Cybex Solution M-Fix

746
26.1.15 20:18

Cybex Solution M-Fix

Ahoj, začínám se pomalu poohlížet po autosedačce 15-36 kg. Dcerka má 100 cm a 16 kg. Mezi mými favority byl Romer Kidfix XP Sict, Cybex Solution X2-Fix a Cybex Solution Q-Fix. Nyní máme Romer King Plus. U těch autosedaček Cybex se mi moc nelíbí boční ochrana. A teď jsem ještě narazila poprvé na Cybex Solution M-Fix. To je asi nějaká novinka, že? :) Co na ní říkáte? Tak teď nebudu už vůbec vědět, co vybrat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Solution X?

Přidejte zkušenost s Cybex Solution X
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
746
26.1.15 21:42

@monrom jj, zatím se jen koukám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.2.15 21:15

Ahoj, resim ted to samé. U staršího mám Römer kid fix 2013 a jsem spokojena, ale dnes kdyz jsem byla v krámu se podívat na novy model, dost mě zklamali. Zmensili délku sedáku a zkrátili isofix, tzn když se sedačka připevní do auta je tam to dítě rovně jako prkno ne-li nakloněné. Mají ještě jeden typ, ale ten má ty isofixove „zobáky“ na pásech, což se mi nelíbí…a to zmenšení sedáku - je to tak o 4 cm oproti staršímu typu - toho se bojím, až vyroste, že se mu bude nepohodlne sedět…
Tak jsemtaky našla ten novy Cybex m-fix a půjdu se na něj hned jak bude na krame juknout, ptze jinak se mi líbí moc a asi do něj půjdu. Vypada stejne jako ten starsi Romer, ma tu bocni ochranu i dole a oproti Romeru ještě polohovatelnou hlavu. Toť za mne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.2.15 08:26

@jamiena přesně, štve mě ten sedák i ten náklon u té autosedačky Romer, takže tu kupovat asi nebudu. A na tuto novou se chci také pak jet podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.15 20:48

Tak jsem se byla podívat na tu novou Cybex… zklamání…jsem zase na začátku…hledám po internetu, jestli není možnost sehnat novou Romerku 2013 a je to beznadějné.
Cybex pro mě špatná, nejen, že nesedí dobře v našem autě, ale ta „boční křídla“ jsou pohyblivá jako nějaký plácačky - dtto Maxi Cosi. hledám dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.3.15 21:05

@jamiena No na ta křídla jsem koukala už na obrázcích, že jsou zvláštní. Bohužel tuto autosedačku tady u nás v obchodě nemají, abych se na ní podívala také :nevim: Tak to potom tedy také nevím co koupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.3.15 22:22

@monrom děkuji. Nechtěla jsem to moc rozepisovat, našla jsem autosedacky Rome r 2013, ale všechny jsou z internetových obchodu hracky-kocarky, babymania nebo babytime, a nemám k nim důvěru. Maji spoustu špatných recenzi, stoji za nimi jeden zřizovatel…ale i tak díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.3.15 13:07

Ahojte,

tak dnes sme ju boli vyskusat a je uplne uzasna. Nad moje ocakavania, polstrovanie uplne mekke, chrani cele boky, bocny narazovy system sa da vybrat alebo nechat skryty, polohovanie hlavy krasne a aj celkove polohovanie na isofix uzasne.

My mame momentalne Cybex Juno fix ale uz pomaly precnieva hlava. S junofixom som bola maximalne spokojna. Uzasnejsiu autosedacku som si nemohla vybrat. Moje zname maju romer a kiddy a tam pozor na polohovanie na isofixu, maju kratke isofixove ramena a nedaju sa skoro vobec povytiahnut(odskusane auta ford, seat. audi). Kdezto Cybex ma dlhsie ramena a na noc uplne krasne polohujeme a maly bez problemoc spi, ziadne padanie hlavy. Plus ta m fix ma navyse aj polohovanie hlavicky coz je este dalsie plus.

Takze u mna rozhodnute, nic lepsie som nenasla, Cybex je pre mna TOP.
Rozhodovala som sa teraz mezyi Q2 fix a M fix a Q2 fix je pre mohutnejsie deti, moj syn ako dlhy a tenky v nej lietal. Takze M fix vyhrala

Snad som niekomu pomohla v rozhodovani. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.3.15 21:27

@danjel To je super :) Asi jí tedy objednám. Akorát dcerka je vysoká i mohutná, tak snad to nebude vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.3.15 21:31

No moj syn ma 2 roky 9 mesiacov a 105 cm. Cize dlha nudle :) Ale najlepsie by bolo si sedacku vzdy najprv vyskusat na obchode, ci bude dcerke sediet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.3.15 10:00

@danjel Mám dotaz. Teď jsem v recenzi na heuréce četla, že nejde sundat potah, je to pravda? Moc se mi to nezdá, že by to nešlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.3.15 23:09

No je pravda, ze na toto som sa v obchode priamo nepytala, ale na Juno fixe to ide bez problemov.
Tak som trochu zabrowsovala a samozrejme je to somarina, vsetky potahy idu sundat a prat na 30 stupnov.

vid
http://cybex-online.com/…SK_ES_PT.pdf
od strany 87…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
20.6.15 14:23

Ahoj, vybrali byste si radsi M-fix nebo X2-fix? Jaky je v nich rozdil? Budu rada za kazdou zkusenost a radu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58843
20.6.15 16:26

@Carmen6 syn má X2-fix a budeme mu kupovat M-fix, protože se sedačka rozšiřuje v oblasti ramen jak dítě roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
20.6.15 17:53

Nerozšiřuje se náhodou Q-fix? Tu máme doma a přijde mi zatím super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí