Jak naučit dítě čůrat venku
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čurani venku 23m
Ahojky, mám syna 23mesicu doma krásné chodí curat a kakat má nocnik, ale venku nechce svléknu mu teplacky a vyndam pindika a nechce.. i když říká čiš.. říkám mu kytičky mají žízeň koukni jak jsou suché ???? ale nejde to mate nějaký jiný fígl jak naučit malého venku curat? dekuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
Muj syn, 22 mesicu, taky takto nehce. Cura venku do lahve nebo ze ho drzim v sedu jako starsi segry nebo svlecu a sam si drepne a cura v sede (ovlivnen tim, ze ma segry 3 a 4 roky) + vozim nocnik pro pripad kadeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivanas85 píše:
Muj syn, 22 mesicu, taky takto nehce. Cura venku do lahve nebo ze ho drzim v sedu jako starsi segry nebo svlecu a sam si drepne a cura v sede (ovlivnen tim, ze ma segry 3 a 4 roky) + vozim nocnik pro pripad kadeni.
Ta láhev mě tedy nenapadla ,zkusím dekuji za radu nechce se mi kvůli tomu dávat plenku když
doma chodí na nocnik ..spíše mu nechci plést hlavu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dala bych vycurat jako holcicku, to taky nejde? A to se pocura nebo jak to resite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Lahev je super, protoze muze byt vyuzita temer kdekoliv, v mhd, vlaku, obchode, u lekare…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Resila jsem uplne to same, koupila jsem mu detsky pisoar a naucil se hned druhy den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@hapolda píše:
Dala bych vycurat jako holcicku, to taky nejde? A to se pocura nebo jak to resite?
Obcas se pocura,a když jedeme s kočárem bereme nocnik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lenísek
1989 Starší to okoukal od táty. Trénovali doma do wc, protože venku
taky nechtěl. Mladší se opičí po starším bráchovi, tak to má manžel
tentokrát bez práce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@florenc píše:
Resila jsem uplne to same, koupila jsem mu detsky pisoar a naucil se hned druhy den.
Máme objednány tak snad bude také tak šikovný jako ten Vás
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já radim počkat. Mám stejně staryho kluka, venku taky často cura do gati, ale posledních pár dní je to čím dál častěji na trávu. On to pochopí, nepletla bych ho plinkou a už vůbec neucila na curani do láhve. Ještě tak držet jak holku, ale ani to bych nedělala. Vždyť je malej, dej mu čas a uvidíš, že za chvíli to pochopí. Měla jsem to tak u obou kluků, starší to pochopil rychleji, mladšímu to trvá dál, ale neznamená to, že budu dělat psi kusy a učit ho na nějaké nesmysly. To radši na křížové situace nasadil plinku, vždyť i tu mu můžeš sundat a dát ho vycurat, mít plinku neznamená curat do ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lenísek 1989 píše:
Ta láhev mě tedy nenapadla ,zkusím dekuji za radunechce se mi kvůli tomu dávat plenku když doma chodí na nocnik ..spíše mu nechci plést hlavu
Ona se mu ta hlava nepoplete, deti velmi dobre rozlisuji, kdy maji plenku a kdy ne a co to znamena…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivanas85 píše:
Lahev je super, protoze muze byt vyuzita temer kdekoliv, v mhd, vlaku, obchode, u lekare…
To jako nechas dite curat do lahve vsude kde si vyjmenovala? To je docela nechutny musim rict. A vubec
nechapu, proc by treba u dr mel kluk curat do lahve, tam jsou snad zachodky,
stejne jako ve vlaku nebo nakupaku, z mhd jde vystoupit…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Gorlami
Ano, vzdy uprednostnuji wc, popr.nekde u stromu. Bohuzel to mame
komplikovanejsi s ohledem na hendikepy starsich deti. Mame specialni vuz/kocar,
ktery vyuzivame. Potrebujeme bezbarierovy pristup, bezbarierove toalety,
vytahy… Ne vsude to je.
Ja za sebe jsem spokojena, ze si umime poradit.
Vic to rozvadet nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivanas85 Ja to proste resim tak, ze pokud potrebuje syn curat nekde, kde to nejde, dam mu na to vycurani plinku. Chape to moc dobre, kdy ji ma a kdy ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Proč pes (fena) čůrá doma?
- Ve 2 letech dítě v noci nevydrží v posteli a přechází k rodičům
- Můžu dát spícímu dítěti kapky do nosu?
- Dítě 14 let zapomíná dýchat
- Beznaděj - chci další dítě, partner nechce
- Jak se chová zdravé dítě 1,5 roku na hrišti?
- Jak řešit oprskle dítě na hřišti