Jak to funguje - otěhotnět po mimoděložním?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3586
30.8.11 21:55

Jen pro mě je to první brouček. Ve čtvrtek jdu na poprvé na předporodní kurz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.8.11 22:39

nechceš k nám do diskuze, máme uzavřenou skupinu, sice je to leden2012, já původně měla termín 1.1. ale skvěle tam pokecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
31.8.11 21:16

Ráno jsem posíla žádost o vstup, zatím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.11 21:19

počkej, llucy, náš moderátor dneska nebyla, zařídím, hned jak se objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.12.11 15:40
Lendík27 píše:
Jééééé holky to se tak krásně čte - že jsem te´d v naprostém klidu :mrgreen:
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Pak byla práce dobrá je teda i do teď - takže jsem to neřešila.
Ale teď už mám nějaké ty choutky to znova zkusit :-)
Tak mi držte velké palečky :palec: :palec: :palec: :palec:

ahojky, vubec se toho neboj :-))ja mela mimodelozni tehotenstvi letos v lednu, respektive v proinci jsem zjistila ze jsem tehu a v lednu se prislo na to ze to je bohuzel mimo. Taky jsem z toho byla dost špatná…no a 4. července se mi ukazaly dve čárečky :-)) Samo ze jsem to hystericky obrečela, ze to urcite bude zase mimo(jak mi tvrdili pani doktori) ale nastesti nebylo :-)) ted si uivam 26.tyden tehotenstvi a strasne moc se n ten uzlicek tesim :-)) takze se urco neboj,ta pravdepodobnost toho mimodelozniho je tam opravdu malinka :-)držím ti palečky aby ti to všechno vyslo v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
5.12.11 20:53
grepsynka píše:
Lendík27 píše:
Jééééé holky to se tak krásně čte - že jsem te´d v naprostém klidu :mrgreen:
Mě právě hned ve špitále řekli , že můžu mít i po druhé mimodělož. a to jsem teda byla úplně na dně . A řekla jsem si tak to teda těhotná už nikdy nechci být po této odpovědi.
Pak byla práce dobrá je teda i do teď - takže jsem to neřešila.
Ale teď už mám nějaké ty choutky to znova zkusit :-)
Tak mi držte velké palečky :palec: :palec: :palec: :palec:
ahojky, vubec se toho neboj :-))ja mela mimodelozni tehotenstvi letos v lednu, respektive v proinci jsem zjistila ze jsem tehu a v lednu se prislo na to ze to je bohuzel mimo. Taky jsem z toho byla dost špatná…no a 4. července se mi ukazaly dve čárečky :-)) Samo ze jsem to hystericky obrečela, ze to urcite bude zase mimo(jak mi tvrdili pani doktori) ale nastesti nebylo :-)) ted si uivam 26.tyden tehotenstvi a strasne moc se n ten uzlicek tesim :-)) takze se urco neboj,ta pravdepodobnost toho mimodelozniho je tam opravdu malinka :-)držím ti palečky aby ti to všechno vyslo v poradku :-)

Grepsy - já ho měla 16.4.2010 to už tedy jsem šla na laparku - a když se nám od té doby nedařilo zašla jsem k dr. asi před 14 dni a ta mi řekla že si mám měřit BT a uvidí se. akorát nevím kolik má být teplota při ovulaci - ale hrozně moc si mě uklidnila - to víš taky se bojím že to bude podruhé ale moc na to nemyslím .
:dance: :lol: akorát že při prvním jsem to vlastně dostala tak jako normálně na menzes akorát slabší a na testu // tak to už mi bylo podezřelé .
Ty si to po druhé vůbec nedostala ani nešpinila ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
5.12.11 22:04

