Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XJa jsem spokojena. Polohovat by se uz v podstate nemela dat zadna sedacka 15-36kg. Operka autosedacky by mela kopirovat sedadlo auta. U mfix je super ze se polohuje hlavova operka takže kdyz dite usne tak ji jen sklopite jednoduse dozadu. A co se ramen tyce… operka je jakoby do V tudiz jak dite roste a posouvate hlavovou operku, jsou i vyse ramena ditete, tudiz v oblasti ktera je sirsi…
Pokud vam jde sklopit sedadlo auta, tak muzete sedacku napolohovat spolu se sedadlem…
Lepsi fotku jsem nenasla… ale aspon trochu pro predstavu.. syn ma 115cm a 22 kg.
Ahoj všichni, tak i já začínám řešit sedačku 15-36 kg a ne a ne se rozhodnout. Nyní máme Romer King 2 a max. spokojenost. Ale teď nad Romerem nějak váham. Romer kidfix nebo Cybex solution m-fix (gold line). Cybex mi přijde taková robustnější, bezpečnější…vím že s ani jednou chybu neudělám, ale přeci jen? Kterou byste preferovali, popř. kterou máte doma? Prosim i steeva o radu. Děkuji ????
Děkuji za reakci…a vejde se Vám do auta v pohodě? Právě jsem koukala na rozměry a je teda pěkně široká
…54cm o proti Romeru který má nějakých 49cm :-/
@Siimoonkaa mame romer kidfix xp sict a v druhem aute cybex solution m a ta cybex mi prijde prostornejsi, tudiz pohodlnejsi.
Uz me ceka treti Cybex-ka (ne do jednoho auta). Ja na ni ocenuji madla, za ktere se dite muze samo nadzvednout nebo si poposednout a je to dalsi prvek ochrany. Plus samozrejme polohovaci operka a nekolik pozic na vysku a ta sirka je take velkym plus.