Cvičení pro těhule Brno

778
24.7.12 11:42

Cvičení pro těhule Brno

Ahojky,
jsem teď 14+6 a přemýšlím že bych začala s nějakým cvičením. Před otěhotněním jsem celkem pravidelně sportovala a i v průběhu prvního trimestru jsem se snažila to ne úplně zanedbávat.. Teď se rozmýšlím nad nějakým cvičením pro těhotné typu gravidjógy, pilates, či jinou variantu. Co vám přijde lepší, případně kam si v Brně zajít?? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
24.7.12 11:55

Ahoj, ráda si přečtu zkušenosti ostatních, taky se na to chystám :)
Já mám kousek tělocvičnu Průvan, a cvičení pro těhule začne od září. Nebyla tam některá z vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
24.7.12 12:36

Jj, byla jsem přímo v Průvanu. Ale pouze 1× a zjistila jsem, že to není nic pro mě. Nemusím skákat jak trotl, ale takový lážo plážo cvičení mě nebaví. Do 20tt jsem hrála squash a pak jsem chodila do posilky na rotoped a hlavně orbitrek.
Takže cvičení nemůžu ani pohanět ani pochválit. Zkus a uvidíš. V posilovně a zázemí Průvanu jako takovým docela v poho. Velkej Průvan je novější, modernější, ale Průvan mi stačil.

• Citovat
  • Upravit
398
24.7.12 12:38

Ahojky! Já mám už dva týdny před porodem, ale chodila jsem od 15 tt na aqua fitness pro těhotné http://www.aerobicstudio.cz/index2.php?…. Přes prázdniny se necvičí, tak sledovat, jestli od září budou nový hodiny. Pak jsem chodila na jogu http://www.awarelaxcentrum.cz/…-pro-tehotne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
24.7.12 14:05

Já chodím do MMICENTRA na Bakalově nábřeží (u Ronda). Byla jsem tam poprvé minulý týden a bylo to fajn. I když já teď dlouho nic nedělala, v prvním trimestru jsem se bála, tak to bylo kurňa znát - fyzička šla do háje. :roll: Jinak je to klasika: protažení a zahřátí, posilování, balóny, guma a hotovo. Trvá to hodinku a dá se zaplatit jedna lekce na zkoušku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí