Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,jsem v 8tt těhotenství a občas mě pobolívá v podbříšku jako při měsíčkách.Je to v pořádku?Někde jsem četla,že je to tím,že se zvětšuje děloha,ale raději se ptám zkušených.díky.
Ahoj, měla jsem to asi do 16. týdne a doktor mi tvrdil, že je to naprosto normální.
Na kontrole to řekni, ať to doktor(ka) ví, ale taky mi říkali, že je to rostoucí dělohou.
já to měla taky, je to v pohodě, pro jistotu to řekni dr. ale myslím že tě ujistí že to je v pohodě…
Taky jsem to měla,je to tou zvětšující se dělohou.Ale zeptej se dr.,pro jistotu,tím nic nezkazíš ![]()
Jsem také v 8tt a taky mě začalo bolet v podbřišku. I já zpětně děkuji všem co se vyjádřily na původní příspěvek
. Člověk je rád, že něco najde.
Ahoj, taky mě pobolívá v podbřišku, ale teď už méně. Spíš mám teď pocit „namoženého“ břicha. Máte někdo zkušenost? Jsem v 8 tt.
já jsem v 9.týdnu a podbřišek mě bolí skoro pořád.dnes i docela dost tak jsem taky ráda že většina říká že je to normální.podle mě ta bolest nesmí být moc veliká ale otázkou je poznat tu velikou že? ![]()
Ahoj holky. Já jsem též v osmém týdnu a taky mě pobolívá v podbřišku a jak říkáte mám jakoby pocit strhaného břicha. Myslíte že to může byt i tím že tahám 19 měsíčního syna? Snažím se ho teda moc nenosit, ale nevyhnu se tomu úplně. Má skoro 15 kilo. Ale u něj mě taky pobolívalo a říkám si že když nekrvácím, tak je to asi normální.
myslím že taháním syna to není.asi budem fakt věřit že je to natahováním dělohy
ale každopádně se na to mudra zeptám,raději
Ahojky,ja budu zitra zacinat 15tt…
Ze zacatku me bolesti podbrisku trapily docela dost, tak jsem se na to radsi zeptala i doktorky… Kolem 9-10tt to ustoupilo a ted sem tam mivam „bolesti“ jako kdybych udelala 100 sedu-lehu
Vzdycky jsem se uklidnovala tim, ze aspon vim, ze mimi (deloha)roste
kdyz to ale srovnam s bolesti zad, ktera me ted asi 3 tydny trapi…
![]()
jo to je fakt.taky jsem ráda že aspoň něco cítím.kdyby ne,tak bych byla víc nervozní ![]()