Cybex Priam 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
18.1.22 10:17

Cybex Priam 2015

Zdravím :)
Prosím o recenze všech, co používali Cybex Priam 2015 starší typ podvozku a jak s nim byli spokojeni(respektive jaký terén jim projel atd, zda vůbec nějaký zvládl atd.) Slyšela jsem právě, ze nic moc neprojede, protože není odpruzeny.
Chtěla bych více názorů, kdo ho měl nebo používá, pište! :) dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
18.1.22 10:53

Nemela jsem, ale pokud kocar neni odpruzeny, tak proste do vetsiho terenu neni :nevim:.
Zkusenosti nezkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
18.1.22 11:42

A kam s nim chces jezdit? U nás bahno, polnacku projel. Ale v polích moc nechodím. Spis cesty, asfaltky. Mě se zase nelíbí terénní kocary jako Thule…
ziju na okraji města, výlety kolem zámku atd v dnešní osobě jsou cesty skoro všude hezky udržované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.1.22 10:01

Tak je to dobre. Většinou také jezdím spis po asfaltkach, upravených cestách. Ano, šlo mi o to, aby dal i nějaký ten výlet, ale jak říkáte, většinou jsou už všechny cesty úpraveny a jestli dá i nějakou polnacku, tak je to jen plus. Nevíte náhodou ještě, jestli pasuji na ty stare sportovní sezeni ty nové seat packy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
19.1.22 19:39
@Micaella22
@Micaella22 píše:
A kam s nim chces jezdit? U nás bahno, polnacku projel. Ale v polích moc nechodím. Spis cesty, asfaltky. Mě se zase nelíbí terénní kocary jako Thule…
ziju na okraji města, výlety kolem zámku atd v dnešní osobě jsou cesty skoro všude hezky udržované
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí