Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XNo je pravda, ze na toto som sa v obchode priamo nepytala, ale na Juno fixe to ide bez problemov.
Tak som trochu zabrowsovala a samozrejme je to somarina, vsetky potahy idu sundat a prat na 30 stupnov.
vid
http://cybex-online.com/…SK_ES_PT.pdf
od strany 87…
Ahoj, vybrali byste si radsi M-fix nebo X2-fix? Jaky je v nich rozdil? Budu rada za kazdou zkusenost a radu:-)
@Carmen6 syn má X2-fix a budeme mu kupovat M-fix, protože se sedačka rozšiřuje v oblasti ramen jak dítě roste
Nerozšiřuje se náhodou Q-fix? Tu máme doma a přijde mi zatím super.
Ahojky. Mám dotaz ohledně autosedačky CYBEX M-FIX…Kdo jí máte… jde prosím otevřít ta zadní část v které je v originálu uložen návod k obsluze?? Děkuji.
@zuzik215 píše:
Ahojky. Mám dotaz ohledně autosedačky CYBEX M-FIX…Kdo jí máte… jde prosím otevřít ta zadní část v které je v originálu uložen návod k obsluze?? Děkuji.
Ahoj, ne neotevira se. Dava se tam ten návod zvrchu.
A co vy ostatni-koupili jste nakonec m fix? Jak jste spokojene?
Ahoj, dnes jsme zakoupili seaču M-fix a zajímalo by mě, zda je normální, že se celá zádová opěrka volně zaklápí tzn. lehce si lehá. V obchodě na předváděném modelu té samé sedačky se zdálo, že záda jsou pevná. Jde mi o to, zda je takto sedačka v pořádku nebo je vadná. Děkuji za opdověď
Je to normální, každá sedačka v autě je jiná a takhle se jí autosedačka přizpůsobí.
Prosim maminky co maji cybex solution m fix a romer kidfix xp sict, novejsi typ, zda by mi mohly zmerit delku isofixovych ramen? Moc dekuji.
Dobrý den,
všimla jsem si, že sháníte autosedačku Cybex Solution. Jednu jsem našla na našem bazaru zde.
Snad Vám to pomůže ![]()
Hezký den
Admin Andy
Zdravím, tato sedačka ma ISOFIX, chtěla jsem se zeptat zda-li jde tato sedačka upevnit do auta bez tohoto příslušenství a nebo zda-li to jde dokoupitdo automobilu. Mockrat děkuji
@Nikola.sy ta sedačka má isofixová ramena v sobě, a v autě musíte mít isofixové úchyty, ka se ty ramena zacvaknou.
Pokud v autě nemáte isofix sedačka se dá také použít, nepoužijí se ty ramena a zůstanou zasunutá v sedačce a poutá se pouze pásem.
Obnovuji téma. Prosím, kdo má tuto sedačku - tedy Cybex Solution M-Fix - jak jste spokojení? Potí se v ní dítě, lze rozšiřovat v šíři ramen, jak tu někdo již psal, a je polohovatelná? Už jsem pročetla spoustu sedaček a nakonec jsem se rozhodla pro tuto, ale ještě zkusím tady - dle vašich zkušeností. Děkuji moc.