Cviky na otoceni miminka

16
8.9.21 16:57

Cviky na otoceni miminka

Ahoj.. chtela jsem se zeptat, jestli nahodou ma zkusenost s cviky na podporu otoceni miminka.. jsem 36+ a mam hlavicku nahore.. furt mi rikaji at cvicim kocici hrbety a na netu je tech cviku jeste vic, ale me se nedela u toho dobre :( nekdo osvedcdny recept?? :D dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14592
8.9.21 17:09

Kleknout si na gauč a opřít se na podlaze o předloktí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.9.21 17:11

@Semtex no a z toho je mi prave spatne… Vydrzim asi 10 vterin :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
8.9.21 17:14

Nám říkala na kurzu PA, že se to má zkoušet několikrát denně a přivykat postupně. Ale mne z toho taky nebylo nejlíp tedy :lol: A pak prý je dobre co nejvíc pracovat v podrepu nebo kleku, na čtyřech, například skubat plevel, drhnout podlahu kartacem, tepovat ručně koberec, vysávat koncovkou od hadice a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11813
8.9.21 20:06

Zkoušela sem kde co. teda stojky sem nedělala ale jinak sem vyzkoušela snad vsechno a stejně to nezabralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
8.9.21 20:22
@Semtex píše:
Kleknout si na gauč a opřít se na podlaze o předloktí :lol:

Nesla jsem tak hluboko, ale me to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4070
8.9.21 20:27

Indický most. Tím jsem si já miminko nechtěně otočila špatně :D Také je dobré plavání. Prostě činnosti, kde se břicho může volně rozpínat a miminko má hodně místa. Bylo už někdy hlavou dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4070
8.9.21 20:29

A velmi špatné pozice pro polohu miminka jsou takové to válení na gauči v polosedu a sezení se zborcenou páteří, v těchto případech je v pánvi velmi málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.9.21 12:20

@Hibou v sestem mesici byla normalne dolu a za 14 dni na kontrole mi rekli, ze je hlava nahore a od te doby nic.. a teda valeni na gauci v polosedu delam porad 8o od zitrka zkusim to plavani a neco k tomu. Tak se uvidi. Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí