Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak už jsem doma. Přijde mi to jako slabý začátek MS. Jinak čárka tam i dneska pořád je, ikdyž se mi zdá trošku slabší, než jakou mi test ukázal v sobotu…
Pavlínka1988 píše:
Tak už jsem doma. Přijde mi to jako slabý začátek MS. Jinak čárka tam i dneska pořád je, ikdyž se mi zdá trošku slabší, než jakou mi test ukázal v sobotu…
já měla to samé, začala jsem špinit a mimísek mě opustil…
ale nevěš hlavu, každá to má jinak…
pavlínko, uvidíš jak to bude, držím palce, ať to nic není, jak se říká, špinění není menstruace ![]()
a i kdyby, které z nás tady se to nestalo…
mě taky, v prosinci, čárka na testu (slabší, ale jasná, asi dva dny, pak začala viditelně slábnout) a čtyři dny po termínu MS se to rozjelo…
no a v únoru byla už MS poslední ![]()
Ahoj holky chci se zepzat podle testu ksem 4-5 tydnu tehotna z lrve mi to dr potvrdil a po dnesnim sexu jsem na papire objevila opravdu svetle ruzovou krev holky.mela bych se bat? Rok se snazime o mimi a mam docela strach ![]()
@domcuse podle me to bude ok, jestli to bylo jednorazove a dal uz nekrvacis, nebo nejak vic nespinis, tak se neboj, hlavne se nestresuj, bohuzel nic neovlivnis…
Ahoj.
Ráda bych vás poprosila o vaše rady a zkušenosti…
Mám již skoro dvoutýdenní spoždění a po celou dobu mě bolí podbřišek (podobně jako před ms). Testy mi vycházely negativně, až včera a dnes se mi na mamatestu ukázala slabounká druhá čárka.
Jenže… Dnes se mi dvakrát během dne stalo, že jsem lehounce krvácela - opravdu jen trochu (nezašpinilo mi to ani prádlo), ale žádné špinění, vyloženě krev.
Co si o tom myslíte? Děkuji za odpovědi!
@-Boo no je docela mozne ze jsi tehotna a ta krev nemusi znamenat nic, mohla prasknout neaka zilka proto za krev.. Ale je mozne ze pokud je carka slaba a nebude silit a budes vic spinit nebo krvacet tak ze potracis.. Ale bud v klidu, nemudi to znamenat nic..
u mě to bohužel byl první příznak potratu,ale u tebe to může znamenat úplně něco jiného.Držím palečky,at to dobře dopadne.