Mokvající ekzém na bradavkách, co na to?

Mišis
1.8.11 14:20

Mokvající ekzém na bradavkách, a Jarischův roztok??

Ahoj, potřebuju poradit. Oběvil se mi mokvající ekzém na bradavkách. Z poraněných míst na dvorci mi pořád teče vodička. A dělají se mi tam i hnisavé puchýřky veliké jako špendliková hlavička. Někdy to dost bolí ale nejvíce mě štve to mokvání. U dr jsem byla a ta mi napala Jarischův roztok, použila jsem ho asi dvakrát. Pak jsem se ale dočetla že by se tom v těhu užívat nemělo. Nemáte nějaké babské rady co pomáhá proti mokvání? Nebo co Vám dr napala pomohlo vám to a bylo to bzpečné i v těhu? Díky

Příspěvek upraven 01.08.11 v 16:41

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
1.8.11 15:10

Mišis- moc čteš :) jarišák se předepisuje při kojení běžně, nebála bych se toho. Oni se kryjou a v těhotenstvía při kojení se nedoporučuje téměř nic :nevim:
Ona tvoje dr. zas není tak blbá, jak si asi myslíš :) Klidně to maž, a't se to vyléčí a nemáš to až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
1.8.11 18:10

ahoj, mě teda nepomohlo nic, před porodem to vymizelo :wink:

• Citovat
  • Upravit
Mišis
1.8.11 18:19

No taky doufám že to zmizí, mám strach že nebudu moct kojit :-(

• Citovat
  • Upravit
17629
5.8.11 13:55

já jsem tohle měla jednou v zimě, když jsem nebyla těhotná, dost mě to teda potrápilo. Důležitý je to hodně větrat, blbý je, že se na to lepí i prádlo a pak to celý strhneš :evil: Mazala jsem to určitě nějakou mastí, ale už nevím, co to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
5.8.11 14:16

Uplně přesně jak popisuješ, dám si podprdu a jak si ji sundávám tak skučím. Tet už v ní nosím bavlněné kapesníkčky.

• Citovat
  • Upravit
736
5.8.11 20:29

Hodně větrat a obkládat s pytlíky černého čaje :palec: :palec: Hlavně ať to brzy zmizí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí