Cvičení v Milovicích

1.8.11 15:03

cvičení v Milovicích

ahoj holky, můžete mi poradit kam chodíte v Milovicích nebo okolí Milovic cvičit? Jsme v 6 měsíci a ráda bych se nějak hýbala, ale vůbec nic na internetu nemůžu najít :cry: jediné co jsem našla je gravid joga v mateřském centru, která je ale jednou měsíčně :roll: . Děkuji za rady. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
1.8.11 15:20

Mrkni na stránky mateřského centra parníček v Lysé. Tam je cvičení myslím 1 týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 16:51

děkuju za odpověď, ale nic jsem tam nenašla, asi nějak špatně hledám :nevim: tak si zacvičím doma s vysavačem a žehličkou a ták :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.8.11 17:02

775 685 501 to je číslo tam, tak tam brnkni a poptej se. http://www.mcparnicek.cz/Program.html tady je jejich stránka. Jsou tam moc milé holky. Ono se na to cvičení stejně má zavolat a přihlásit se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.11 17:22

děkuju, taky mě napadlo, že tam zavolám nebo napíšu e-mail, ale potom jsem nechtěla otravovat. Tys mi dodala odvahu :wink: tak tam zítra zavolám. Ty chodíš někam cvičit nebo plavat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
1.8.11 17:29

Já jsem chtěla, tak jsem si to pozjišťovala a cvičit nakonec nemůžu, mám rizikové těhotenství. jsem ráda, že si dojdu alespoň do krámu. Plavat bych i třebas mohla, ale zase tady není kde :cry: Takže jsem doma a vesele si kynu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí