Přehlédnutí těhotenství

305
30.7.11 22:54

Přehlédnutí těhotenství

Ahoj všem zkušeným maminkám, těhulkám anebo snažilkám…chtěla jsem se zeptat, zda je možné aby gynekoložka „přehlédla“ na vaginálním ultrazvuku těhotenství ve 12 týdnu,a zároveň selhali těhotenské testy používané v 8 týdnu…máte s něčím takovým zkušenost?
Děkuji za odpovědi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
30.7.11 22:55

myslím, že to už by těžko přehlídla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.7.11 22:57

Ve 12. týdnu už má dítě asi 5cm a myslim, že už mi tehdy dělala i normální ultrazvuk. Takže asi těžko :nevim: Nebylo by nejlepší změnit gynekologa? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
30.7.11 23:00

A ty máš nějaké příznaky těhu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oz
9304
30.7.11 23:01

To je blbost podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.7.11 23:01

Je mi líto, ale mám pocit, že ve 3tím měsíci už by to určitě poznala. A hlavně ty bys měla poznat nějaké změny. Tedy beru podle sebe. U mě nebylo poprvé nic vidět, 5tt a v 7tt už byl vidět váček a to ta moje neměla moc dobrý UTZ. Takže buď jsi výjimka, nebo špatná doktorka, nebo je to opravdu negativní. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.7.11 23:02

Aha, teď jsme si přečetla tvoje předešlé diskuze :think: Myslim, že teda těhotná nejsi, nebo proč ti to pořád vrtá hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.7.11 23:03

Aha, teď jsme si přečetla tvoje předešlé diskuze :think: Myslim, že teda těhotná nejsi, nebo proč ti to pořád vrtá hlavou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
30.7.11 23:04

Vyšiluju uz asi tyden (pisu po ruznejch diskuzich pro tehulky),jeste jsem hodne mlada…chranena jsem byla antinou,kterou beru uz asi 2roky,menstruaci jsem mela, priznaky zadny az ted se mi proste zda, ze citim pohyby,akorat nevim jestli to nejsou prdiky… navic se mi zkratila menstruace z 5na 3 dny…ale snad si to jen vsugerovavam,uz je to fakt na psychologa…:/ je jeste brzo na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
30.7.11 23:05

tak ve 12tt jsem to na tom ultrazvuku poznala už i já :think: takže podle mě těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
30.7.11 23:06
Agnesk píše:
Vyšiluju uz asi tyden (pisu po ruznejch diskuzich pro tehulky),jeste jsem hodne mlada…chranena jsem byla antinou,kterou beru uz asi 2roky,menstruaci jsem mela, priznaky zadny az ted se mi proste zda, ze citim pohyby,akorat nevim jestli to nejsou prdiky… navic se mi zkratila menstruace z 5na 3 dny…ale snad si to jen vsugerovavam,uz je to fakt na psychologa…:/ je jeste brzo na mimi

Stát se může cokoli (asi jako porod maminky, která neví, že je těhotná), ale je to hodně nepravděpodobné.

Krom toho, cítit ve 12 tt. pohyby je pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
30.7.11 23:06

Ja nevim,asi uz je to autosugesce…prijde mi,ze mam najednou vsechny priznaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
30.7.11 23:07

Přestaň blbnout! Těhotná nejsi, máš leda tak pohyby střev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
30.7.11 23:07

Jj, ve 12tt už by to mudr na UZ určo poznala a z testů by to bylo taky jasný…myslím, že jde o ty prdíky :wink: opravdu bych se těhotenství v tvém případě nebála :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
30.7.11 23:12
Agnesk píše:
Ja nevim,asi uz je to autosugesce…prijde mi,ze mam najednou vsechny priznaky

Je to přesně tak - bojíš se možného těhotenství, proto máš příznaky. Kdyby ses bála vztekliny a přečetla si příznaky, máš ji stoprocentně taky.

Těhotná rozhodně nejsi. Kdyby nic jiného, tak podle těch „pohybů“ - cítit pohyby v této fázi těhotenství je opravdu nesmysl a sugesce, to mi věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí