Čůrá mi na koberec :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čůrá mi na koberec :(
Ahoj Maminky,
už opět něco řeším. Mám syna(15.měsíců), zkouším ho učit pomalu na nočník…dávam ho ráno když se vyspinká,pak když vidím,že tlačí a večer před koupáním…párkrat se do něj vyčůral a už sme úspěšně udělali do nočníku i bobíka
Ale k jádru věci…poslednich 10dní…sedí hezky na nočníčku,pak udělá hhh,zvedne se,běží k posteli a tam se vyčůrá na koberec…jsem z toho neštastná…to je den co den,co to udělá…Jak ho to mám odnaučit,aby se zase vyčural do nočníku…a jak mu mám vysvětlit,že na koberec ne
??? Stalo se to taky někomu,že to vaše dítko udělalo? On to dělá schválně…on i tlačí,aby mu něco ukáplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Uč ho někde kde koberec nemáte.A třeba je na to ještě malý
Zkus ho na tom nočníku zabavit..pár minut,pokud nic neudělá dala bych plenu a zkusila zase za čas
Příspěvek upraven 13.10.11 v 21:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj…jako malej na to je,ale když už to trošičku chápal,že se do nočníku čůrá a ted takhle zlobí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem dodala k prvním u příspěvku,buď tam s ním a nedovol mu se zvednout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže on je právě strašně vzteklej
Kdyz ho tam chci udržet…tak začíná peklo
A nasadit mu plenu není zrovna žádnej med ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus to na měsíc odložit a začít znovu.
Můžeš ho zkoušet nenásilně posazovat ráno,ale jakmile bude chtít vstát tak mu navleč plenu.Plenu nasadit je boj skoro u každého dítěte v určitém věku
Já posazovala jen ráno a od 18m byl bez plen přes den…Malý se na nočníku nevztekal.Prohlížel knížku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
oni se ti rostaci nesmi nutit, dosahla bys uplneho opaku. jak se neco musi, neni to zajimave.
jak uz tu padlo, zkus zabavit, trenujte tam kde neni koberec.
ono to curani casem prijde samo, hlavne nenutit, jen se zasprajcne a nebude chtit vubec
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja to zkouším dvakrát…:D On si tam jako s něčím hraje,ale jakmile je rozhodnutej zvednout se,tak ho nic nezastaví
A plenu oblékáme vestoje, kdekoliv kde ho chytím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělala bych to spíš naopak. Když se někde vyčůrá, posadila na nočník.
Rozhodně bych mu nočník nespojovala s jinou činností, než ke které slouží - tzn. žádné hraní na něm, sledování pohádek či dokonce jídlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám 2,5 letého, a je to stejný..
Taky nevím, co s ním. Pozitivní je, že mu začíná vadit plena, že si řekne, že bude kadit, čurat, ale bohužel, na nočník se posadí, ví k čemu je, ale ve finále to hodí někam na zem..
Jedna moje kamarádka říká, že nezná dítě, které by šlo do školy s plenou. Zkouším na to myslet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Schovat nočník na měsíc, na dva, klidně na půl roku. Vyndat, až si o něj řekne. A on si řekne
Nebo půjde rovnou na wc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuji holky…zkusím ho tedy schovat a nebudu to nějak řešit…zkusím to déle…akorát sem si jaksi jistá,že při přebalování to stejně hodí na zem…mě přijde jako by se mu to líbilo a dělá to schválně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možné, zamysli se, jak se v tu chvíli chováš, třeba se mu líbí, jak se zlobíš, zkus v tu chvíli jen mlčky jít a uklidit to po něm, nerozčilovat se, jen říct, že se to nedělá a být klidná. A neboj se, vyroste z toho, všechno je jen období ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mu řeknu,že se to nedělá a že to nesmí,ale nějak se moc nerozčiluji,páč je fakt malej a stejně by to bylo k ničemu se rozčilovat
Já sem i přemýšlela,že se mu spíš líbí, jak se vyčůrá,že ten koberec je na tom místě tmavej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit