Jak to funguje - otěhotnět po mimoděložním?

3929
1.8.11 14:33

Jak to funguje otěhotnět po Mimoděložním ??

Ahojky Holky - chtěla jsem se zeptat jak to funguje otěhotnět po mimoděložním - měla jste některá druhé mimoděl. ??? Nebo jste otěhotněla na první pokus ??? :-) a co nějaké vitamínky na podporu ??? Já užívám kys.listovou už půl roku .
Poraďte ??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
1.8.11 16:20

Otěhotnění funguje uplně normálně, jako předtím.
A ano já jsem měla mimoděložní těhotenství dvakrát. Jsem 14 dnu po laparce.

• Citovat
  • Upravit
69235
1.8.11 17:27

Prý je zvýšená pravděpodobnost mimoděložního i u dalšího na 5%. My nemohli otěhotnět přes tři roky, pokusy IVF neúspěšné. Pak jsem v lednu otěhotněla přirozeně a bylo to mimoděložní. Hned po prvním cyklu jsem otěhotněla znovu a to z vaječníku, který nikdy nefungoval. Takže to jde i takhle neuvěřitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.8.11 22:54
lokofa píše:
Otěhotnění funguje uplně normálně, jako předtím.
A ano já jsem měla mimoděložní těhotenství dvakrát. Jsem 14 dnu po laparce.

Tak to mi je moc líto - taky jsem si tím prošla a říkala , jsem si, že mě se to nemůže nikdy stát a hopla a už to bylo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
1.8.11 22:56
terinka4444 píše:
Prý je zvýšená pravděpodobnost mimoděložního i u dalšího na 5%. My nemohli otěhotnět přes tři roky, pokusy IVF neúspěšné. Pak jsem v lednu otěhotněla přirozeně a bylo to mimoděložní. Hned po prvním cyklu jsem otěhotněla znovu a to z vaječníku, který nikdy nefungoval. Takže to jde i takhle neuvěřitelně.

Teri - říkal mi to primář když jsem byla po laparce , že se to může stát i po druhé , proto se moc bojím znova otěhotnět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 10:01

Ahojky , já minulý rom ptodělala mimoděložní těhotenství . Chvíli jsem brala HA a pak sme si řkli , že to necháme náhodě a po půl roce e zadařilo a já jsem teď ve 4 měsíci , takže neměj vůbec strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.8.11 10:07
Lendík27 píše:
terinka4444 píše:
Teri - říkal mi to primář když jsem byla po laparce , že se to může stát i po druhé , proto se moc bojím znova otěhotnět :zed:

To je holt náhoda.
Mi ted po druhém řekli, že levý vejcovod mám v pořádku,tak by problém být neměl. Pokud se to opět nevyvine jako ted naposeldy

• Citovat
  • Upravit
3929
2.8.11 10:13

Ahojky - já právě už 4 ¨nebo 5 rok neberu nic - protože jsem jí nesnesla a už je to přes rok co jsem to taky prodělala a teď už by jsme docela chtěly. :lol: nechám to náhodě a ořestanu si stím asi dělat hlavu :zed: - co ty myslíš ??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
2.8.11 10:17
Lendík27 píše:
Ahojky - já právě už 4 ¨nebo 5 rok neberu nic - protože jsem jí nesnesla a už je to přes rok co jsem to taky prodělala a teď už by jsme docela chtěly. :lol: nechám to náhodě a ořestanu si stím asi dělat hlavu :zed: - co ty myslíš ??? :-)

Moje kamarádka mudra mi říkala, hlavně klid a nemyslet na to. Psychika je mocný čaroděj v pozitivním i negativním směru.
Držím palečky

• Citovat
  • Upravit
7119
2.8.11 10:19

přesně tak , ono nemá cenu to řešit … vždycky se stane to co se má stát ikdyž nad tím bude člověk přemšlet nebo néééé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
2.8.11 10:23

To je velká pravda - začnu se věnovat víc práci a ono mě to přejde nějaké to přemýšlení :lol: za týden na dovolenou tak tam si srovnám nervičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 10:23
Lendík27 píše:
To je velká pravda - začnu se věnovat víc práci a ono mě to přejde nějaké to přemýšlení :lol: za týden na dovolenou tak tam si srovnám nervičky :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
2.8.11 10:28

děkuji kačenko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7119
2.8.11 10:53

není zač :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2948
3.8.11 16:07

Ahojky já měla první mimoděložní a druhé je v pořádku jsem už v 30tt. Trvalo to asi tak třičtvtě roku než se nám to povedlo, ale byly to strašné nervy. I když se člověk snaží na to nemyslet, stejně se to do té hlavy nějak vecpe. Já jsem potom dělala zkoušky na VŠ, takže jsem neměla moc času na to myslet a ejhle ono to vyšlo.
Takže držím ti pěsti a určitě to vyjde neboj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí