Bolesti v podbřišku - 8tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Raďulle
14.9.11 12:45

každá bolest něco znamená, většinou je to tím že se natahují vazy a roste děloha, ale pokud začne ta bolest být hooodně nepříjemná, bodavá a hodně bolestivá, radši se obraťte na dr. říká se že radši přijít 20× zbytečně než jednou pozdě!!!

• Citovat
  • Upravit
65
14.9.11 12:46

Ja jsem tehotna poprve, tak by mi mozna ani neprislo divny, kdyby me brisko nebolelo.. Vzdycky jsem si myslela, ze mi bude „zle, divne“ az ke konci tehotenstvi… Mno a uplne me dostala doktorka, kdyz jsem u ni diky bolesti zad sotva slezla z kresla a ona to okomentovala slovy: Zada? Do porodu dost casu, tak si zvyknete a verte, ze bude hur… :-D ale snazim se uzivat si i tohle… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 12:48

jasně pokud by ta boles byla nesnesitelná tak k doktorovi upaluju ale zatím ji hodnotím jako snesitelnou jen mi je divné že to trvá tak dlouho,jako žeby děloha rostla 24 hodin denně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
14.9.11 12:49

jo a taky sem četla že v těhotenství je běžná zácpa tak je klidně možné že ty bolesti jsou i díky tomu.teď mě napadá že jsem už 2 dny nebyla… :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.9.11 12:51

Taky jsem se ptala doktorky a mam stejny nazor - radsi 20× zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
14.9.11 13:11

no zácpa sice ano, ale spíš až prý později, nevím, tento problém nemám, mě v podbříšku pobolívalo tak jak přibližně při MS… ale každá to má jinak..

• Citovat
  • Upravit
291
14.9.11 19:21

Myslím, že mě trápí stejný problém, ale raději to rozvedu… Jsem 8+3tt, moje první těhu, bude mi 30.
Pořád jsem se připravovala na to, že mi bude špatně, budu třeba i zvracet, ale nic z toho se neděje. Ale jak píšete, bolí mě břicho. Nejen podbřišek, ale celé bříško… Mám ho už docela vylezlé, na to že jsem v druhém měsíci, ale každý říká, že je to tím, že jsem hubeňour, takže je bříško víc vidět, plus jsem někdy nafouklá… No a právě mám často takový pocit jako že je mi těžko, někdy to mám, že se potřebuju najíst (jím často a malé porce) a jindy je to po jídle, jako bych se přejedla. Někdy trochu i cítím ten žaludek, ale ne tolik, aby se mi chtělo zvracet. To všechno se samozřejmě dá vydržet, ale nejhorší je to večer a v noci, kdy mě začnou křeče jako při menses, kolikrát mě to vzbudí a pak nemůžu spát, nevím jak si mám lehnout… :zed:
Samozřejmě se uklidňuju, že je to tím rozpínáním dělohy, nebo jsem tu někde četla něco o žlutém tělísku…
Chtěla bych jen vědět, kdo jste měl podobné zkušenosti, jestli to přejde, nebo to tak bude celé těhu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.9.11 07:50

Ahoj Colorko.. Me taky trapily bolesti v podbrisku a jak jsem tady uz psala… Radsi jsem se zeptala Dr. Nicmene me brisko nikdy nebolelo tak, ze by me to v noci vzbudilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 08:54

colorko mám to stejné jak popisuješ,jako bych byla pořád přejezená :mrgreen: v úterý jdu k mudr a zeptám se ho na to.jo a ještě poznámka,ty už jsi ve 3. měsíci,ne ve druhém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.9.11 10:33

Rjumik: Já jsem to asi napsala blbě, vzbudí mě potřeba jít na záchod, jdu vždycky kolem třetí a pak asi v sedm ráno. No a v noci právě znova ulehnu a pak už nemůžu zabrat a navíc cítím to bříško… Jako dá se to vydržet, ale je to nepříjemné. Kdyby to bolelo hodně, šla bych samozřejmě hned k doktorce. Tohle je spíš protivné, mno. Ale tak jestli to patří k těhu a nic to není, tak to vydržím, hlavně ať mimi prospívá :huban:

Bajča: No jo vlastně, začátek třetího :-) Mně vůbec trvalo, než jsem se v tom počítání zorientovala, víš? Třeba nechápu, proč se to počítá od poslední menses, když to ještě není ani nové dozrálé vajíčko, natož oplodněné :nevim: Počítala bych to od ovulace neboli pravděpodobného dne početí :think: Ale tak já nejsem odborník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
15.9.11 11:08

jo jo je to divné to počítání ale tak to prostě je :mrgreen: jak tak pročítám tvé příspěvky tak mám uplně do puntíku stejné pocity jak ty,s tím bříškem.i s tou nocí a prostě vše.dokonce jsem těhu stejně jak ty :wink: dnes 8+2.kdypak jdeš na kontrolu?srdíčko už jsi viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
15.9.11 19:41

Bajča: Jé, to je bezva, že jsme takhle stejně :-P
Mno, srdíčko už pan doktor na ultrazvuku viděl, když jsem byla naposledy. Dnes jsem byla na odběru krve, brali mi pět zkumavek 8-o Bylo to ale na hodně testů.
Jinak mi dnes bylo mnohem líp, tchyně mi říkala, že taky někdy to břicho ze začátku takhle bolí okolo termínu menses, i když už to nemám, což by souhlasilo, protože kdybych nečekala mimí, tak bych to dostala 11. září… Je to pro mě všechno nové, někdy si to užívám a jindy jsem z toho trochu vykulená :wink:
Jsi tady někde v diskuzi „zakotvená na trvalo“? Já jsem se chtěla někam přesunout, plánovaly jsme to s Misulelenkou, která je na tom s těhu stejně, ale nějak se mi ztratila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.9.11 21:04

Ahoj holky, tak já jsem 7+4tt (také první těhu a je mi 28)a to břicho mě bolí taky. V podbřišku-to chápu-roste děloha, ale bolí mě i po stranách výše asi tak jako kdybych den předtím dělala lehy sedy. A já se nikde nenamáhám, tak fakt nevím. Není to zase tak hrozný, ale spíš nepříjemný.
Jinak jsem byla na UTZ minulý týden a srdíčko jsme už viděli :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
16.9.11 07:45

colorko já jsem ve dvou skupinách.zamlklé těhu listopad a pak i zamlklé těhu březen ale jinak si píšu s holkama mimi březen duben nebo tak nějak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí