Cvičení pro batolata - Praha 13

9
29.3.17 23:10

Cvičení pro batolata - Praha 13

Zdravím, mám 22 měsíčního syna a ráda bych ho vzala / ideálně pravidelně brávala do kolektivu podobně starých dětí - ideálně na nějaké pohybové aktivity třeba v mateřském centru, cvičení s dětmi venku apod.
Nemáte prosím někdo tip, kam zajít? Bydlíme na Lukách, Praha 13- tak někam poblíž :)
Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
197
29.3.17 23:18

Pohyb Detem :palec:. Je to u restaurace Kastrol. Ze zacatku se delaji ruzne pohybove aktivity za doprovodu rikanek, pak se dela opici draha (tunylek, schody), pak ruzne aktivy s mici, kruhy apd. Co jsem tak vypozorovala, tak vetsinou tam deti chodi jeden blok (3mesice) a pak se zacinaji nudit. Cvicitelky si ale zakladaji na tom, aby to melo vzdy temer stejny prubeh, coz moc nechapu, kdyz to pak vede k tomu, ze to ty deti nebavi. Jako nevyhodu povazuju urcite cenu (2 400 za blok) a nelibi se mi, ze uz po mesici posilaji zapis na dalsi trimesicni blok. Ohledne pripadneho vraceni penez se moc nechteji bavit. Jinak pises, ze bydlite na Lukach- promo tam u alberta jsou Rybicky. Prave se tam od pristiho tydne chystame. Maji dopoledni program po-ct a je tam i aj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
29.3.17 23:50

Díky za info :) Pohyb dětem zní fajn, jen ta cena mě docela odrazuje, jezdíme často třeba na 14 dní na Moravu, tak nevím, jak by to v reálu bylo s pravidelností cvičení resp poměrem cena/výkon :lol:…kouknu ještė na net, kdy začíná další blok…
O Rybičkách jsem netušila…syn si ráno zatim pospí, takže podle programu stíháme jen tu volnou hernu po 11 hod…tak je otázkou, zda to má na 1/2 hod význam…v MC jsme zatím nebyli, tak netuším, zda některé funguje ve volném režimu třeba od 15 hod…každopádně někam už musíme, aby měl kontakt, zatím ho moc neměl, kolem jsou jen o dost starší děti :(…těšila jsem se na plavání kojenců, jen nám to tenkrat kožařka kvůli nějakým problémům zatrhla

Třeba se teď na jaře najde i někdo, kdo by se chtěl přidat na procházky v Centrálním parku :) případně Človíčkov Lužiny??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.17 00:01

Tak ja zas prispeju :lol:. Taky prave jezdime sem tam na Moravu, tak se vzdy z cviceni odhlasime a muzem si to pak nahradit. Jenze ta nahrada jde uskutecnit jen kdyz se nekdo z nejake lekce odhlasi. My takhle cekame uz mesic…Jinak v central parku je uterky a ctvrtky cviceni s detmi v kocarku Fittmama. Doporucuju pridat se na FB do skupinky Maminky Praha 13. Co se tyce clovickova na luzinach, tak tam uz nechodime. Jsou tam decka kolikrat nemocne, usnoplene. Prostredi sice pekne, ale odpoledne preplneno. Maly je vzdy po navsteve nachlazeny. U Luzin je jeste plavani Juklik. Pry je to tam pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.3.17 00:03

Jestli neni pro vas daleko ZS Janskeho -skritcipraha.cz tak tam maji program i od 15h. Bud volna herna nebo nejake cvico.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.3.17 00:28

O Fitmama vím, jen teď máme období, kdy je syn v rozletu :D, pořádně začal chodit cca v listopadu, přes zimu většinou v kočárku, tak teď je torpédo a užívá si… takže posledni tyden řeším, jak ho do kočárku vůbec dostat
Skřítci jsou fajn, pro nás ale asi z ruky, uvidíme…Juklika jsem prave studovala, to máme za domem :) tak snad něco tam…pořád jsem to měla spojené jen s plaváním
Díky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
30.3.17 06:38

Na zlicine - cviceni u Sipkove, nebo cviceni pro deti a rodice v MC Studanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
30.3.17 07:10

Tak ja nemyslim, ze by se deti v Pohyb detem nudili. To se spis nudi ty maminky. Rozvrzeni tech 45 minut je sice porad stejne ale pomucky, rikanky atd se meni. Zalezi pak na tom diteti. Hodina stoji 180 Kc. Zalezi kolik je pak v tom kurzu hodin. Hodiny si muzes nahradit a ja nikdy necekala dyl jak tyden. Musis se ale z hodiny odhlasit jinak to samozřejmě propada. Skoro vzdycky nekdo neprijde. Kdyz onemocni cvicitelka tak penize hned vrati. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
30.3.17 08:49

V jukliku je monkeys gym. Cena asi tak stejna jako pohyb detem. Ale prostredi moc prijemne.

My chodime do Domecku - ddm stodulky. Je trochu problem se tam dostat.

A pak je neco myslim v sk luziny, ale tam je velky vekovy rozptyl ve skupine, coz neni pro kazde dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.3.17 12:49

@rush Chodila jsem s dětmi do haly na Lužinách. Je to takovéto klasické cvičení v tělocvičně a děti to vždycky moc bavilo.
A cvičení rodičů s dětmi dělá i DDM, tam zas chodí kamarádka a taky spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
31.3.17 22:58

Chodím se synem též do haly na lužinách a výhodou je, že je to větší prostor - tělocvična a můžeme chodit v který den se nám hodí v rámci týdne (4 možnosti/ týden), cena je též příznivá - vychází to 60 Kč/60min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
13.7.17 09:17

Chodí někdo cvičit přes léto s dítkem do Juklíku?  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie