Hlasitá hudba v těhotenství (koncert)

36
30.7.11 11:22

Hlasilá hudba v těhotenství (koncert)

Ahoj holky, jsem v 9 tt a chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte co s takhle malou fazokou udělá hlasitá hudba nebo spíš bassy na koncertě. Mám strach aby se tím duněním „nevyklepalo“ mimčo ven :-( . Nevíte o tom něco :?: Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.7.11 11:27

Ahoj, já byla na festivalu a vše bylo v pohodě, to jsem byla cca ve 12 týdnů těhotná. Stála jsem chvílema i přímo u repráků :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.7.11 11:33

Asi ve 3. měsíci jsem byla na Lennym Krawitzovi a dobrý. Nestála jsem teda vepředu, ale spíš vzadu, bylo to venku. Jednu dobu se mi udělalo šoufl, tak jsem si dřepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
30.7.11 11:44

Já jsem začátkem těhu byla ještě i na střelnici. Všude jsem se dočetla, že v prvním trimestru hluk ještě nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.7.11 12:04

Byla jsem v 5.tt (to jsem ještě nevěděla) na Iron Maiden, ve 21.tt na Alice Coopera a v 36.tt AC/DC. Samík všecko prochrápal, slyší velmi dobře a má alespoň dobrý prenatální základ :mrgreen:

Teď jsem byla na Masters of Rock (dohromady teda asi tak 4 kapely), to byl 15.tt. Předpokládám, že újma také nebyla :lol: Celkem vážně uvažuju, že bych jela na začátku listopadu na Rammstein, ale nevím, jestli mě kamarád vezme v pokročilém těhu až do Bratislavy :lol: (a taky je to peněz jak šlupek :roll: )

Pochopitelně nestojím u repráků a kromě Ironů a teď Masterů jsem šla vždycky na sezení, aby mě tam někdo v davu nepovalil a nepošlapal (o mých zádech teda nemluvě, asi bych to neustála).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.7.11 12:05

Jo, předkapela toho Alice měla celkem silné basy nebo bicí (už nevím), to Samík kopal do rytmu s nima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
30.7.11 12:13

Já byla na začátku těhotenství taky na kultůrní akci :mrgreen: a dobrý, i jsem si zatančila

• Citovat
  • Upravit
654
30.7.11 12:35

no já jsem byla s oběmi dětmi po koncertech a dobrý. Dokonce si pamatuji, že se jim to líbilo a kopali do rytmu. Sice jsem jenom seděla, ale užila jsem si to. Vždy jsem byla v pokročilém těhu. CCa 28.tt :lol: Klucí jsou zdraví, takže se opravdu nemusíš bát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.7.11 13:03

Já byla kolem 26tt na muzikále, seděla jsem pár metrů od repráků. Malá se tam jen tak líně povalovala, tak bych řekla, že se jí to líbilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.7.11 13:44

Děkuji, uklidnili jste mě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.11.11 17:59
Angua píše:
Byla jsem v 5.tt (to jsem ještě nevěděla) na Iron Maiden, ve 21.tt na Alice Coopera a v 36.tt AC/DC. Samík všecko prochrápal, slyší velmi dobře a má alespoň dobrý prenatální základ :mrgreen:

Teď jsem byla na Masters of Rock (dohromady teda asi tak 4 kapely), to byl 15.tt. Předpokládám, že újma také nebyla :lol: Celkem vážně uvažuju, že bych jela na začátku listopadu na Rammstein, ale nevím, jestli mě kamarád vezme v pokročilém těhu až do Bratislavy :lol: (a taky je to peněz jak šlupek :roll: )

Pochopitelně nestojím u repráků a kromě Ironů a teď Masterů jsem šla vždycky na sezení, aby mě tam někdo v davu nepovalil a nepošlapal (o mých zádech teda nemluvě, asi bych to neustála).

Děkuji za povzbuzující komentař :pankac:, uklidnilo mě to!! :palec: Zítra se chystám na Lennyho Kravitze do O2 areny a jsem v patem mesici. Jdeme na staní před podium, snad tam nebude moc naslapano, tesim se moc, tak snad to mimino taky prezije ve zdravi! :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
14.11.11 18:11

Ahoj, pokud to není denně několik hodin, tak to nevadí, zjišťovala jsem si to u několika doktorů. Hraju a učím na bicí :dance: , takže jsem bývala v takovém prostředí cca 6hodin denně. Teď jsem na neschopence, ale jeden koncert určitě neublíží, užij si to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
14.11.11 22:07
Lennia píše:
Ahoj, pokud to není denně několik hodin, tak to nevadí, zjišťovala jsem si to u několika doktorů. Hraju a učím na bicí :dance: , takže jsem bývala v takovém prostředí cca 6hodin denně. Teď jsem na neschopence, ale jeden koncert určitě neublíží, užij si to :-D

Děkujiiiii!!! Uklidnila jsi mě a taky meho chlapa, ten to mozna resil vice nez ja :D :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kleki
8.12.11 14:18

ahoj těhule, já jsem v 25.tt a měla jsem takový zase docela náročný týden… ze Slovenska jsem jela s manželem do Rychnova nad Kněžnou na tři dny do welness, to bylo krásné, jen jsem si objednala těhu masáž 90 min, a tvrdlo mi během hodněkrát břicho, tak mi pani raději udělala kosmetiku,pedikuru a manikuru místo toho, nějak se z toho neviděla :roll: pak jsme jeli do K.Varů (koupila jsem tam přes slevomat pobyt 4hvězdičk.hotel a 4chodové menu.. to jsem byla hodně zklamaná a už si takhle nic nekoupim, hotel děs, 4chdové menu uplně jinde než byl hotel a takovej pajzl.(1chod polívka,2chod smažák,řízek nebo špagety,3chod dortík, 4chod káva, čaj nebo limča :roll:)druhý den jsme jeli do Plzně a do Č.Budějovic domu. Nechala jsem se nafotit pro manžela k vánocum a nachodila po měste kilometry :? :roll: včera jsme jeli do Vídně, prošli si advent.trhy a město, zašli na pravý sachr dort a večer jsme šli na koncert Redhot Chili Pepers. měli jsme lístky na sezení. byla jsem ale hodně unavená z chození a hrozně mě bolely nohy a v kříži,vzala jsem si tak pitomý boty taky!!!!! předkapela duněla, že jsem si říkala, že to určitě není dobře, mimi se vrtělo a tak jsem si říkala jestli se nebojí. redhoti už tak naštěstí neduněli,ale nářez to byl,víc jsem vnímala,jak lidi pískali a tleskali za mnou jedna pištěla,že jsem měla zalehlý bubínek… v noci jsme jeli zpět na Slovensko. Tak nevím, v noci jsem přemýšlela, jestli dělám dobře, takhle cestovat, hodně chodit a nedat miminku chvilku klidu, ale zase si myslím, že když jsem já celkem aktivní, snadněji zvládnu porod,nemoce a podobné, něž někdo, kdo sedí u tv a cpe se :pocitac: Přeji všem zdravé miminka s láskou k hudbě :pankac:

:) :) :srdce:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí