Pád dítěte z postýlky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8444
7.8.10 14:07

zase pád :(

Ahoj, chci se jen vykecat, radu asi žádnou už nechci, tu jsem hledala hned, jak se TO stalo. No…malá nám vyskočila z postýlky. Nevíme jak, prostě najednou rána a řev. Nikde nic nemá viditelnýho, jako kam se asi bouchla, žádná boule, naražený červený místa, nic. Volala jsem na pohotovost, řekli, že máme jet na úrazovou ambulanci, když nevíme, jak spadla. No ale tam to taky vědět nebudou a celou jí nezrentgenujou. Takže jsem hledala rady tady a pak telefony kamarádkám, mámě… A nejeli jsme. Prostě klasický kolečko: pozorovat, jestli není spavá, malátná, reakce zorniček, aby nezvracela, hodinu neusnout. Vše je normální, tak snad je to zázrak. Už to, JAK vůbec přelezla, když má špricle po ramena, je taky zázrak. Si jen kladu furt otázku, jak asi to přelezla a jak asi a kam spadla :( No stáli u ní asi všichni svatí… :andel:
Díky
P.S. My blbci (rodičové) jsme PAK zjistili, že postýlka má ještu jednu (třetí) polohu :roll: :zed: , takže už to je přeštelované, je to skoro u země!

Příspěvek upraven 07.08.10 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
7.8.10 14:15

Lído, radu nechceš, takže snad jen… myslím na Vás a držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
7.8.10 14:19

Ahoj,
tak to je přesně situace, ktéré se taky děsím. Přijde mi, že ta postýlka je stejně nějak nízká, i když víc rošt snížit nejde. A Adámek je děsný péro, pořád v ní vyskakuje :think:

Jedna známá mi říkala, že když měla synka malýho 8 měsíců, tak jí taky přepadl z postýlky, jak tam řádil tak si nahrnul peřinku hodně vysoko a po tý to nějak přelezl 8-o a přitom měl tu horní hranu pod ramena 8-o.

Tak doufám, že se nic podobného nestane nám.

Jinak malá bude určitě v pořádku, v tomhle období jsou prý na ty pády přizpůsobení, i když to vypadá hrůzostrašně. Tak hlavně ať jí nic není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.8.10 14:20

Ty máš teda horolezce! :wink: Malej je ohodně starší (a asi i větší, cca 92 cm), když stojí v postýlce, tak má šprušle taky až po ramena, ale ještě ho nenapadlo zkusit přelézt. Já jsem tak ráda… :mrgreen:

Nemáš doma Copperfielda? :-P

Přeju, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.8.10 14:29

Wiolla, nemá žádného kouzelníka děti jsou na tohle přímo geniální mě to dítka dělali taky.
Barbarbucho modly se aby se z toho malá poučila a už se to nesnažila zopakovat jako ty mé zlatíčka hlavně ta nejmladší na to byla expert a vůbec občas jsem měla pocit že se chce cíleně zabít nebo mě dostat do blázince :think:, ale zas jsem se zocelila na tolik, že drsně tvrdím že děti jsou víceméně nesmrtelný :mrgreen: berte to jako nadsázku ne že mi za to ukamenujete prosím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
7.8.10 14:32

Ahoj je to někdy na bedýnku co nám ty špuntové dokážou nadělat starostí :zed: Mám švagrovou na urazovce a ta se přiklání k názoru raději se přijít ukázat :roll: Mě se skutálel malej v pul roce z naší postele a také jsme raději jeli. Naštěstí vše ok ale člověk nikdy neví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
7.8.10 14:35

Ahoj přesně to same se nam stalo tak před dvoumi měsici malej spava sam ve svem pokoji najednou byla rana a pak řev nějak jsem na to nereagovala až když za mnou přilezl po čtyřech.Dosud nevim jak to mohl přepadnout ale taky neměl žadnou boulu nic.Jen si myslim že si stoupl na polštarek a asi se převažil,hned šel rošt dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
7.8.10 14:39

Tak bohužel je to tak,že se to opravdu stává.Bohužel,my taky nebyli vyjímka… :oops:
Snad to bude všechno o.k. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.8.10 14:42

já jako dítě jsem se taky tak ocitla na zemi, když jsem se ptala mamku, jak se to stalo, protože jsem byla malá, tak mi řekla, že nechala přes postel kapnu a já jsem se prostě po ní šplhla a přepadla.
Ono zase ta postýlka neni tak hluboká, i když je to až na doraz u země :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
7.8.10 14:44

Já jsem jednou nakoukla nenápadně do pokojíku a chvilku sledovala jak stojí v potýlce a poskakuje a jak se zároveň přidržovala postýlky tak se při výskoku přitáhla a prakticky skočila šipku ven a já v té chvíli skákala šipku abych jí chytla takže asi takhle se ty naše zlatíčka dostávají ven nebo aspoň to mé to tak dělalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
7.8.10 14:47
kvaček píše: … tak mi řekla, že nechala přes postel kapnu …

Jéé, pardon za OT, ale co to je „kapna“? 8-o 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
7.8.10 14:48

Duchna, přikrývka :-D holky z Moravy asi vědí o čem je řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
7.8.10 14:51
BohunkaP píše:
kvaček píše: … tak mi řekla, že nechala přes postel kapnu …
Jéé, pardon za OT, ale co to je „kapna“? 8-o 8-o :mrgreen:

Kapna je peřina, že? ;)
BohunkoP, a i když nechci radu, tak jestli nějakou víš, tak sem s ní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
7.8.10 14:51

Tak peřina… :mrgreen: :mrgreen: to je hezký, to si musím pamatovat… :lol:

Lído, nevím… :think: … si piš, že kdybych věděla, už bych Ti ji napsala… jsem už taková radilka, znáš mě… :lol: :oops:

Příspěvek upraven 07.08.10 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8444
7.8.10 14:53
Daanca píše:
Já jsem jednou nakoukla nenápadně do pokojíku a chvilku sledovala jak stojí v potýlce a poskakuje a jak se zároveň přidržovala postýlky tak se při výskoku přitáhla a prakticky skočila šipku ven a já v té chvíli skákala šipku abych jí chytla takže asi takhle se ty naše zlatíčka dostávají ven nebo aspoň to mé to tak dělalo

Já ji pozoruju vždy po tom, co se odpoledne vzbudí. Mam v ložnici naštelovaný zrcadlo, že ji vidím ode dveří, ona mne nevidí. A žádný teda náznaky skoku nikdá nebyly :nevim: . Asi se jí to povedlo hned načisto napoprvý. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí