Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak já jdu taky do toho a běda jak to nepomůže. Pelichám už od porodu víc jak 2 roky a nevím jak si už pomoct. Držte mi palce ať to nejsou o5 vyhozené peníze.
Uvažuju o koupi, funguje to i na hustotu vlasů? Mě dost prořídly - stres, kojení… a ráda bych zpátky svoji hustou kštici.
@lleennttiillkkaa myslim, ze jo. Ja ho ted uzivam 14 dni a vsude mi trci takove ty kratke nove vlasy
je ale fakt, ze rostou rychleji i chloupky, treba na nohach ![]()
@marfra hele a koupit lze jenom přes internet? Nebo třeba v lékárně?
@lleennttiillkkaa píše:
včera jsem ho objednala.
Vlasy mi strašně prořídly a nové nějak nedorůstají.
Teda trošku po používání alpecinu a vodičky biohair…tak zkusím ještě toto.
@lleennttiillkkaa píše:
ja koupila pres internet ![]()
Můžu jenom doporučit
Beru cca 2 měsíce a už vidím rozdíl. Vlasy tolik nepadají, nemastí se a i délka hodně pokročila. Nehty jsem měla vždy pevné, tak nemůžu posoudit. Ale co je pravda, veškeré ochlupení opravdu roste 2× rychleji.
Mám necelé 2 měsíce do svatby, tak jsem chtěla delší vlasy, ale jelikož se pak chceme začít snažit o mimčo, tak pro jistotu nebudu brát.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi a chtela bych se vas zeptat, brali jste tedy pri kojeni Curapil? Ja jsem ho dostala k narozeninam, ale stale kojim, tak nevim jestli ho uz muzu zacit uzivat nebo ne.
@Lidus27 mám kamarádku kadeřnici a říkala mi, že se může v těhotenství i při kojení…
Příspěvek upraven 06.05.18 v 09:15
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, vy, které opravdu máte zkušenosti s curapilem dlouhodobě, je to opravdu, tak účinné, nebo je to jen, na portálech reklamováno jako hit, vyzkoušela jsem hodně přípravků a žádný nepomáhá, nekojím, nejsem po porodu, mám autoimunitní zánět štítné žlázy, léky neberu, krev mám v normě? Máte někdo podobný problém. Díky.
@LEONTYNAS
Já beru Curapil uz po treti, 2× jsem ho brala po dvou porodech a ted na podzim, jelikoz mi zacaly padat vlasy.Mne to pokazde pomohlo, ale hlavne kvuli tomu, ze mi zacaly rust nove vlasy. Padani se taky omezilo.Ted jsem si k tomu poridila i sampon a jsem zvedava, jestli to bude mit nejake ucinky.
Za zkousku to stoji.
@Lidus27 Ještě se chci zeptat, nepřibírá se po něm, koukám, že curapil obsahuje i kvasnice? ![]()