**Lendík******

ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic // :-)) takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny :-)) nn,vubec jsem nespinila,nemam zadny problemy jako bolesti,spineni nebo tak a doufam ze to tak zustane :-) ale jak rikam,cloveku se lehce rekne nemysli na to,ale sama vim jak tezky to je…proste k tomu musi byt danej nakej podnet a tim mym byla ta kartarka kdy jsem si rela ze na to kaslu kdyz tam nic nevidi…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3929
6.12.11 00:13
grepsynka píše:
**Lendík******ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic // :-)) takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny :-)) nn,vubec jsem nespinila,nemam zadny problemy jako bolesti,spineni nebo tak a doufam ze to tak zustane :-) ale jak rikam,cloveku se lehce rekne nemysli na to,ale sama vim jak tezky to je…proste k tomu musi byt danej nakej podnet a tim mym byla ta kartarka kdy jsem si rela ze na to kaslu kdyz tam nic nevidi…:-))

taky mě napadlo že jí zkusím - ale bojím se toho co mi řekne a spíš to že tomu vůbec nevěřím - ale podle tebe ti hodně pomohla viď ??
Souhlasím stebou že je to všechno o psychice a ta dělá hodně a proto spoustě žen to nejde protože mo moc chtějí :roll:
No uvídíme co se semnou stane buď teď nebo až po Vánocích :mrgreen:
Každopádně ti moc gratuluji a užívej si to krásný těhotenství . :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
6.12.11 06:12
Lendík27 píše:
grepsynka píše:
**Lendík******ja jsem porad myslela kazdej mesic na to ze mam 4tyho dostat menzes a to si myslim ze byla chyba, myslim si ze mi hodne pomohla kartarka u ktere jsem byla( mimochodem mi mesic pred mimodeloznim rekla ze budu tehotna) tak jsem chtela vedet na cem jsem i tentokrat a ta mi rekla ze tento rok zadny miminko v kartach nevidi a tak kdyz nejdriv rekla ze jo a byla jsem a ted ze zadny mimi nebude tak jsem si rekla ze ma pravdu a prestala jsem na to uplne myslet a najednou pristi mesic // :-)) takze ja si opravdu myslim ze je tohle vsechno psychikou, jak se rika ze cim vc clovek chce tim to vic nejde…no a eikoz mam menzes pravidelne 4. den v mesici( coz se divim ze i po tom mimodeloznim a po 6ti nedeli mam cyklus porad stejnej) a najednou bylo 5tyho a najednou si rikam,sakris ja to mela vcera dostat(uplne jsem zapomela po tom co mi rekla kartarka ze 4tyho to mam dostat a to jsem to driv hlidala a nemohla se dockat)no a tak jsem hned letela do lekarny a koupila si 6 tehu testu a vsechny ukazovaly jediny :-)) nn,vubec jsem nespinila,nemam zadny problemy jako bolesti,spineni nebo tak a doufam ze to tak zustane :-) ale jak rikam,cloveku se lehce rekne nemysli na to,ale sama vim jak tezky to je…proste k tomu musi byt danej nakej podnet a tim mym byla ta kartarka kdy jsem si rela ze na to kaslu kdyz tam nic nevidi…:-))
taky mě napadlo že jí zkusím - ale bojím se toho co mi řekne a spíš to že tomu vůbec nevěřím - ale podle tebe ti hodně pomohla viď ??
Souhlasím stebou že je to všechno o psychice a ta dělá hodně a proto spoustě žen to nejde protože mo moc chtějí :roll:
No uvídíme co se semnou stane buď teď nebo až po Vánocích :mrgreen:
Každopádně ti moc gratuluji a užívej si to krásný těhotenství . :hug:

ja jsem vysadila HA dva roky pred mimodeloznim a mylim si ze ty dva roky jsem neotehotnela jen kvuli tomu z jsme s manzelem to miminko tak strasn chteli a nebo to je mona i tim ze HA beru uz od 15ti…no a s kombinaci nekolika zanetu mocaku a ledvin se nedivim ze jsem mela srusty, i kyz je zajimavy ze jsem to mela na pravym vejcvodu a mati me jednou asi ve 12ti vzala k nakymu lecitelovi kvui migrenam,podival e mi do oci a s migrenou nepomohl nijak, ale pamatuju si ze mi rekl vetu : dcerka bude mit problem s pravym vejcovodem,vidim tam nefunkcnost…a taky ze jo srusty jak blazen, ale na to jse si vzpomela az v lednu kdy mi diagnostikovali mimo :-) jinak si myslim ze ted s tim predvanocnim shonem ohledne darku,peceni a tak na to budes myslet min :-) a nebo vubec :-)) uvidite, kazdopadne drzim moc palecky at se co nejdrive zadari :-)) a az to upecete tak dej vedet :-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí