Cvičení, porodnice - Ostrava

44
17.3.11 14:48

Cvičení, porodnice...Ostrava

Ahojky… :-) jsem ve 20tydnu a jsem z Ostravy Poruby…bohužel nemám žádnou kamarádku která by mi v tomhle mohla poradit nebo s kterou bych mohla chodit třeba cvičit.

Chodíte někdo cvičit v Ostravě Porubě??a jakou porodnici jste si vybraly??? A plánujete nějaký kurz??

Děkuju moc všem :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
17.3.11 17:00

Ahoj Teri, já jsem chodila do Kenny na těhotenský kurz a byla jsem spokojená.
Porod plánuji v Porubě, sice jsem slyšela, že lepší jsou sestry na Fifejdách a ve Vítkovicích, ale rozhodla jsem se i tak pro Porubu. Je to nejblíže, a to, jaké budou mít sestry právě směnu, si myslím, že stejně záleží na štěstí. V Porubě mají taky nejlepší vybavení pro miminka u těžkých případů, tak se při nejhorším nebude muset mimi nikam převážet, kdyby se něco stalo a bude přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
17.3.11 17:29

Ahoj Teri, nechodila jsem do zadne porodnice na predporodni kurz, ale chodila jsem do centra na gravijogu. Sice je to trosku z ruky, ale nemenila bych, uzasny zazitek umocneny zaverecnou relaxaci a propojeni ditete s matkou :srdce: :wink:
 http://www.centrumlotos.net/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.3.11 19:01

ahoj
rodila jsem ve Vitkovicich,vim,ze tam byl i kurz a cviceni,ale chodila jsem do centra ke Kamile do centra Lotos jako vodaziva,tam jsem chodila i na gravijogu a na masaze a nemohle jsem si to vynachvalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
18.3.11 14:28

Já sice nejsem z Ovy, ale na cvičení jsem se jako prvorodička taky chystala. Bohužel mi začaly ve 24tt kontrakce, rozbíhal se mi porod, takže jsem skončila v nemocnici, kde mi prcka udrželi až do 33tt. Pak už to nešlo zastavit, takže jsem nakonec, ač jsem z Třince, porodila v Ostravě Fifejdách a nemůžu si stěžovat. Porod proběhl naprosto v pořádku, personál byl milý a profesionální. Takže jsme to zvládli i bez průpravy :-)Malý kvůli nedonošenosti byl i na dětské JIP, kde to bylo taky v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
uva
8
10.2.14 16:44

Ahojte holky,
já chci chodit na těhotenský kurz gravid taichi do batoláčku.
Jinak já půjdu rodit do Fifejd, je to blízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí