Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
Planuji kupovat sedacku Cybex Sirona, libi se mi otaceni 360°.
Ovsem zarazilo me, ze jsem nasla ruzne typy, Sirona Plus, pak M2, S, a Q, a vubec z toho nejsem moudra ![]()
Poradite prosim, jaky je mezi nima rozdil?
Diky ![]()
Nevim ted presne, ktery typ to tak ma, ale myslim, ze dva z nich maji misto peti bodoveho pasu takovy pultik, kdyz se sedacka otoci posmeru. Byli jsme zkouset v obchode a pultik nam vubec nevyhovoval. A jedna z nich snad prave to otaceni o 360° nema…my jsme byli vyzkouset v obchode vsechny a ikdyz jsem byla rozhodnuta pro cybex (meli jsme od nich i vajicko) tak jsme odesli s Britax Romer Dualfix. Prisla nam nejprostornejsi (mala je obrik) a jelikoz nase dcera jeste nesedi, tak sla nejlip polohovat ![]()
Máme S je prima, hlavně to otáčení při vyndavání. Máme ji jako prostření sedačku a toto hodně usnadnilo manipulaci. M2 je tuším bez otáčení 360°. Q má po směru pultík s nějakým vylepšením, že se nemusí poutat pásem a plus také - nevím jaký je mezi nimi rozdíl.
Dekuji, holky, to hodne pomohlo ![]()
@movahu mame taky docela obrika, 7 mesicu, pres 9 kilo a sedi
na dualfix jsem se divala taky, ale tam aspon neni takove mnozstvi typu s jednim jmenem ![]()
Já jsem slyšela, že ta M i-size je trochu větší než ten původní otáčecí model, ze kterého děti rychle vyrostou. Ale nevím.