Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem spokojená se svým vztahem, ale penis mojeho partnera je dost úzký a kratší a sex s ním není jako s předešlými partnery.
Miluju ho a nerozejdeme se kvůli tomu.
Každopádně jsem slyšela a i on četl o nějakém jelqingu (je to jako dojení penisu či co). Nezkoušeli jste doma někdo? Popřípadě nevíte jak nějakým cvičením penis zvětšit?
PROSÍM O NORMÁLNÍ KOMENTÁŘE, JEN SE SNAŽÍM NĚCO ZJISTIT, GOOGLE JE V TOMTO ZAVÁDĚJÍCÍ. Díky ![]()
Vim co myslis
Akorat mu popraska vazivo a diky tomu otoku bude penis kratkou dobu sirsi. Pak se to „zahoji“ a do konce zivota bude mit problem s erekci. Resenim by mohl byt navlek na penis.
@Berry77 píše:
Klasika. Nováček a troll jako vyšitý
Prosím??? Prosím neurážejte mě, založila jsem si účet, protože vím, že je tu spousta holek, co diskutují a můžou pomoci. Je to opravdu tak špatně?
Prosím jen odpovědi ![]()
@DedBezdez píše:
Vim co myslisAkorat mu popraska vazivo a diky tomu otoku bude penis kratkou dobu sirsi. Pak se to „zahoji“ a do konce zivota bude mit problem s erekci. Resenim by mohl byt navlek na penis.
Jakože teď, když je mladý tak ok a pak ve staří bude mít problémy s erekcí? Nebo se to může stát hnedka po tom, co to bude zkoušet? Dík za normální odpověď ![]()
Jakoze treba do mesice. Hlavne at nic takovyho nezkousi!!! Bud ten navlek a nebo se ty holt stan fanatickou do kegelovych cviku
.
Jediné co můžeš cvičit je ta tvoje. Pořiď si Venušiny kuličky.
Nech si zúžit vagínu…
. Na rozdíl od zvětšování penisu je to běžná a bezpečná operace.
Jedine plasticka operace. Muzou mu ho pricpat jeho vlastním tukem. Vsechno ostatni jsou nesmysly.
@Janli píše:
Nech si zúžit vagínu…. Na rozdíl od zvětšování penisu je to běžná a bezpečná operace.
Svata pravda!! Na fanfulinka opravdu nesahat. Zadny operace, ani sileny natahovani. Medicina holt v tomto smeru prilis nepokrocila. Vse to jsou jen saralatanske metody, ktere jen skodi misto toho aby pomohly.
@Maminanamatersky píše:
Jedine plasticka operace. Muzou mu ho pricpat jeho vlastním tukem. Vsechno ostatni jsou nesmysly.
A i ten tuk se casem vstreba. Neni to naporad.
To bych neriskovala lepší malý než nic. Zkus mu pořídit návlek. Takovou rourku nebo je ještě taková věc co si zasunes ty a on tě dělá s tím.
Pokud je rozdíl od předešlých partnerů malý, dalo by se uvažovat o cvičení.
V opačném případě by byl funkční asi jedině návlek na penis, je tu jedna stará diskuze kdy chlápek co ho měl asi jen 13 cm si ho nemohl vynachválit a přišel s ním sám.
Otázkou je, jak se s tím popasuje psychicky, ale asi je si svého handicapu vědom a měl by tě chtít uspokojit.
@krasavka píše:
Ahoj holky, jsem spokojená se svým vztahem, ale penis mojeho partnera je dost úzký a kratší a sex s ním není jako s předešlými partnery.Miluju ho a nerozejdeme se kvůli tomu.
Každopádně jsem slyšela a i on četl o nějakém jelqingu (je to jako dojení penisu či co). Nezkoušeli jste doma někdo? Popřípadě nevíte jak nějakým cvičením penis zvětšit?
PROSÍM O NORMÁLNÍ KOMENTÁŘE, JEN SE SNAŽÍM NĚCO ZJISTIT, GOOGLE JE V TOMTO ZAVÁDĚJÍCÍ. Díky
Strčit do úlu a zabouchat.
![]()
Nemas ji spíš povolenou? Jedine zkusit kegelovy cviky nebo chirurgicky zuzit. Pak treba navleky na penis, zcitlivujici gel.. pochybuji ze nějaké cviky na penis by pomohly :/
@krasavka
A kolik má partner cm?
Jelqing může zkusit, ale výsledky jsou spíše zanedbatelné, nevím přesně, kolik cm / kolik hodin jelqingu. Trakční „přístroje“ by měly být účinnější. Ano, někteří se budou smát, ale někteří muži zaznamenali přírůstek např. 5 mm na 1 000 hodin nošení nebo tak.