Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Hezky vecer preji,
mate prosim nekdo zkusenost s lekem na podporu rustu vlasu, Curapil?
Dekuji
Ahoj. Já ho beru dva měsíce a musim zaklepat ale vlasy jsou delší a přestaly padat. Nehty mam krásné a po xxxxx letech pevné a nelámou se ![]()
@Kšandys dekuji moc! A jak dlouhou kuru planujes? Ja kojim, tak jeste musim zjistit, zda ho vůbec muzu brat. Odepsali mi sice ze jo, ale ze se mam poradit s lekarem.
Můžu se zeptat, jak jste dopadla u Dr., jestli Vám Curapil schválil, i když kojíte? Mám čtyřměsíční miminko (plně kojím) a taky nad Curapilem uvažuji. Jen si ještě ale říkám, jestli ty látky v Curapilu nejsou třeba nějak škodlivé. Protože pokud je to takový zázrak (jak je to popsané), tak proč se o tom nikde moc nemluví?
Děkuji za reakce. ![]()
@Aspila
Nejde mi na mobilu zkopirovat co napsali. Ale ve zkratce mi odepsali, ze mnoho zakaznic to s lekarem konzultovalo a zadne to nebylo zakazano nebo nedoporuceno. Ale ze jestli chci mit jistotu, at kontaktuji i sveho. Ja mu teda nevolala a objednala si to. Na fb ted nekdo komentoval, ze se muze i v tehotenstvi
Díky moc..
Tak snad to tak opravdu je. Asi si to tedy taky objednám. ![]()
Ahoj holky prosím ověřila jste si to nějaká u dr jsem v 5tt a také nad curapilem uvažuji jen nevím zda mohu užívat i v tomto období. Děkuji ![]()
@Anetka2011
takto v začátku bych jej nebrala.To si raději kup vitamíny pro těhotné. Tobě to také pomůže na vlasy a hlavně to pokryje denni potřebu vitamínů a hlavně kyseliny listové pro správný vývoj tvojeho mimča. Na Curapil máš času dost, nic ti neuteče. ![]()
A jinak ke Curapilu.Je to opravdu zázrak, já se léčím 17 let se štítnou žlázou a vlasy mi nehorázně po hrstech padaly. Doktoři říkaly, že je to neřešitelný problém díky štítné žláze. Tet beru Curapil druhý měsíc a vlasy přestaly padat, tak najednou to jde.Tet jsem si objednala další balení, at zobu dál a narostou mi vlasy do délky. Jak narostou mě, tak to už snad každému)))))
Vlasy jsou můj mindrák číslo 1,takže tet se mi konečně blíská na lepší časy))) ![]()
Holky a co vedlejší účinky pozorujete nějaké? Taky o něm uvažuji. A co řasy a obočí funguje to i na to?
![]()
@kotýsek dekuju. Beru mamavit i listovku. Já jen že jsem to objevila a také mi vlasy hooodne padají. Tak sem se jen ptala. Tak pockam až po porodu a asi i kojení co? Moc děkuji za odpověď ![]()
@Katushka 7
já pozoruji, že řasy také parádně rostou. Jejich stav se hodně zlepšil, jsou delší a hodně roste ochlupení na těle. Já si oholím nohy a druhý den mám dvoumilimet. ježka. Na nehtech to zatím, tak nepozoruji. Časem se uvidí. ![]()
@kotýsek píše:
@Katushka 7
já pozoruji, že řasy také parádně rostou. Jejich stav se hodně zlepšil, jsou delší a hodně roste ochlupení na těle. Já si oholím nohy a druhý den mám dvoumilimet. ježka. Na nehtech to zatím, tak nepozoruji. Časem se uvidí.
No páni doufám že zachvíli nebudu jak opice
![]()
Ja beru pres tyden, uz to budou dva a zatim pozoruji velke pokroky na nehtech. Vubec se nelamou a rychle rostou. To vubec neznam. Jinde zatim nic nepozoruji