Jak se dostat do porodnice?

Anonymní
16.3.11 21:43

jak se dostat do porodnice

Heźky vecer,termin se nam blizi tak pomau premyslim jak se dostat do porodnice?Taxi,sanitka,nejaky znamy?My jsme bez auta,k tomu doma starsi sourozenec,takze premyslim jak to skloubit?Jinak mame porodnici cca15min od baraku tak si rikam,jit pesky?.ale to bych byla asi velky blazen?…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1712
16.3.11 21:46

Když u nás byla porodnice, tak tam známá taky šla pěšky. Měla to blízko a pokud bys to neměla na honem honem, tak proč ne pěšky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
16.3.11 21:49

podle situace - dalo by se jit i pěšky.
a nebo zavolat sanitu.
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
16.3.11 21:51
Anonymní píše:
Heźky vecer,termin se nam blizi tak pomau premyslim jak se dostat do porodnice?Taxi,sanitka,nejaky znamy?My jsme bez auta,k tomu doma starsi sourozenec,takze premyslim jak to skloubit?Jinak mame porodnici cca15min od baraku tak si rikam,jit pesky?.ale to bych byla asi velky blazen?…

No jdi pěšky :-) jestli si nečetla můj deníček porod v roce 1945 tak si ho přečti moje prababička musel ujít několik kilometrů :-) já rodila v praze u apolináře a kdyby to na mě přišlo přes den ve špičce jela bych metrem určitě mnohem rychlejší než autem :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.11 21:59

mne se nejvice zamlouva prave jit pesky,ale to si rikam ted kdovi jak to bude az to prijde ze :oops: ..jinak se mi nabidl tchan ze mne odveze,ale je od nas asi 30min cesty a taky se mi nechce funet,hekat,plasit pred nim :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
13119
16.3.11 22:00

a proč bys nemohla jít pěšky? Kufry jsou na kolečkách, vezmeš ten nejmenší a jdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
16.3.11 22:02

Já si myslím, že když to na tebe přijde, tak bude jedno, jestli budeš hekat před tchánem nebo taxikářem či saniťákem. :wink:

Třeba udělej to, že, až to přijde, zavolej sanitku, řekni jim, jak to máš, že to máš blízko a oni řeknou, jestli přijedou nebo máš dojít, že ještě máš času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
16.3.11 22:06

Být tebou, tak si nechám jako pojistku sanitku a řešila bych to dle situace. Pokud budeš v rámci možností v pohodě, šla bych pěšky. Aspoň se ti mrňous líp sklepe do porodních cest. Ta chůze může nanejvýš prospět. Samozřejmě pokud by se jednalo o překotný porod, bylo y to horší. Ale co už :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
16.3.11 22:09

Ja jela k Apolinari metrem. Bydlime na Praze-vychod, parkujeme na konecne metra C v Letnanech, ktere jede rovnou na I.P.Pavlova.

Ale ja jela na planovanyho cisare - v okoli Apolinare je modra zona, tudiz pro nerezidenty se tam blbe parkuje, tak to pro nas bylo pohodlnejsi. Se stahama bych metrem teda nejela. Mit ale porodnici 15 minut pesky, tak tam dojdu.

Jinak ja mela nabidku od nasi mistni mestske policajtky, ze az to na mne prijde, at zavolam a oni pojedou prede mnou s blikackama :lol: Docela mne mrzi, ze jsem to nemohla vyuzit :lol:

Na predporodnim kurzu nam rikali, ze pokud je dopravni spicka a pojedeme z druheho konce Prahy, at si klidne zavolame sanitku - cislo na ni jsem mela v tehuprukazce.

• Citovat
  • Upravit
14015
16.3.11 22:11

Původně jsem četla 15km a úplně jsem zaplesala, jaké jsou mezi námi údernice :mrgreen: .
Pěšky - záleží, jak to půjde rychle, a taky jestli by měl kdo vzít tašku. S tou bych se nesmýkala.
Vzala bych si taxíka, za ten kousek mockrát heknout nestihneš. Ostatně oni budou zvyklí. S příbuzným - kromě manžela - by mě do porodnice nedostali ani heverem.
Tak třeba Ti ale praskne voda :nevim: (i když to vlastně nikomu zvlášť nepřeju, jsou ideálnější porody).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
16.3.11 22:12

Nějaký ochotný soused? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.3.11 22:15

já jela normálně trolejem a pak šalinou… auto nemáme, původně byl v plánu taxík, ale ty stahy sem neměla moc hrozný a říkala jsem si, že v neděli odpoledne asi taxiky moc nepracujou, tak než by dojel, že tam budu mhd rychleji… můj jel se mnou, tak tašku nesl on… takže za mě dle situace, jestli to pujde, proč ne pěšky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
17.3.11 06:51

15min. pěšky, nebo autem? Kdyby pěšky tak bych asi šla pěšky, ale počítej že pokud budeš mít opravdu bolesti tak to půjdeš klidně i 45min :mrgreen: Jinak si zavolej sanitku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26244
17.3.11 07:41

já jela napoprvé sanitkou, napodruhé s manželem - ráno odvedl staršího do školky, odrodili jsme a ještě ho stihl odpoledne vyzvednout :-) . Já osobně bych pěšky nešla, páč jsem se bolestmi kroutila tak, že bych možná nedošla :think: Holt jsem pohodlná a radši se vozím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.3.11 10:42

Klidne pesky, kdyz se na to budes citit, jak uz tu nekdo zminil, chuze ti muze leda tak prospet ;-), ale urcite by mel jit nekdo s tebou. Kdyz bys na to byla sama, tak bych si radsi zavolala sanitku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí