Cybex Solution M-Fix

Máte zkušenost s Cybex Solution X?

Přidejte zkušenost s Cybex Solution X
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
30.3.15 23:09

No je pravda, ze na toto som sa v obchode priamo nepytala, ale na Juno fixe to ide bez problemov.
Tak som trochu zabrowsovala a samozrejme je to somarina, vsetky potahy idu sundat a prat na 30 stupnov.

vid
http://cybex-online.com/…SK_ES_PT.pdf
od strany 87…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.6.15 14:23

Ahoj, vybrali byste si radsi M-fix nebo X2-fix? Jaky je v nich rozdil? Budu rada za kazdou zkusenost a radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
20.6.15 16:26

@Carmen6 syn má X2-fix a budeme mu kupovat M-fix, protože se sedačka rozšiřuje v oblasti ramen jak dítě roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.6.15 17:53

Nerozšiřuje se náhodou Q-fix? Tu máme doma a přijde mi zatím super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
29.7.15 19:44

Ahojky. Mám dotaz ohledně autosedačky CYBEX M-FIX…Kdo jí máte… jde prosím otevřít ta zadní část v které je v originálu uložen návod k obsluze?? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
9.8.15 22:14
@zuzik215 píše:
Ahojky. Mám dotaz ohledně autosedačky CYBEX M-FIX…Kdo jí máte… jde prosím otevřít ta zadní část v které je v originálu uložen návod k obsluze?? Děkuji.

Ahoj, ne neotevira se. Dava se tam ten návod zvrchu.
A co vy ostatni-koupili jste nakonec m fix? Jak jste spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
7.10.15 20:53

Ahoj, dnes jsme zakoupili seaču M-fix a zajímalo by mě, zda je normální, že se celá zádová opěrka volně zaklápí tzn. lehce si lehá. V obchodě na předváděném modelu té samé sedačky se zdálo, že záda jsou pevná. Jde mi o to, zda je takto sedačka v pořádku nebo je vadná. Děkuji za opdověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.10.15 08:22

Je to normální, každá sedačka v autě je jiná a takhle se jí autosedačka přizpůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
8.10.15 09:19

@Run Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
5.2.16 14:29

Prosim maminky co maji cybex solution m fix a romer kidfix xp sict, novejsi typ, zda by mi mohly zmerit delku isofixovych ramen? Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20848
6.2.16 22:00

Dobrý den,

všimla jsem si, že sháníte autosedačku Cybex Solution. Jednu jsem našla na našem bazaru zde.

Snad Vám to pomůže :kytka:

Hezký den
Admin Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
7.2.16 10:32

@admin moc dekuji. Nakonec budeme asi kupovat tu romerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.16 21:35

??

Zdravím, tato sedačka ma ISOFIX, chtěla jsem se zeptat zda-li jde tato sedačka upevnit do auta bez tohoto příslušenství a nebo zda-li to jde dokoupitdo automobilu. Mockrat děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
19.4.16 08:02

@Nikola.sy ta sedačka má isofixová ramena v sobě, a v autě musíte mít isofixové úchyty, ka se ty ramena zacvaknou.
Pokud v autě nemáte isofix sedačka se dá také použít, nepoužijí se ty ramena a zůstanou zasunutá v sedačce a poutá se pouze pásem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
27.8.17 13:24

Obnovuji téma. Prosím, kdo má tuto sedačku - tedy Cybex Solution M-Fix - jak jste spokojení? Potí se v ní dítě, lze rozšiřovat v šíři ramen, jak tu někdo již psal, a je polohovatelná? Už jsem pročetla spoustu sedaček a nakonec jsem se rozhodla pro tuto, ale ještě zkusím tady - dle vašich zkušeností. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí