Časté močení u dítěte

6945
5.1.12 19:27

čůrání

ahoj holky,je normální,aby mi malá čůrala do záchodu každých 15 minut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
5.1.12 19:29

Normální to určitě není, něco podobnýho měla neteř a našli jí, že má navíc dvě zakrnělý ledviny, probrala bych to s Dr. Taky může být samozřejmně jen nastydlá, ale nepodcenovala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.1.12 19:30
tumpach píše:
ahoj holky,je normální,aby mi malá čůrala do záchodu každých 15 minut
čurá teprve 15 dní,ale vždy si řekne,takže přes den je bez plenky a jsou jí dva roky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
5.1.12 19:35

Aha, tak to nemusí hned znamenat nějaký problém, záleží, jestli se skutečně vždycky vyčůrá a jak moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.1.12 19:36

vyčůrá se vždy,ale jenk kapičku,asi to čůrání trvá jen 30 vteřin,ale co miluje na tom záchodě jsou papíry :mrgreen: :mrgreen: ,takže ty budu muset schovat :lol: :lol:

Příspěvek upraven 05.01.12 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.1.12 19:37

Ze zacatku to je normalni.Mala to mela taky tak.Intervaly se budou prodluzovat.Mala po roce bez plin vydrzi 4hodky a venku v posledni dobe i 5 jen aby nemusela venku curat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
5.1.12 20:30

je to normální. děti tak zpočátku urají, teprve později dokáží zadržet větší objem, myslím, že se to do pár týdnů,max měsíců, začne lepšit.Kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
5.1.12 20:36

27 MĚSÍCŮ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
25.8.13 21:42

Zdravim, jdu si pro radu. Samozrejme to budu resit s pediatrem. Zajima me jen zda nemate zkusenost. Dcerce je rok. Od cca 8 mesicu latkuji, prebaluji po kazdem pocurani, coz je cca 10× za den. Na noc ma jednorazovku. Stale kojim a parkrat mi papirovky dosly a zjistila jsem ze dcera v noci cura jen po nakojeni. Pri polednim spani necura nikdy. Moje mama me privedla na to, ze to neni uplne normalni, tak mam trosku strach. Nema nekdo zkusenost?

• Citovat
  • Upravit
31594
25.8.13 21:46

@zrzana2 mě to přijde zcela normální. Čurání po jídle je klasika, že zadrží uždelší dobu, takže vydrží to odpolední spaní v suchu mi taky nepřijde divné.
Konec konců někde ty pověsti o dětech v roce bez plín museli vzniknout, kdybys ji posazovala na nočník a ona se tam vyčurala, tak bys ji mohla klidně mít bez plínek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.8.13 21:52

Ja jdu nekdy taky za noc treba 2× a pak az kolem obeda a nebo nejdu v noci vubec a az rano…:-) je to ruzny a rekla bych, ze je mala v poradku a mamka te zbytecne strasi ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
25.8.13 21:54

No ja posazuju a celkem uspesne, ale brat ji pliny mi prislo brzo. Ted byla nemocna tak jsem na nocnikovani prdela. Rict si neumi, ale zadrzet na nejakou dobu a pustit na nocniku uz umi teda rozhodne. no snad je v poradku.

• Citovat
  • Upravit
29577
25.8.13 21:58

V pořádku je úplně, v nepořádku je tvoje máti :lol: Jestli umí zadržet a vydrží na nočník, tak jí ty plíny seber, nech lítata třeba v sukni navostro a posazuj. Karambolům se neubráníš, zato urychlíš přechod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.8.13 22:02
@zrzana2 píše:
No ja posazuju a celkem uspesne, ale brat ji pliny mi prislo brzo. Ted byla nemocna tak jsem na nocnikovani prdela. Rict si neumi, ale zadrzet na nejakou dobu a pustit na nocniku uz umi teda rozhodne. no snad je v poradku.

ježiš tobě dítě vydrží delší dobu, čurá dobrovolně do nočníku a ty doufáš, že je v pořádku? Osobně nepovažuju za v pořádku dobu, kdy děti se dostávají k nočníku kolikrát až ve 2letech a do té doby se tvrdí, že na nočník nejsou zralé :zed: To mi přijde mnohem víc v nepořdáku, u vás mi to přijde, že máte našlápnuto na brzké odplínkování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
25.8.13 22:10

Tak ja uz za posazovani dostala od okoli takovou sodu, ze uz se tim nikde moc nechlubim. Kecy o ambicioznich matkach a podobne. Pritom malou netrestam, vlastne ani nijak nechvalim. Posledni mesic normalne reknu ze je sikulka, ona se usmeje a jedem dal, driv jsem to nekomentovala vubec. To nocni curani kdy se fakt pri kojeni napne a zatlaci me trochu vydesilo. No a mama me lehce vydeptala, ze to neni normalni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML