Curapil na růst vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23298
10.10.19 13:52

@LEONTYNAS ja ho brala uz nekolikrat a taky vlasy rostly, za me :palec: ale nepocitejte ze se to projevi hned, az treba po 2 mesicich uzivani. Nejhorsi byly ty nove vlasy jak rostly, vsude to stalo, byla jsem jak Rakosnicek :mrgreen: A ja teda nepribrala, ale ja celkove jim spis zdrave a sportuju, takze jsem to nejak nepozorovala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.10.19 14:36

@Konnny
Ano, kupuji jen pres internet. Zatim jsem to v kamenne prodejne nebo v lekarne nevidela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
10.10.19 14:40

@LEONTYNAS
Ja jsem docela hubena, mam to geneticky dany, ale bohuzel jsem po tom nepribrala ani gram :D Takze za me se po Curpailu nepribira, ani jsem o tom jeste neslysela, ze by nekdo pribral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.20 09:46

Tak já mám na curapil alergii jak hrom. Vezmu si tabletku a strašně se zahlením během pár hodin. Už to řeším s dr.co mi může vadit za látku. Mrzi mě to, protože chci zastavit padání vlasů. Tak mi tu stojí skoro celé balení a nevím co s tím budu dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.21 18:49

Vitamíny na vlasy - https://locerin.cz Locerin beru s přestávkami už asi třetí-čtvrtý rok. Když jsem ho přestala brát, abych vyzkoušela, jestli mi pomáhá vitamín nebo lepší péče o vlasy, na chvíli růst vlasů jako kdyby zastal. Navíc, po 40 jsem si uvědomila, že mi trochu řídnou vlasy. To padání je velmi pravděpodobně kvůli lékům na tlak, které beru. Protože nemůžu přestat brát léky, začala jsem znovu s locerinem. Dříve jsem zkoušela i jiné smíšené vitamíny, které obsahovaly biotin, a zdálo se mi, že bez výsledků. Nyní ale v poslední době rostou vlasy jako z vody. Dokonce si musím častěji holit nohy, což je ale poněkud nevýhoda. Růst vlasů se mi ale jistě zrychlil. Také mi už vlasy nepadají jako dřív. Ve sprše i na hřebenu zůstává běžné množství vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí