Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,chtěla bych se zeptat na vaší zkušenost s botičkama u moře.Jedeme do itálie a bude tam písečná pláž,v čem vám chodili děti po písku?Bosky mi přijde že ho to bude pálet.Jinak máme klasika sandálky v kterých si cupitá po chodnících atd.Myslíte že je to ok.
ahoj
s malou jsem byla v Tunisku a vsude chodila v croskach.
Ahojky, my jsme take nejvice uzili crocsiky, nejen na plaz. Vezla jsem jen je a klasicke sandalky na delsi vychazky.
My taky měli crosky, může s nima do vody a hned ven a tak pořád dokola
. Žádné přezouvání…
No taky mě to napadlo,ale nejsem si jistá.Malej teprve chodí 3 týdny a nevím jestli by se mu ta nožička v těch croskách nějak nezdeformovala a nezačal mi chodit šmajdavě třeba. ![]()
Taky jsem o tom přemýšlela, na normální chození má kvalitní botky, ale za tak krátkou dobu se podle mě nic nemůže stát. Prostě u vody crosky a na ťapání při procházce normální sandálky…
Presne tak, na tu chvili je urco mit muze. Hlavne on tam toho tolik nenabeha, sedne si do pisku a bude mu stacit ke stesi kyblicek a lopatka
.
Jojo to si taky myslím že si tam kecne.Snad doufám protože ten taky neposedí.
Holky a kde jste kupovali ty pantoflíky?jsem z prahy
Petro upřímně, koukala jsem na ně ve značkovém obchodě i u vietnamců a dle mého názoru žádný rozdíl. Ani ze značkového bych je malému na běžné chození nevzala. Takže jsem je koupila u vietnamců. Měl je jen na týden, denně na pár hodin.
petro, puntanela je strašlivě drahá. kupú mu je bu´d u vietnamců a nebo v C+A. tam jsou trošku dražší než vietnamci, ale jsou měkčí a příjemnější na nohu. a nebo je mají u Deichmanovi. taky za rozumnou cenu.
aha,já na cenu v puntanele nekoukala,jen vím že jsem je tam zahlédla.tak já kouknu někde po krámech.děkuji
Ahoj,
maly byl vetsinou bos, jinak mel Crocsy, neznackove, koupene v Intersparu za 100,–. A uzil je i pri tech vedrech co byly tady.
A jinak, pisek sice pali, ale deti si hraji vetsinou i s vodou, tudiz ta to ochladi (porad jsme vykopavali nejake diry
a zalevali vodou).
To je pravda, jak je písek, nemusí být stále v botkách. My měli oblázky a kamínky…to je jiná