"Cvakání" v děloze

1626
16.3.11 13:37

"Cvakání" v děloze

Ahoj holky :kytka:
Název tématu je divný, ale já nevím, jak jinak bych to nazvala :think: Už cca měsíc mi čas od času (třeba 3× za den) jakoby „cvakne“ nebo lupne v děloze… jako kdyby mi tam praskla bublinková fólie :mrgreen:
Děje se to většinou když se melej zavrtí a nijak to nebolí. Dr. povídal, že neví čím to je, nicméně jsme jinak zdraví a nic nám nechybí, tak se nemám nijak znepokojovat.
Jen mě zajímá,co by to mohlo způsobovat. Jediné,co mě napadá jsou nějaké vzduchové bublinky,ale kde ty by se v břiše vzaly?? :nevim:
Máte s tím zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16694
16.3.11 13:40

a určitě je to v děloze? Nemůže to být ze střev? Malý se pohne a tím by mohl nějaké bublinky prohnat :lol: však ve střevech už bublinky jsou..přirozený produkt střevních bakterií :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
16.3.11 13:41

A nemůžou spíš malýmu „lupat“ klouby, jak se tam protahuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
16.3.11 13:44

Mě zas napadlo jestli prďola neškytá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.3.11 13:51

škytání to nebude.. to už jsem zjistila, jak vypadá :mrgreen: To lupání kloubů mě taky napadlo..někdy cítím, jak si tam o sebe div neláme kostičky, jak už tam má málo místa :mrgreen: A k těm střevům, tohle jde fakt jakoby z přední části břicha, takže to asi taky nebude.. Jsem z toho jelen. Hrozně mě to zajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
16.3.11 13:56

Verčo, mi taky praskalo v děloze :-), přesně, jako bublinková fólie… nevím, co to bylo, tak jen ať víš, že v tom nejsi sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
16.3.11 14:04

I mně praskalo v břiše ke konci těhotenství. Docela hlasitý zvuk, ale vždy to bylo, když se malá mrskala, což teda bylo skoro furt :mrgreen: Identifikovala jsem to jako klouby a asi to tak i bylo - po porodu jí občas luplo v ramínku, když byla zavinutá. Teď jí je 10 měs. a vypadá zdravě :wink:
Jinak můj dr.na to taky neměl odpověď, ale naštěstí ve skupině, tak jsem chodila, měla jedna maminka to samé, tak mě to tak neděsilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
16.3.11 14:08

Mně se to dělo taky, takový jako lupnutí, z ničeho nic a bez bolesti…podle mě se prostě malá protahovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
16.3.11 14:34

ufff tak to jsem ráda, že nejsem sama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.3.12 18:15

ja to mam taky..akorat to fakt citim ze to krupe neco ve me:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.4.12 21:10

Tak to jste me moooc uklidnily. :lol: … Taky mam pocit, ze to jsou klouby. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sweety13
10.8.12 19:31

Tak to jsem ráda, že nejsem sama. Taky mi křupe v děloze a vždycky se tak leknu, příde mi jako by malý praskali kosti :) Snad jsou to tedy jen klouby. :)

• Citovat
  • Upravit
753
4.4.13 21:22

Já bych se taky ráda zeptala na to podivné cvakání??? Máte to tu taky někdo??? Jsem 34.týden a asi tak měsíc už to pozoruji, že tak párkrát za den mi v tom bříšku fakt doslova cvakne. Jako kdyby jste třeba cvakaly nehtama o sebe a chtěli něco odpinknout, tak tokové cvakání to je. Jen jsem to v prvním těhu vůbec nezažila, tak netuším, co by to bylo. Nepozoruji, že by to bylo třeba při pohybech, nebo po námaze, je to prostě hodně různé, kdy to cvakne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 15:24

@Handa86 mám to taky a jsem 29tt, dnes jsem to slyšela 2× :D

• Citovat
  • Upravit
753
25.4.13 21:12

Už jsem si na to cvakání tak zvykla, že to vůbec neřeším :D :D :D

• načítám...