Počátek těhotenství a slaboučké krvácení

680
1.8.11 07:29

Co se děje?

Holky, dneska jsem 40 DC, Týden mám již pozitivní TT a dneska ráno jsem na toaletním papíře objevila pár kapek krve… Bojím se, že to nevyjde. :cry: Mátě někdo stejnou zkušenost na počátku těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31292
1.8.11 07:48

a jaká to byla krev? opravdu červená, nebo spíš hnědá?
já mezi pozit. těhutestem a 10TT zašpinila cca 4×. Z toho dvakrát toho bylo i relativně dost (ale spíš hnědě) a je to ok… může to být od toho, jak se ti zvětšuje děloha a prokrvuje se aby se mimísovi dobře dařilo.
Takže záleží na tobě, pokud je to dohněda, tak bych se asi nestresila a teprve pokud to bude třeba i druhý den, tak šla na gyndu.
Pokud je červená, tak bych šla hned, však oni ti hlavu neutrhnou…maximálně tě pošlou domů, že je s tím možná nic moc nenadělají…

Každopádně se vyprdni na nějaké akce, pěkně se natáhni, nohy nahoru a klíííd… mě to to první špinění „zastavilo“…
držím palce, ať to není nic závažného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 07:58

Díky, řekla bych, že je to červenohnědé. Mám strach z toho, že mívám cyklus 34-40 dné a dnes je to 40 dní. Někde jsem četla, že pokud to zena dostane, že to znamená, že se plod neudržel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.8.11 08:00

jako samozřejmě i tahle možnost tu vždycky straší :-? ale taky to může být to špinění od zavrtávání vajíčka…
bohužel tady toho moc nevymyslíme a pokud vím, tak ani doktor s tím mnoho neudělá, pokud se udržet nemá :nevim:
a jak máš pozitivní testy? duchy nebo solidní dálnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 08:04

Čárka je slabší než kontrolní, ale je krásně vidět a od pondělka sílila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.11 08:13

Já špinila dvě první „menstruace“ v těhotenství. Poprvé dokonce tři dny (až jsem si myslela, že to nevyšlo). Takže to chce klid. Občas i někdo menstruuje. Jestli tě to děsí, tak vyraž k doktorce.

• Citovat
  • Upravit
13338
1.8.11 08:14

Taky jsem špinila, dostala jsem Utrogestan, byly to takový červený nitky, po nasazení Utrouše v poho. A dopadlo to krásně, viz metřík :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 08:15

Měla jsem jít ve středu, ale volala jsem mu a mám přijít zítra v 11. Ale až zítra :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.8.11 08:48

neboj, ono s tebou opravdu o mnoho víc dnes než zítra neprovede…a kdyby se to zhoršilo, tak můžeš dřív vyrazit vždycky :wink:
takže si hlavně odpočiň, nechoď nikam kam nemusíš, nic netahej, a fakt se natáhni k telce, jestli máš tu možnost 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 08:53

Nemám, za chvilku vyrážím do práce… :cry: Dneska toho se mnou moc nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.8.11 08:54

tak se hoď na den marod, že tě třeba třeští hlava nebo tak, nebo máš práci kde to nejde?
tak se aspoň opatruj co to jde a dělej toho co nejmíň můžeš, ono to třeba mimísovi nemusí nic udělat, ale špinit můžeš i po námaze a zbytečně se pak budeš nervit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 08:56

Díky, já nemám namáhavou práci, sedím…a marod se hodit nemůžu, jsme na celou pobočku 4! To víš, dovolené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.8.11 08:58

tak aspoň že tak, ta námaha fakt dělá divy,a ani nemusí být nijak dramatická, já jednou dost špinila po cca 10km procházce na Šumavě…a to jsem zvyklá chodit :wink:
tak ať ti to v práci uteče a vyval se doma na gauči aspoň potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
1.8.11 08:59

Moc ti děkuju!!!

Dám pak večer o sobě vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
1.8.11 09:00

určitě, já se sem teda večer nedostanu, ale hned ráno kouknu jak to s tebou vypadá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí