Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím ![]()
Prosím o recenze všech, co používali Cybex Priam 2015 starší typ podvozku a jak s nim byli spokojeni(respektive jaký terén jim projel atd, zda vůbec nějaký zvládl atd.) Slyšela jsem právě, ze nic moc neprojede, protože není odpruzeny.
Chtěla bych více názorů, kdo ho měl nebo používá, pište!
dekuji
Nemela jsem, ale pokud kocar neni odpruzeny, tak proste do vetsiho terenu neni
.
Zkusenosti nezkusenosti.
A kam s nim chces jezdit? U nás bahno, polnacku projel. Ale v polích moc nechodím. Spis cesty, asfaltky. Mě se zase nelíbí terénní kocary jako Thule…
ziju na okraji města, výlety kolem zámku atd v dnešní osobě jsou cesty skoro všude hezky udržované
Tak je to dobre. Většinou také jezdím spis po asfaltkach, upravených cestách. Ano, šlo mi o to, aby dal i nějaký ten výlet, ale jak říkáte, většinou jsou už všechny cesty úpraveny a jestli dá i nějakou polnacku, tak je to jen plus. Nevíte náhodou ještě, jestli pasuji na ty stare sportovní sezeni ty nové seat packy?
@Micaella22 píše:
A kam s nim chces jezdit? U nás bahno, polnacku projel. Ale v polích moc nechodím. Spis cesty, asfaltky. Mě se zase nelíbí terénní kocary jako Thule…
ziju na okraji města, výlety kolem zámku atd v dnešní osobě jsou cesty skoro všude hezky udržované