Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jen pro mě je to první brouček. Ve čtvrtek jdu na poprvé na předporodní kurz.
nechceš k nám do diskuze, máme uzavřenou skupinu, sice je to leden2012, já původně měla termín 1.1. ale skvěle tam pokecáme.
počkej, llucy, náš moderátor dneska nebyla, zařídím, hned jak se objeví.
Lendík27 píše:
Jééééé holky to se tak krásně čte - že jsem te´d v naprostém klidu
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Pak byla práce dobrá je teda i do teď - takže jsem to neřešila.
Ale teď už mám nějaké ty choutky to znova zkusit
Tak mi držte velké palečky![]()
![]()
![]()
ahojky, vubec se toho neboj
ja mela mimodelozni tehotenstvi letos v lednu, respektive v proinci jsem zjistila ze jsem tehu a v lednu se prislo na to ze to je bohuzel mimo. Taky jsem z toho byla dost špatná…no a 4. července se mi ukazaly dve čárečky
Samo ze jsem to hystericky obrečela, ze to urcite bude zase mimo(jak mi tvrdili pani doktori) ale nastesti nebylo
ted si uivam 26.tyden tehotenstvi a strasne moc se n ten uzlicek tesim
takze se urco neboj,ta pravdepodobnost toho mimodelozniho je tam opravdu malinka
držím ti palečky aby ti to všechno vyslo v poradku ![]()
grepsynka píše:Lendík27 píše:ahojky, vubec se toho neboj
Jééééé holky to se tak krásně čte - že jsem te´d v naprostém klidu
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Pak byla práce dobrá je teda i do teď - takže jsem to neřešila.
Ale teď už mám nějaké ty choutky to znova zkusit
Tak mi držte velké palečky![]()
![]()
![]()
ja mela mimodelozni tehotenstvi letos v lednu, respektive v proinci jsem zjistila ze jsem tehu a v lednu se prislo na to ze to je bohuzel mimo. Taky jsem z toho byla dost špatná…no a 4. července se mi ukazaly dve čárečky
Samo ze jsem to hystericky obrečela, ze to urcite bude zase mimo(jak mi tvrdili pani doktori) ale nastesti nebylo
ted si uivam 26.tyden tehotenstvi a strasne moc se n ten uzlicek tesim
takze se urco neboj,ta pravdepodobnost toho mimodelozniho je tam opravdu malinka
držím ti palečky aby ti to všechno vyslo v poradku
Grepsy - já ho měla 16.4.2010 to už tedy jsem šla na laparku - a když se nám od té doby nedařilo zašla jsem k dr. asi před 14 dni a ta mi řekla že si mám měřit BT a uvidí se. akorát nevím kolik má být teplota při ovulaci - ale hrozně moc si mě uklidnila - to víš taky se bojím že to bude podruhé ale moc na to nemyslím .
akorát že při prvním jsem to vlastně dostala tak jako normálně na menzes akorát slabší a na testu // tak to už mi bylo podezřelé .
Ty si to po druhé vůbec nedostala ani nešpinila ??
**Lendík******
ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic //
takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny
nn,vubec jsem nespinila,nemam zadny problemy jako bolesti,spineni nebo tak a doufam ze to tak zustane
ale jak rikam,cloveku se lehce rekne nemysli na to,ale sama vim jak tezky to je…proste k tomu musi byt danej nakej podnet a tim mym byla ta kartarka kdy jsem si rela ze na to kaslu kdyz tam nic nevidi…:-))
grepsynka píše:
**Lendík******ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic //takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny
nn,vubec jsem nespinila,nemam zadny problemy jako bolesti,spineni nebo tak a doufam ze to tak zustane
ale jak rikam,cloveku se lehce rekne nemysli na to,ale sama vim jak tezky to je…proste k tomu musi byt danej nakej podnet a tim mym byla ta kartarka kdy jsem si rela ze na to kaslu kdyz tam nic nevidi…:-))
taky mě napadlo že jí zkusím - ale bojím se toho co mi řekne a spíš to že tomu vůbec nevěřím - ale podle tebe ti hodně pomohla viď ??
Souhlasím stebou že je to všechno o psychice a ta dělá hodně a proto spoustě žen to nejde protože mo moc chtějí ![]()
No uvídíme co se semnou stane buď teď nebo až po Vánocích ![]()
Každopádně ti moc gratuluji a užívej si to krásný těhotenství . ![]()
Lendík27 píše:grepsynka píše:taky mě napadlo že jí zkusím - ale bojím se toho co mi řekne a spíš to že tomu vůbec nevěřím - ale podle tebe ti hodně pomohla viď ??
**Lendík******ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic //takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny
Souhlasím stebou že je to všechno o psychice a ta dělá hodně a proto spoustě žen to nejde protože mo moc chtějí
No uvídíme co se semnou stane buď teď nebo až po Vánocích
Každopádně ti moc gratuluji a užívej si to krásný těhotenství .
ja jsem vysadila HA dva roky pred mimodeloznim a mylim si ze ty dva roky jsem neotehotnela jen kvuli tomu z jsme s manzelem to miminko tak strasn chteli a nebo to je mona i tim ze HA beru uz od 15ti…no a s kombinaci nekolika zanetu mocaku a ledvin se nedivim ze jsem mela srusty, i kyz je zajimavy ze jsem to mela na pravym vejcvodu a mati me jednou asi ve 12ti vzala k nakymu lecitelovi kvui migrenam,podival e mi do oci a s migrenou nepomohl nijak, ale pamatuju si ze mi rekl vetu : dcerka bude mit problem s pravym vejcovodem,vidim tam nefunkcnost…a taky ze jo srusty jak blazen, ale na to jse si vzpomela az v lednu kdy mi diagnostikovali mimo
jinak si myslim ze ted s tim predvanocnim shonem ohledne darku,peceni a tak na to budes myslet min
a nebo vubec
uvidite, kazdopadne drzim moc palecky at se co nejdrive zadari
a az to upecete tak dej vedet
![]()