :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
13.8.10 22:19

Taky to tak s tím žehlením dopadlo. Kašlu na to a půjdu si lehnout s knížkou. Manžel chtěl sice pomoct s holením :oops: :oops: a pak se pomazlit a pomilovat, ale únavou usnul na gauči, ani si nedopil pivko, co si donesl… tak to vidím na knížku a v posteli a pak hajííí.
Akorát ještě musím počkat, až se dopere poslední pračka. Navíc z 80% žehlí manžel.

Skleničky taky nějaké kupuji, ale osvědčilo se mi víc dělané doma, tak dojíme co je koupené a pak už asi sem tam vezmu nějakou směs… a nebo brokolici. Špenát ze skleničky se nedá srovant, když koupíš normální protlak a uvaříš a ještě lepší je z čerstvého. Skleničky jsou proti tomu pěkný hnus… a špenát má ta moje bosorka nejradši :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6415
13.8.10 22:54

A zrovna kupovaný špenát je docela nevhodný pro malá mimča, protože obsahuje spoustu dusičnanů. Ten dětský je na to kontrolován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
14.8.10 13:46

Vy mě snad přesvědčíte na neslazené přesnídávky :-) .......ale jaké mám koupit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
14.8.10 19:37

Tak jsem dneska otestovala tu šťávu z uvařených švestek.. byla docela kyselá a jo, pořezenou vodou ji Káťa pije, takže není třeba doslazovat nebo míchat s jablečným džusem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.8.10 19:47

Neslazené přesnídávky kupuji Sunárek ( ted už méně, když jí ovoce), a občas Hami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
14.8.10 20:07

Markit.Hl : tak to je super už se na to chystám taky.

A ještě k těm přesnídávkám, buď kupuju sunárek nebo vařím … 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
15.8.10 23:50

Taky tak, kupuju Sunarek a teď jsme objevila Hamánka bez přidaného cukru. A nebo vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
16.8.10 10:23

Mě ten Hamánek moc nezaujal… :cry: Sunárek je fajn a te´d jsem se dčetla z nějakého letáku , že by měl být nějaký nový snad SUNÁREK Z DĚDEČKOVA STATKU A SADU. neměly by tam být přidávané cukry ani sůl do masozeleninových příkrmů. Tak jsem na to zvědavá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí